"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

siimgeciği yapabilsem tekrar yapardım zaten:) yani tekrar atardım kafamdan amabence hepimiz de iyi yol katettik bence.. en azından düşünmemeye çalışarak diğer aylardan daha rahat ve huzurluyuz öyle değil mi

canım tek hatırladığım şu: eşim rahatsızlanmıştı o ay hep hastaneydik ve eve döndüğümüzde adetimin 9. günü ilişkiye girdik. ancak bebiş düşüncesi hiiiiiç ama hiç yoktu kafamızda sadece rutin bi ilişkiydi :kedi: bacaklarımı falan dikmedim yani:) o ay eşim rahatsıız olduğu için ilişkiyi falan unuttk zaten:) bizim için önemli olan ikimizin sağlığı dedik.. birbirimizin hep yanında olalım hep böyle aşkla sevelim birbirimizi başka ne isterizki Mevla dan dedik.. özetle birbirimizin ve sağlığn kıymetini çok daha fazla anladık. düşünsene zaten deliler gbi aşıksın bir de eşin hastalanınca kaybetme korkusuyla tamamiyle tutkuya dönüşüyor bu aşk.... ve gözün ondan başkasını görmüyor... hiçbirşey umrun olmuyor..... ne bebk ne başka bişey hiçbişey umrumuzda değildi aşkımızdan başka...

neyse canım daha fazla anlatmayayım kötü oluyorum... Rabbim aşklarımızı ve eşlerimizi korusun inş...

amin tatlım haklısın en kıymetli şeyimiz onlar bizim. çok çok geçmiş olsun. demek senin de çoğu kişi gibi daha önemli meseleler girince çıktı gitti aklından. ama allah yhaşatmasın bi daha öle zor günler. eşlerimiz iyi olmadıktan sonra çocuklu olmuşun çocuksuz olmuşun ne anlamı var ki. ben de böyle düşününce çok kötü oluyorum

merhaba arkadaşlar bütün forumu okumadım belki bu öneride daha önce bulunmuş olan vardır.. kullanıp kullanmadığınızı bilmiyorum ama, bu işi alkollüyken yapmak çok işe yarıyormuş diye duydum.. yani yumurtlama gününüzde ya da bir gün önce bi şişe şarap yada bira alıp kendinizi en güzel hissettiğiniz kıyafetlerinizle sadece zevk için ilişkiye girdiğiniz zaman bence bebek fikrini kafanızdan ister istemez atmanız kolaylaşacaktır.. tabi içkiyi fazla kaçırıp berbat etmemek şartıyla

ya ne saçma bişey tabi bnm fikrim haram olan bişeyle çocuğumu yapmak istemem ben şahsen dua ederim besmele çekerim nasipse verir zaten rabbim

SımgecıĞım evet tatlım bıızm ıÇın Önemlı olan sadece aŞkımız ve eŞlerımız Öyle deĞıl mı onlar ıyı olmadıktan sonra ben ne yapayım bebıŞı bılmemneyı:)

Mersel kesİnlİkle haklısın tatlım

İÇkİyle doĞan Çocuktan hayır gelİr mİ
aynen öle tubiş ya ne saçma bi öneri kızmasın yazan arkadaş ama bnm için çok saçma büyük konuşmiim ama 100 yıl çocuğum olmayacağını bilsem yapmak istemem rabbimde böle saçmalıklara muhtaç etmesin
SİmgecİĞİm evet tatlım bİİzm İÇİn Önemlİ olan sadece aŞkımız ve eŞlerİmİz Öyle deĞİl mİ onlar İyİ olmadıktan sonra ben ne yapayım bebİŞİ bİlmemneyİ:)

evet canım onlar bizim herşeyimiz onlar olmadan aslaolumunekankayizsmile

o yüzden kullanıp kullanmadığınızı bilmiyorum diye başladım lafa.. ayrıca cevaplarınızı da oldukça saçma buldum allah verirse içkiyle olan çocuk da hayırlı olur.. bunu 6 yıldır çocukları olmayan bir çift deneyip çocuk sahibi oldular.. yeterince çaresiz olmadığınız için size tu kaka gelmiş olabilir.. allah olmayanlara versin en diyeyim...kaydirigubbakcemile2

Neyse canım bu konuyu fazla uzatmayalım bence.. Kalpler kırılmasın

herkez neyı dılerse onu yapar sonuÇta.... KıŞısel tercıh meselesı...

bencede uzamasın saçma olan bu fikir benim abim 11 yıllık evli 3 kez tüp bebek denediler o bile olmadı arada yaptıkalrını saymıyorum bile ma hiç böle bişey denemediler insan çaresiz kaılnca saçmalicak die bişey yok çok daha çaresiz kalsa çocuk mu çalcaktı herkesin kendi fikri ben yapmam dedim sadece bana göre saçma

ıstıklar hepiniz çooookkk öpüyorum hepiniz ayrı ayrı çook sevdim
ben bir karar aldım
doktorumun rahatlamam için verdiği 3 ay süreyi en iyi şekilde değerlendirmek için artık her ay sadece adet olduğum zamanda aranızda olacağım çünkü adetimi beklerken girdiğim zaman umutlanıyorum sizin gibi bende en ufak biri bir belirti yaşasın aaa bak hamile olabilirim diye hevesleniyorum o sebepten artık sadece adet olduğum sürece giricem...çünkü sizlerden tamamen kopamam..

rabbim şu mübarek günde hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ben sizden dualarımı esirgemicem sizde benden esirgemeyin....

Hakkınızı helal edin...

Son düzenleme:
mervecim fazla uzatma araları inşallah işe yarar bu zorunlu ayrılık. gelişmelerden haberdar et bizi. bol bol kitap oku gez toz. günler dolu dolu geçince bu fikir gerçekten .çok az geliyor insanın aklına
alkol konusuna gelince arkadaş eminim ki kör kütük sarhoş olmaktan bahsetmiyor. günde bir kadeh şarap bile çok faydalı sayılıyor. hatta yumurtlamaya bile olumlu etkisi var şarabın. dozunda olduğu sürece. arkadaşın demek istediği eğer alkol kullanan biriyseniz gereken ortamlarda , yumurtlama zamanı bir kadeh birşey içip gevşeyin beyninizle değil ruhen girin ilişkiye diyor.
uyar uymaz bizlere o ayrı mesele ama zaten alkol kullanıyorsanız zaman zaman, ha yumurtlamada kullanmışsın ha başka zaman. o anlamda günah gözüyle bakmıyorum ben. zaten özel günlerde alkol alan biriyim. yararlı gördüğüm şarabı da böyle bir amaç için kullanmak bana ters gelmez şahsen

simgeciğim nasılsın?

regl tarihin gelmişti senin ama yoksun buralarda tatlım regl mi oldun?

haberdar et bizi tamam mı tatlım

Allah razı olsun canım... bizlerde sana duacıyız her daim inş...

canı msjına geç yazabildim çünkü bayağı sorunlar vardı bu ara. dr a gittim eşimin testleri iyi çıkmadı. biz de şimdi kür falan uyguluyoruz .. umarım hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz...

istediğin kadar dinlen ama buraları boşlamayın tamam mı güzeller

tubacım benim de adet tarihim dün yada bugün çok net olmuyo genelde ama karnımda sancı var gelcek galiba akşama kadar. çok umutlu değildim bu aydan zaten günleri tutturamadık diye düşünüyodum o yüzden çok hayal kırıklığı olmucak
sende noldu eşinin değerlerinde falanmı sorun çıktı

katılıyorum canım sana...okumuştum ben de o yazıyı..herkesin görüşü ve tavsiyeleri farklı olur elbette..dinimiz açısından neyin günah olduğunu biliyoruz..ilişkiye girilmemesi gereken özel günler de var mesela...biçokları için de bunlar kıstas olmayabilir..
ben de özel günlerde alkol alıyorum..ha ben alkollü günlerde girilen ilişkiden sonra bebeğimin olmamasından yanayım da hadi oldu desek ne olacak??hayırsız evlat mı olacak yani???
dediğin gibi chablisss herkes tavsiyesini söylesin uyar uymaz o kişinin karar vereceği bir durumdur...
sevgiler herkese...opuyorumnanaktan

slm ben yeni üyeyim bende 5 aydır deniyorum bu 6. denememiz. ovulasyon testi aldım media smartın. ilk denemedede almıştım çift çizgiyi gördük. kesin olcak dioduk olmadı. 6 aydır beynimden çıkmıo nasıl atıcazki kafadan kolay değil. etraftan soranlarda sağolsunlar çıkarsakta geri sokuyorlar beynimize.

ben 3 aydır deniyorum, forumlardan ovulasyon testi ile takip edin önerisi vardı, takvim yönteminde de ovulasyon testinde de yumurtlamam döneminde pozitfi görüyorum ama henüz başarıya ulaşamadım.kafama takmıyorum hatta buradaki forumlara bile bakmıyorum ama adet dönemime 4 gün kaldı, gene olacağımı biliyorum.böyle olmadan birkaç gün önce öyle bir sinyal gönderiyor ki, en azından boşuna umutlanmamı ve boş yere test yapmamı önlüyor.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…