"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

evet canım bende aynı şeye inanıyorum.. adetleriniz eğer düzenli ise düzensizleşmeye başladığı en geç 6 ay içersinde geliyor bebiş Allahın izniyle, bebek kendine yer yapıyor der bazı dr lar bu duruma... benim de başımageldi geçen yıl düzenli adetlerim bazı ay 2-3 gün gecikmeli bazı ay 1-2 gün erke geldi sonra bi baktım hamişim:)

evet simgeciğim ve merselciğim, bu fikri belki kafamızdan tam anlamıyla atamıyoruz ancak en azından düşünmemeye çalışmak ve azimle yola devam etmek zihnimizi rahatlatıyor değil mi canlar

ben de farklı farklı topiklere girmiyorum. sadece ateş ölçme topiği ve burası.. ateş topiğinde çok güzel muhabbet var. paylaşma var.. kıl dan tüy den gebelik belirtissi çıkarmıyoruz orda:)

ay evet ben de kasıklarımdaki ağrıyı bile şu an hava soğuk ayaklarımı üşütüyorum diyorum çünkü biliyorum ki eğer hamilelik belirtisi diye düşünmeye başlasam diğer belirtiler de gelecek başıma kendi kendine sonuç gene heves sonucu yaşanan hüsran olcak. hiç gerek yok o belirtilere takılmaya yalancı onlar :umursamaz:

evet cnm en iyisini yaparsın ismin simgeydi dimi en yiyisi bencede başka şeylere yormak tabi bunları yaparken içten içe hevesleniyoruz ama doğrudan heveslenmekten iyidir

kıslarr slm ben geldimbuyrunnnnnnnnn bende bu ayı daha rahat geçirdim adetime 2-3 gun kaldı hep umutla geçirdim ve geçiriorum umudumu yitirmiyorum.ne zaman kısmetse gelecek inanıyorum eşimede diyorum sıkma canını allah elbet bizede verecek diyorum onuda rahatlatmaya çalışıorum.sizler ve bu topik sayesinde daha rahat hissediorum kendimi:lepi:

gültüncüğüm Allah gönlüne göre versin inş... bu topik çok yardımcı olacak demiştim:)

simgeciğim bence de belirtilere takılıp sıkma canını... bu ay yumurtlama döneminde her zamankinden daha fazla kask ağrılarım oldu kesin oldu diyprdum o sıra ama fos çıktı... umarım seninki tutmuştur...

regl tarihin neydi??? he bi de yumurtlama takipine kaçıncı gün başlamıştın

hadi hayırlısı cnm perşembeye haber beklediğimiz iki arkadaş var ikisininde hamile kaldığını düşünüyoruz inşallah sende hamilesindir

kizlar ya herkes bi kur tavsiye ediyor bu sogan suyu icin bisey soracaktim ben sogan haslanipmi iciliyor her sabah yoksa bi gece bekletip sabah suyumu iciliyor bana yardimci olursaniz sevinirim ben gecen sene bayagi bi sogan suyu icmistim ama haslanmisini degil
birde ben gecen sene kistten tedavi oldum doktor gittigini soylemisti sizce tekrar etmis olabilirmi yada tekrarladiysa sebebi hakkinda bilgisi olan varmi

canım google dan soğan kürü yaz orda detaylı yazıyor link eklemek yasak yoksa ekleyecektim onu uygula o hem kiste hemde rahmin temizlenmesine yardımcı oluyor onu yaptıktan sonrada yumurtlama ile ilgili bazı kürleri deneyebilirsin

ya ben kure hemen baktimm sogan haslanacak diyor ama aklima takilanlar var sogan soyulacakmi kabuguylami bide dr ilac verirse ikisi birden kullanilmalimi sizce ya bide kac ay devam edilmeli bu kure son olarak adetinizden bes gun once de uygulayin diyir belli degilse adet ne yapacaz bilgilendirirseniz sevinirim

tubacım pazar günü muhtemel adet tarihim. 18. gün yumurtam çatladı ben 15. gün gitmiştim doktora. ama yumurta takibi için değildi. öyle olsaydı daha erken çağırırdı. 10. gün falan smear için gitmiştim ben.
sılayahasretim canım bende de pko teşhisi olmuştu. her iki doktor da dem,işti bunu. başka doktora gittim soğan suyundan sonra hiç kist falan yoktu artık. bence mutlaka denemelisin kistten şüpheleniyortsan

bende çok fayda gören duydum gerçekten denemekte fayda var insan ne kaybederki dimi ama

kızlar nerdesiniz ya bu fikri kafamdan çıkardım diyen varmı ben çıkarmak için çaba sarfediyorum doktor 3 ay sonra gel demesine rağmen ben ayın 30 una yumurta olmuşmu diye baktırmak için randevu almıştım iptal ettim gitmicem kontrole 3 ay kendim denicem bakalım tutcakmı bundan sonra adetim 2 gün geçmeden de test falan yamicam boşa işkence asla yapmicaz kendime çok ciddi söz verdim

ben burdayım canımcım ama hiç denk gelemiyoruz..

Inş canım sabredebilirsin dr 3 ay dediyse bekle ama bak geçmiş yazılarımı okuduysan yazmıştım geçen sene dr a gitmiştim 1,5 yıl olmadı diye dr bana "ben hastalarıma tedaviye başlamadan önce gidin 2-3 ay bu düşünceden sıyrılın , bebek falan düşünmeyin, takıntı halinden çıkartın, eğer yine olmazsa o zaman gelin" diyorum dedi.. Ve beni de gönderdi ve ekledi istersen tedaviye başlayalım? Ben hayır tedaviye başlamayalım dedim ve kafamdan hakikaten atmıştım(nasıl başardım bilmiyorum) 2 ay sonra bebişim göbüşüme geldi ve teşekkür ettim.. Hala böyle dr lar var demek ki

soğan suyu bebeğe zarar vermez ibrahim saraçoğlunun sitesinde sıkça sorulan sorulara bakmalısın sılaya hasretim cevapların hepsi orda var.
valla tuba asıl sen bize söyle hakkaten nasıl attın kafandan sen bunu bir kez de olsun başarmış bir insansın. benimde günde bir kaçkez geliyor aklıma aslında. ama dediğim gibi ben genelde ilişki zamanlarında yumurtlamada strese giriyorum öncesi ve sonrası rahat. bu ay da öyle oldu. onu nasıl aşıcam bilmiyorum. tam o sıralarda tatile gitmek lazım.nereye gitceksek kış günü akannehir

ya ben geçen ay hsg yaptırdım tüpüm tıkalımı değilmi diye yapılırken çok stres oldum çok ağladım kanamam da oldu o yüzden doktorumda adetin düzenli yumurtlamada sorun yok yeni ameliyat oldun vücut hormon ilaçları doğum kontrol hapları derken anca yerine oturur hem böle hep stres oluyosun ağlayım üzülme 3 ay deneyin yine görüşürüz dedi.bakalım hayırlısı..bu ay öyle yumurtlama günlerinde de gün aşırı ilişki falan yaparmıyım yoksa canım ne zaman isterse o zaman mı yaprım onda kararsızım işte ama akışına bırakmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…