"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

Benim kızım 11 yaşında şimdi, ondan sonra bir kızım daha oldu. O da 8 yaşında. Son olarakta geçen sene hamileydim. Bebek doğuma iki gün kala karnımda öldü.Sonra bidaha hamile kaldım.Oda yine 8 haftalıkken karnımda öldü.Şuan hamile değilim yani.

şuan tüylerim diken diken oldu. bizimle paylaştın allah razı olsun... bende diğer topiklerde paylaşacağım umut olsun :gitme:

canlarım size bugün okuduğum kitaptan işimize yarayacak bir bölüm yazacağımı söylemiştim. kitabın adı the secret (sır). bir çoğunuz okudunuz belki. okumayanlar da okumalı bence. bu kitabın özü hayatımızda varolan herşeyi kendimizin yarattığına yönelik. yani çekim yasası. ne düşünürsen onu getirirsin.
peki nasıl çalışacak bu yasa özetle
"ne istediğinize karar verin.bunu elde edeceğinize inanın.sonra, hergün birkaç dakikalığına gözlerinizi kapatın ve elde etmek istediğiniz şeye eriştiğinizi zihninizde canlandırın.
bu duygudan çıkın ve şu an sahip olduğunuz şeylere şükretmeye odaklanın ve ciddi ciddi bunun keyfini yaşayın. dahasonra gerisini evrene bırakın ve onun dileğinizi gerşekleştirmenin bir yolunu bulacağına güvenerek günlük işlerinize dalın" jack canfield ...
burda en önemli unsur hayal kurmak kafanızda isteğinize ulaştığınızı hayal etmek ama sizi çok mutlu etmeli adeta yaşamalısınız o anı. sonra bunun için ve diğer herşey için şükretmek. yani dileğiniz gerçekleşmişcesine şükredin bunun için. ve gerisini evrene bırakın nasıl olsa o bir yolunu bulacak kafanızı daha fazla bunla meşgul etmeyin ve kesinkes endişe duymayın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım hem böylece daha çok hamile yada anne duyar sesimizi de cevap yazarlar bize bu konudaki deneyimleri hakkında

evet canım hem böylece daha çok hamile yada anne duyar sesimizi de cevap yazarlar bize bu konudaki deneyimleri hakkında

selam tlım nasılsın bu kitabı bnde çok okumak istemiştim eşim editör bütün yeni kitapları getirio ama ah işte okumaya zaman bulamıorum güya bahane ya buda....canım sen fazla gelmiosun topiğe gelde şenlensin buralarrzemuszemushe bu arada ben balık burcuyum yani hayalperestt:))))))ama nedense hayalini kurduğum şeyler hiçç olmadı şu ana kadarr((((((((((

canım ben de çok hayal kurarım ama olmamasının sebebi bunu doğru istemememizmiş. yani hayal kurup sonra da hiç gerçekleşmiyor demek iyice baltalamakmış o hayali. olmuş gibi davrancaksın. yani evreni kandırıcaksın. sen o sinyalleri gönderdikçe o da sana hayalini getiricek. ama kitabı okumak lazım işte burdan böle özetleyerek yeterli olmuyo. aslında ben giriyorum genelde de kimse yoktu pek bugün de

canım bi trlü karşılaşamıoruz ben sana mesajı yazarken burdaydın ama görmemişin çıkmışın((dediğin gibi ttlım kitabı okumak lazım aklımda bulunsun aşktan sonra ona başlarıminşşsositososito.....

meraba kızlar bu topiği çok sevdim ama pek kimseler uğramıyo sürekli açıp bakıyorum kimsecikler yok gelinde konuşalım.

kızlar burdayız buyrum sohbet edelimm:))))sizleride herzaman göremiorum buralarda aynı satlerde girmiroruz sanırımopuyorumnanaktan

evet ya bende giremedim bugün ama kimsede bişey yazmıyoki herkes kendinden bahsetsin bari biraz kaç yıldır evlisiniz ne kadardır bebiş istiyosunuz kızlar
biz 2,5 senelik evliyiz yaklaşık ağustostan beri de çalışmaktayız bebiş için :kedi:

Slm cannım aynı zamanda meslektaşım:)bende arada girip bakıorum şimdide sen yoksun başladınmı duaya?

başladım canım.öyle bişey olduki bir anda 3700 tanesi paylaşıldı bana kaldı 744 Allah yardım etti sizler içinde dua ediyorum.cuma gününe bitirmeyi pilanlıyorum bir aksilik çıkmazsa.kızlar ne olur sizlerde dua edin benim için.

bende 4 yıllık evliyim daha doğrusu 4 bitti 5.yılın içindeyim 3 yıldır istiyorum bebiş 1 aşılama 1 tüp bebek deneyimim var ikiside olmadı.ne eşimde nede bende sorun yok işte rabbim ol demediği sürece olmuyo.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

ahhh bi cıkarabilsemmmm zaten olmuo olmuo olmuo bir türlü yapamıyorum strestende bi halt yiyemiyorum kızlarrr bana yardım edinn nasıl yaptınızz nasıl aklınızdan cıkardınız ve hamiş kaldınızzzz mafoldumben

konu sabitlenmis ve cok iyi olmud bence cok onemli bu stres meselesi, herkese ornek olur bu topik. kendimizden bikinca akimizdan cikiyor biraz, tamamen cikartmak zor bence ama olabildigince en azindan "neyse daha vakti zamani var demekki" diyebilmek mumkun bence.

merhaba ttlım yaşadıkların üzücü gerçekten peki bebeğin tutmasının sebebi için ne dio doktorlar hiç bir sebep bulunamadımı...bnde geçen sene hamile kaldım ama malesef sonu kötü bitti kaybetim bebeğimi ve şu anda hamile kalamıorum sebebide yok doktorlar herşey normal diolar..tek sorunum prolaktinim tam sınırda sanırım oda etkilio doktorlar etkilemez desene benm aklım onda(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…