SALÂTI TEFRİCİYE DUASI
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.
Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?
Bir dileğinizin hayırlısıyla olması için
1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, 4444 defa okunmalıdır.
kızlar biz bunu sonuna kadar okuymadık yani 4444 olamadı herkes sıkıldı yapamyız dediler bnde bi daha hiç girmedim bu konulara..
yumurtlama günlerini hatırlıyomusunuz arkadaşlar adeetten kaç gün sonrası yazın lütfen deli oluyorum valla eşim askerde ama o gelince artık icabına bakceemmm
ya yazıları okurken aaaaaaaaaaaa die bağarmak geldi içimden benimde olsun die
canım her bünye farklı bazıları erken bazıları daha geç yumurtluyor.bana dokturum adetinin 10.gününden itibaren başlayın demişti bu süre 22.güne kadar devam ediyo tatlım Rabbim ol derse gün farketmiyo kafamızdan şu stresi atsak sürekli bebek düşünmesek olacak inş. onuda yapacağız.
canım benim RABBİM yüzümüze gülsün artık eşim askerden gelince hıh die oturuversin göbişime bebek banada doktorum 12 14 16 18 günler dedi ama değişiyo işte uff ondan merak ettim
canım ne zamandır istiyosun bebiş neler yaptın bugüne kadar biraz kendinden bahsetsene.
Benim hikayemde okuduklarımla hemen hemen aynı.Evlendiğim ilk sene ilk bir kaç ay öğrencide olduğum için çocuk düşünmedim.Biraz zaman geçtikten sonra artık yavaş yavaş çocuk istemeye başladım fakat olmadı.Her adet olduğumda kanlı yaş döküyorum niye çocuğum olmuyor diye.Hatta adetime birkaç gün kala arkadaşlar çocuklarına soruyolar "oğlum teyze hamilemi" diye ( hani çocuklar saf ve tamiz oldukları için tahminleri tutar diye). Ben adet olurken bütün arkadaşlarımın haberi oluyor çünkü o kadar çok ağlıyomki. Eşime bişey söyleyemiyom. O daha erken olduğunu düşünüyor.Bende gizli gizli arkadaşlarla doktor doktor geziyorum.Neyse böyle 6 ay geçti.Diğer arkadaşların dediği gibi ben artık sıkıldım. Artık bu ay bir an önce adet olayımda doktora eşimle gidip baktırayım. Niye olmuyor diye.ve ben o ay hamile olduğumu öğreniyorum.
merhaba canım
1 senelik evliyim ben 19 yaşındayım yaşım küçük ama içimde bitmek bilmeyen bi çocuk sevdası var en yakın arkadaşımda yeni doğum yaptı öyle minik öyle tatlıki ondan bitanede benim kucağımda olsun istiyorum
3 aydır deniyoruz eşim şuan askerde 5 ay yapıcak yani hamile olsamda bişey değişmicekti hayatımda
doktorumla görüştüm benim adetlerim çok düzenlidir aralık ayında ara kanama geçirdim stresten olabiliceğini söledi doktorum ve bana rahmimde hiç bi problem olmadığını ve yumurtalıklarımın 2sininde gayet iyi çalıştığını söyledi
ayrıca 12 14 16.günlerde ilişkiye girmemi söledi
daha çok yeni ama bende istiyorum hemde çokkkk
artık çevremdeki bebekleri sevmeyi onlara kıyafetler almayı değilde kendi bebeğimi yaşamak istiyorum
RABBİM herkeze yaşatsın bu duyguyu aratmasın YÜCE RABBİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?