Bu flört mlört işleri çok değişmiş?

Black Wine

Noone's gonna take my soul away... -Portakal
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
2.379
7.480
158
28
Hanimlar merhaba,
Buraya bir gün yalnızlıktan konu açacağımı hiç düşünmemiştim. Benim konularımı bilenleriniz vardır genelde uzuun konular açarım baştan uyarayım ve rica ederim dert anlatmaya gelen insani yeni bi dert sahibi yapacaklar yazmasın, negatif enerjinizi bana kusmak zorunda değilsiniz.

Gelelim konuya, önceki konularimda mevcut, 3 ay öncesine kadar 5 senelik bir ilişkim vardı ve birlikte yaşadığımız evi de kapatarak ilişkimizi sonlandirdik. Ayrıldığımız dönem o zor 1-2 haftayı atlattıktan sonra adeta hayata döndüm, sanki yıllarımı bi ilişkide değil de komada gecirmisim gibi gözlerimi açtım. Hatta çevremden çok fazla "black wine sen çok degistin, yüzüne renk geldi artık daha pozitifsin, eskiden halin tavrın içine nine kaçmış gibiydi" sözlerini duydum duymaya da devam ediyorum. Ayrılığı atlatır atlatmaz doğru ya da yanlış bulursunuz bilemem, gözümü yeni flortlere diktim çünkü bi erkek tarafından bi kadın, bi dişi gözüyle görülüp taktir edilmeye yıllardır açtım. Ama 5 yılın ardından karşıma çıkan manzara tam anlamıyla bi kaostu. Sanki ben 5 yıl bi sığınakta yaşamışım da, çıktığımda sevimli köyümü bulacagimi umduğum yere gökdelenler rezidanslar dikmişler gibi bi şaşkınlık ve hayalkırıklığı yaşadım. Ya 5 senede herşey nasıl bu kadar değişebilir? Cinselliğe asla karşı değilim hatta baya da seven bi kadınım, ama bi muhabbetin "selam, naber, seks?" Şeklinde ilerlemesi nasıl bu kadar normalleşmiş olabilir? Heeey, ben bir bireyim, bi zekam var, fikirlerim var, biraz merak et? Ben de seni merak edeyim hani sevişmeden bi tanissak mi???

Karşılaştığım bir başka canımı sıkan olay da gayet güzel ve hatta duygulu geçen bulusmalar sonrası, erkek kişisinin "ben ilişki düşünmüyorum, adını koymayalim sana umut vermeyeyim" diye bombayı orta yere bırakması. Bu iki kere başıma geldi. Arkadaşlar, flört müessesesinin yeni haline aşina olanlar lütfen yesillendirsin; görüştüğün kişinin saçlarını, avucunun içini öpmek, koklayarak sıkı sıkı sarılmak, gözünün içine tatlı tatlı gülümsemek hoşlantı belirtisi değil mi artık? Bakın bunlar sadece cinsellik amaçlı olamaz cinsellik sonrasında da devam eden davranışlar çünkü.

Noluyo, neden böyle oluyo, gerçekten anlamıyorum ve günden güne umudumu yitiriyorum. Deli gibi ilişki aramiyorum ben, kapağı birine atsam diye de bakmıyorum sadece fiziksel olarak olduğu kadar duygusal olarak da bi bağ kurabilecegim birini istiyorum, kimseye "hoşgeldin hayatıma sevdiğim" der gibi de bi tavrim yok uyustuysam, hoslandiysam ilgimi belli ediyorum sadece. "Biseyleri bi yerde yanlış yapıyorum" diye kendimi sorgulayacak oluyorum, ama bu gerçekten benim suçum mu yoksa ortalık cidden artık böyle leş olduğundan mi bunları yaşıyorum bilmedigimden kendime de haksız yere yüklenmek istemiyorum.

Bi çaresi, tespiti, tavsiyesi olan lütfen söylesin, beklentilerimi sadece cinselliğe indirgedigimde bile kafama yatan birini bulmak aşırı aşırı aşırı zormuş. Ne yapayım ben şimdi?

Bence biraz yaş aralığı ile ilgili. Son ilişkide 5 yıl geçmiş. Belli bir yaştan sonra erkeklerin de bakış açısı çok değişiyor. Cinselliği geçtim bir kere hemen ciddiyete bağlamak istemiyorlar. Kadınlar da yaş geçtikçe daha ciddi ilişkiler istiyor. Haliyle baştan bu muhabbetler oluyor.

Merhaba
Cinsel açlık, maddi yetersizlik sebebiyle ciddi ilişki istememe ya da belli bir yaşa gelip bir tane ciddi ilişkide yara alınca bundan sonra laylaylom takılmak isteme... bunlar 18-35 yaş arası erkekler yüzünden çok müzdarip olduğumuz konular.
Cinsellik konusunda doyum noktasına ulaşmış, işi gücü yerinde ve yaşça veya zihin olarak belirli bir olgunluğa gelmiş erkekler sayıca az ama yok değil.
Hedef kitleniz yanlıştır belki :) ayrıca 5 senelik ilişkiden 3 ay sonra yeni bir flört aramanızı eleştirmiyorum. Böyle bir ihtiyaç doğuyor insanda, kimse inkar edemez. Ama uzun ilişkiden sonra biraz daha bocalıyoruz yeni flört olaylarında. Yabancılaşmanız normal. Zamana bırakın. Hakkınızda hayırlısı :)

Ne yazık ki aynı şekilde düşünüyorum. Ortak arkadaşımıza ciddi niyetle sevgili bakıyorum, cherry le beni tanıştır çok beğendim diyen adam 3 ay sonra ben asla evlenmek istemiyorum, ciddi ilişkiden korkuyorum diyip kaçtı gitti. Yani niyetim ciddi diyenler de soytarı çıkabiliyor, onlara da inanmamak gerek. Yorumum bu kadar.

Sizin hiçbir suçunuz yok. Karşı cinsin beklentileri çok farklı. Siz 5 yılınızı o adama adarken çevre ve ilişki biçimleri değişmiş. Bildiğiniz, alışık olduğunuz sekilde kalamamis.

O duygusal bağı yakalayacaginiz kişiyi bulmak için kendinizi zorlamayın. Gelen teklifleri değerlendirin tabi ama kalbinizi attıracak kişiyle karsilasmak için aceleci davranmayın derim ben. Biraz zamana bırakın.

E kime inanıp guvenicez peki? Kendimi x kuşağı gibi hissediyorum, sürekli "ortalık ne kadar kötü olmuş, herşey ne kadar bozulmuş ya" diyorum kendi kendime. Ayrıldıktan sonra "sen çok dişi bi kadınsın, auran açık, kapında kuyruk olurlar" diyen arkadaşlarıma Batman tokadı atmak istiyorum, yeni ilişki/nişanlılık/ evlilik yapmış arkadaslarimi "nasıl buluyosunuz bu adamları, nerden buluyosunuz!!!" Diye sarsarak ağlamak istiyorum gerçekten çok bunaldım

Doğru kişi de şuan "tinderda kimseyle eşlesemiyorum eşleştiklerim kendini tanrıça gibi goruyo" diye aglaniyodur muhtemelen

Eskiden mIRC"ye falan böyle adamlara denk gelince iyyy sapık der pencereyi kapatirdik, şimdi tüm memleket koca bi mIRC olmuş sanki

Benim de 5 senelik ilişkim var şuan düşünüyorum da 2016da olan flört tipiyle şuanki aynı değil sudan çıkmış balığa döner insan.
Valla ben Mesnevi'den ders almiscasina döndüm, dönüyorum, dönmeye de devam edicem alisamam ben buna. 5 sene öncesinde kendi çevreme çok uçarı, Avrupai gelirdim flört ve seks konusundaki fikirlerimle, şimdi millet almış yürümüş ben kendimi insanlara cık cıklarken buluyorum

Valla ben görüşmek isteyen olursa en baştan net şekilde söylüyorum takılmaca aramıyorum, seviyesiz ilişkiler kurmuyorum, ciddi ilişki sunmyacak biriysen cano beni hiç uğraştırma diyorum. Bu kadar.

Yani yani bu adama benziyor bu düzgün biridir diye düşünmemek gerek. Bu yukarda yazdığım adam da, gayet eğitimli aynı okuldan mezunuz, çok iyi bir şirkette düzgün bir işi vardı ama kafadan sakattı. Evlenme sitesine üye olmuş, ordan 10 20 değil en az 50 kişiyle konuşuyordu hepsini oyalıyordu. İnsan Malezyadaki biriyle neden konuşur Allah aşkına
Tinderdan eşleş yat kalk, net bir kazanım elde et bak ona hiçbir şey diyemem ama insan neden yüzünü bir kez görmeyeceği biriyle aylarca konuşur Düz hasta, manyaktı. Attım tekmeyi gitti. kendini bir bk sanan de çok, hasta manyak da çok, çapkın geçinen keko da çok.... sağlıklı insanların sayısı azınlıkta.

Tam olarak aynı dertten muzdaribim.
Benim karsima ciddi insanlar çıktı çıkmadı değil ama malesef onları da ben begenemedim.
Artık ya hep ya hiç kafasına girmiş durumdayım.
Sosyal çevreden tanisabilecegim insanlarla da tanıştım olmadı.
İşimiz uygulamalara kaldı onları da kullanmıyorum uzun zamandır .
Tinder i asla tavsiye etmem okcupid bı tık daha iyi gibi sanki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…