ay evet ben de kasıklarımdaki ağrıyı bile şu an hava soğuk ayaklarımı üşütüyorum diyorum çünkü biliyorum ki eğer hamilelik belirtisi diye düşünmeye başlasam diğer belirtiler de gelecek başıma kendi kendine sonuç gene heves sonucu yaşanan hüsran olcak. hiç gerek yok o belirtilere takılmaya yalancı onlar :umursamaz:
kıslarr slm ben geldimbuyrunnnnnnnnn bende bu ayı daha rahat geçirdim adetime 2-3 gun kaldı hep umutla geçirdim ve geçiriorum umudumu yitirmiyorum.ne zaman kısmetse gelecek inanıyorum eşimede diyorum sıkma canını allah elbet bizede verecek diyorum onuda rahatlatmaya çalışıorum.sizler ve bu topik sayesinde daha rahat hissediorum kendimi:lepi:
kizlar ya herkes bi kur tavsiye ediyor bu sogan suyu icin bisey soracaktim ben sogan haslanipmi iciliyor her sabah yoksa bi gece bekletip sabah suyumu iciliyor bana yardimci olursaniz sevinirim ben gecen sene bayagi bi sogan suyu icmistim ama haslanmisini degil
birde ben gecen sene kistten tedavi oldum doktor gittigini soylemisti sizce tekrar etmis olabilirmi yada tekrarladiysa sebebi hakkinda bilgisi olan varmi
ya ben kure hemen baktimm sogan haslanacak diyor ama aklima takilanlar var sogan soyulacakmi kabuguylami bide dr ilac verirse ikisi birden kullanilmalimi sizce ya bide kac ay devam edilmeli bu kure son olarak adetinizden bes gun once de uygulayin diyir belli degilse adet ne yapacaz bilgilendirirseniz sevinirim[/QUO
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
ajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
BELKİ BUNLAR BİRAZ YARDIMCI OLUR CNM OKU VE EN KISA ZAMANDA BAŞLA ŞİFA OLUR İNŞALLAH
tubacım pazar günü muhtemel adet tarihim. 18. gün yumurtam çatladı ben 15. gün gitmiştim doktora. ama yumurta takibi için değildi. öyle olsaydı daha erken çağırırdı. 10. gün falan smear için gitmiştim ben.
sılayahasretim canım bende de pko teşhisi olmuştu. her iki doktor da dem,işti bunu. başka doktora gittim soğan suyundan sonra hiç kist falan yoktu artık. bence mutlaka denemelisin kistten şüpheleniyortsan
ya ben kure hemen baktimm sogan haslanacak diyor ama aklima takilanlar var sogan soyulacakmi kabuguylami bide dr ilac verirse ikisi birden kullanilmalimi sizce ya bide kac ay devam edilmeli bu kure son olarak adetinizden bes gun once de uygulayin diyir belli degilse adet ne yapacaz bilgilendirirseniz sevinirim[/QUO
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
ajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
BELKİ BUNLAR BİRAZ YARDIMCI OLUR CNM OKU VE EN KISA ZAMANDA BAŞLA ŞİFA OLUR İNŞALLAH
cok tesekkur ederim yapacam insallah bugun adetim oldu sevinsemmi uzulsemmi bilemedim ancak bebek oldugunda dusurdugu dogrumu sogan kurunun
cunku adetten bi kac gun once hamile kalma olasiligi var tekrar denedigimde ya bide kac ay devam edilecek bu kure sogan hergun farklimi haslanacak
cok tesekkur ederim yapacam insallah bugun adetim oldu sevinsemmi uzulsemmi bilemedim ancak bebek oldugunda dusurdugu dogrumu sogan kurunun
cunku adetten bi kac gun once hamile kalma olasiligi var tekrar denedigimde ya bide kac ay devam edilecek bu kure sogan hergun farklimi haslanacak
cnm ben bebek olduğunda düşürdüğnü hiç duymadın hayıt ve rezene çayının etkisi var düşükte o kadar bildiğim
kızlar nerdesiniz ya bu fikri kafamdan çıkardım diyen varmı ben çıkarmak için çaba sarfediyorum doktor 3 ay sonra gel demesine rağmen ben ayın 30 una yumurta olmuşmu diye baktırmak için randevu almıştım iptal ettim gitmicem kontrole 3 ay kendim denicem bakalım tutcakmı bundan sonra adetim 2 gün geçmeden de test falan yamicam boşa işkence asla yapmicaz kendime çok ciddi söz verdim
ben burdayım canımcım ama hiç denk gelemiyoruz..
Inş canım sabredebilirsindr 3 ay dediyse bekle ama bak geçmiş yazılarımı okuduysan yazmıştım geçen sene dr a gitmiştim 1,5 yıl olmadı diye dr bana "ben hastalarıma tedaviye başlamadan önce gidin 2-3 ay bu düşünceden sıyrılın , bebek falan düşünmeyin, takıntı halinden çıkartın, eğer yine olmazsa o zaman gelin" diyorum dedi.. Ve beni de gönderdi ve ekledi istersen tedaviye başlayalım? Ben hayır tedaviye başlamayalım dedim ve kafamdan hakikaten atmıştım(nasıl başardım bilmiyorum) 2 ay sonra bebişim göbüşüme geldi ve teşekkür ettim.. Hala böyle dr lar var demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?