merhaba arkadaşlar bütün forumu okumadım belki bu öneride daha önce bulunmuş olan vardır.. kullanıp kullanmadığınızı bilmiyorum ama, bu işi alkollüyken yapmak çok işe yarıyormuş diye duydum.. yani yumurtlama gününüzde ya da bir gün önce bi şişe şarap yada bira alıp kendinizi en güzel hissettiğiniz kıyafetlerinizle sadece zevk için ilişkiye girdiğiniz zaman bence bebek fikrini kafanızdan ister istemez atmanız kolaylaşacaktır.. tabi içkiyi fazla kaçırıp berbat etmemek şartıyla
aynen öle tubiş ya ne saçma bi öneri kızmasın yazan arkadaş ama bnm için çok saçma büyük konuşmiim ama 100 yıl çocuğum olmayacağını bilsem yapmak istemem rabbimde böle saçmalıklara muhtaç etmesinMersel kesİnlİkle haklısın tatlım
İÇkİyle doĞan Çocuktan hayır gelİr mİ
SİmgecİĞİm evet tatlım bİİzm İÇİn Önemlİ olan sadece aŞkımız ve eŞlerİmİz Öyle deĞİl mİonlar İyİ olmadıktan sonra ben ne yapayım bebİŞİ bİlmemneyİ:)
mervecim fazla uzatma araları inşallah işe yarar bu zorunlu ayrılık. gelişmelerden haberdar et bizi. bol bol kitap oku gez toz. günler dolu dolu geçince bu fikir gerçekten .çok az geliyor insanın aklına
alkol konusuna gelince arkadaş eminim ki kör kütük sarhoş olmaktan bahsetmiyor. günde bir kadeh şarap bile çok faydalı sayılıyor. hatta yumurtlamaya bile olumlu etkisi var şarabın. dozunda olduğu sürece. arkadaşın demek istediği eğer alkol kullanan biriyseniz gereken ortamlarda , yumurtlama zamanı bir kadeh birşey içip gevşeyin beyninizle değil ruhen girin ilişkiye diyor.
uyar uymaz bizlere o ayrı mesele ama zaten alkol kullanıyorsanız zaman zaman, ha yumurtlamada kullanmışsın ha başka zaman. o anlamda günah gözüyle bakmıyorum ben. zaten özel günlerde alkol alan biriyim. yararlı gördüğüm şarabı da böyle bir amaç için kullanmak bana ters gelmez şahsen
slm ben yeni üyeyim bende 5 aydır deniyorum bu 6. denememiz. ovulasyon testi aldım media smartın. ilk denemedede almıştım çift çizgiyi gördük. kesin olcak dioduk olmadı. 6 aydır beynimden çıkmıo nasıl atıcazki kafadan kolay değil. etraftan soranlarda sağolsunlar çıkarsakta geri sokuyorlar beynimize.
Bianka naber? Ne zamandir gormemistim senu? Gerci brn de girmiyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?