- 10 Nisan 2014
- 42.522
- 113.880
- 798
- Konu Sahibi Black Wine
-
senin gibi donanımlı eli yüzü de düzgün kadın kaç tane var ki?valla ben bu erkekleri anlayamıyorum.kız erkek olaydım elli kere evlenme teklif ettiydim sana.Ne yazık ki aynı şekilde düşünüyorum. Ortak arkadaşımıza ciddi niyetle sevgili bakıyorum, cherry le beni tanıştır çok beğendim diyen adam 3 ay sonra ben asla evlenmek istemiyorum, ciddi ilişkiden korkuyorum diyip kaçtı gitti. Yani niyetim ciddi diyenler de soytarı çıkabiliyor, onlara da inanmamak gerek. Yorumum bu kadar.
Üzücü gerçekten bir de biriyle konuşurken anlatmıştı o da erkeklerin konuşmasına şahit olmuş fabrikada çalışan gençler zengin kız alcaz rahat edicez falan gibi şeyler söylüyorlarmış
bu hafta yemekteyiz de vardı.adam hala kuklalarla oynuyor boynuna asıp geziyor 40 yaşında ama zengin kadın arıyormuş evlenmek içinZengin kız sizleri ne yapsın ameleler diyen çıkmamış mı yazık
Ya işin tuhaf tarafı ben zaman zaman ona da okeyim, cinsellik de istiyorum yani o enerjiyi aldıysam neden istemeyeyim. Ama bi dur yahu, bi nasılsın iyi misin de, ya da o an öyle hissedip biseyler yasadiysam olay niye direkt fuckbuddylige gidiyo birbirimizi tanımaya devam edemez miyiz. Ama yok bu kadar açık olmamak gerekiyo demek ki, evlenmeden olmaz falan mı diyeyim ne yapayım şaşırdımSize çok katılıyorum. Daha bismillah yeni tanışmışız hemen otel-ev muhabbetleri yapıyorlar. Kimse yanlış anlamasın cinsellik çok normal bir şey, hormon diye bir şey var. Ama erkekler öyle bir haldeler ki cinsellikten tiksindiriyorlar.
Biriyle daha ilk buluşmada eve gidelim muhabbeti yaptı. Başka biriyle de bir abla sayesinde tanıştık. Mesajlaşırken otele gitme muhabbetleri yaptı. Beni denediğini düşündüm. Deneme bile olsa denir mi bu? Kısacası ne yapacağımı bilemiyorum
rol yapmayan kadın değersiz oluyor maalesef.illa oyunlar kurulmalı zor kadını oynamalı ondan öncesini itinayla saklamalı parasını yemeli.bu tür kadınlar makbul oluyorlar maalesefYa işin tuhaf tarafı ben zaman zaman ona da okeyim, cinsellik de istiyorum yani o enerjiyi aldıysam neden istemeyeyim. Ama bi dur yahu, bi nasılsın iyi misin de, ya da o an öyle hissedip biseyler yasadiysam olay niye direkt fuckbuddylige gidiyo birbirimizi tanımaya devam edemez miyiz. Ama yok bu kadar açık olmamak gerekiyo demek ki, evlenmeden olmaz falan mı diyeyim ne yapayım şaşırdım
Sonra da "kadınlar şeytan, dürüst kadın kalmamış" blablabla. Size az bile yapiyolar o....çocukları diye haykirasim var tövbe tövberol yapmayan kadın değersiz oluyor maalesef.illa oyunlar kurulmalı zor kadını oynamalı ondan öncesini itinayla saklamalı parasını yemeli.bu tür kadınlar makbul oluyorlar maalesef
senin gibi donanımlı eli yüzü de düzgün kadın kaç tane var ki?valla ben bu erkekleri anlayamıyorum.kız erkek olaydım elli kere evlenme teklif ettiydim sana.konu sahibi sen de zamana bırak acele etme.
tv ye baksana kuzum netten 2 konuştuğu adama kaçıyor evli barklı çocuklu kadınlar.yani artık kadınlara ulaşmak çok kolaylaştı.o yüzden de erkekler de bozuldu eski mert erkekler azaldı.umarım karşınıza gönlünüze göresi çıkar bir gün.hiç acele etmeyin .Konuyu takip ediyorum yeminle biraz içim rahatladı kızlar kusura bakmayın lütfen. Ben de 1.5 yıl oldu boşanalı, karşıma her çıkan ya her şeyi yaşayalım istiyorum diyor, ya da ben evlilik düşünmüyorum diye giriyor mevzuya. Ben de boşandım siye böyleler sanıyordum. Nefret ettim erkek cinsinden yahu
Bumble şu sıralar popi :)Tam olarak aynı dertten muzdaribim.
Benim karsima ciddi insanlar çıktı çıkmadı değil ama malesef onları da ben begenemedim.
Artık ya hep ya hiç kafasına girmiş durumdayım.
Sosyal çevreden tanisabilecegim insanlarla da tanıştım olmadı.
İşimiz uygulamalara kaldı onları da kullanmıyorum uzun zamandır .
Tinder i asla tavsiye etmem okcupid bı tık daha iyi gibi sanki .
Biri var. Aramızda güzel bir iletişim var. Adam dedi sana karşı güzel şeyler hissediyorum ama ben evlenmeyi düşünmüyorum. Ama senin yanındayken çok mutluyum. Gel bide burdan yak. Arkadaşlar diyor zamanla evlenme kafasına girer ama off ben milletin bi kafaya girmesi için emek emek beklemek istemiyorum ki. Ee adam değişmezse giden benden gidecek. Bilemedim. Umarım çıkar o doğru kişitv ye baksana kuzum netten 2 konuştuğu adama kaçıyor evli barklı çocuklu kadınlar.yani artık kadınlara ulaşmak çok kolaylaştı.o yüzden de erkekler de bozuldu eski mert erkekler azaldı.umarım karşınıza gönlünüze göresi çıkar bir gün.hiç acele etmeyin .
ilk başta evlenme niyetiyle başlayalım demek ne kadar tuhafsa ben evlenmeyi düşünmüyorum diye başlamak da o kadar tuhaf.o adama harcanan zamana yazık.kesinlikle değişmez niyeti gününü gün etmekBiri var. Aramızda güzel bir iletişim var. Adam dedi sana karşı güzel şeyler hissediyorum ama ben evlenmeyi düşünmüyorum. Ama senin yanındayken çok mutluyum. Gel bide burdan yak. Arkadaşlar diyor zamanla evlenme kafasına girer ama off ben milletin bi kafaya girmesi için emek emek beklemek istemiyorum ki. Ee adam değişmezse giden benden gidecek. Bilemedim. Umarım çıkar o doğru kişi
Değişir durumu olmayan insan da evlenmek istiyor çünkü cift maaş falan diye düşünenler var yakın bi kız arkadaşım sevgilisi evlenince maaş kartın bende olcak diye kıza kabullendirmiş durumu, yetmezmiş gibi kıza sürekli daha çok para kazanması icin baskı yapıyorFlört işleri değişmedi aslında
Zihniyet değişti
Malum hayat pahalı
Erkekler artık sorumluluk almak evlenmek istemiyor
Ciddi ilişki yasamakta istemiyor
Çünkü o zaman beklentiler devreye giriyor.
İşi gücü olan kişiler zaten kapılmış oluyor
Yani ekonomiyle ilgili bence
O ciddi ilişki istemiyorum diye düşünenler genel olarak maddi durumu olmayanlar bence
Evet böyle karısının maaşına el koyan erkek bozuntuları da türemedi değilDeğişir durumu olmayan insan da evlenmek istiyor çünkü cift maaş falan diye düşünenler var yakın bi kız arkadaşım sevgilisi evlenince maaş kartın bende olcak diye kıza kabullendirmiş durumu, yetmezmiş gibi kıza sürekli daha çok para kazanması icin baskı yapıyor
Maddi durumu iyisinden kötüsüne hepsinden birer dal aldım yok, onunla ilgili değil benceFlört işleri değişmedi aslında
Zihniyet değişti
Malum hayat pahalı
Erkekler artık sorumluluk almak evlenmek istemiyor
Ciddi ilişki yasamakta istemiyor
Çünkü o zaman beklentiler devreye giriyor.
İşi gücü olan kişiler zaten kapılmış oluyor
Yani ekonomiyle ilgili bence
O ciddi ilişki istemiyorum diye düşünenler genel olarak maddi durumu olmayanlar bence
İ ih, olmuyorBumble şu sıralar popi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?