Bu flört mlört işleri çok değişmiş?

Daha baştan çok kesin çizgiler çeken insanlar çok itici bence bir şeylerin önünü kesme ihtiyacı duyuyorlar en başta ki sonradan sorun olmaması için sanırım.

Etmeyin yaf bence ben itici bir insan değilim, net bir insanım Neysem oyum, kimseyi kandırmıyorum, uğraştırmıyorum beklentim neyse çıkıp onu söylüyorum. Karşımda da benim gibi net birini görmek istiyorum.

Nolur yanlış anlamayın sizi yargilamiyorum ama "ciddi bişey düşünmuyosan hadi eyvallah" dersem de kezban görüntüsü çizecek olmaktan dolayı büyük endişe duyuyorum ben. Bunu nasıl asabilirim ya da aşmalı mıyım emin değilim.

Flört muessesesinden elimi ayağımı çeksem mi diye düşünüyorum, bana okcupid diyosunuz. Daha mı iyiymiş.....

Çiz ne olcak kendini kullandırmaktan bin kat iyidir

Eskiden mIRC"ye falan böyle adamlara denk gelince iyyy sapık der pencereyi kapatirdik, şimdi tüm memleket koca bi mIRC olmuş sanki
Valla bende öyle idim hatta lise sonda iken 2007 den bahsediyorum dershanede bende 2 yaş büyük mezun ÖSS ye hazırlanan bı cocuk vardı geldi güzelce teklif etti bende hoslanmistim o günün akşamı yazdı ki " ben sevgililik değil seninle herşeyi yaşamak istiyorum " şok olmuştum , dershanemiz çok popülerdi adını kızlar arasında yaymistim sapik diye aradan bir kaç sene geçti o çocuk yine beni buldu ve yine aynı şeyi dedi embesil . Bu sadece çok erken yaştaki bir örnekti , sonra yıllar geçti hicbisey değişmedi iyice arttı . Hatta şöyle diyeyim eşim biliyor ondan önce birini seviyordum ,birbirimize kafa ve kalp olarak aynı idik asla aramızda cinsellik geçmiyordu ama sevgili gibiydik hatta öte idi ama adı sevgililik değildi saçma sapan biseydi ve beni ciddi mana da uçuruma suruklemisti . Halen aklıma gelir üzülürüm kalp kırıklığımdı hayatımın

Bosanmis bi arkadasim var o da attik ciddi iliski istemiyorum birlikte olalim ciksin gitsin diye bakiniyor ama ona da hep ciddi dusunuyorum diyen tipler geliyor.ne arasan tersini cekiyorsun bence.gelisine yasa gitsin

Size katılıyorum benim için de bir şey ya siyah ya beyazdır hanımefendinin açısından manzara kabus gibi daha tanımaya şans vermeden bu şekilde karşı tarafın gözünü korkutmak üzücü

Benim hakkımda kimse kezban şeklinde düşünmüyor, arkamdan o şekilde konuşan tek kadın veya erkek duymadım. Ben net biriyim, böyleyim. Profesyonel iletişimde de, insan ilişklierinde de genelde netim. Neyse ne dümdüz çıkıp söylüyorum, insanların zamanlarından veya enerjilerinden almıyorum. Karşımda da böyle insanlar görmekten hoşlanıyorum ık mık eden benden tekmeyi yer:) Kezban da ayrıca mide bulandırıcı bir laf, erkekler çok mu harika ki kadınlar hakkında terbiyesizce hitaplarda bulunuyorlar? herhangi bir kadına kezban şeklinde yakıştırma yapan erkek de kadın da gözümde biter zaten

Kezbanlıkla ne ilgisi var ki ? O zaman o 2007 de dediğim çocukta beni modern düşünceli olmayan olarak görmüştü beyinsiz , ay modern düşünceli olmak illa ki ellesmek demek onların kafasında kıt beyinliler Black Wine

Erkekler karsiniza gelip cat cat soyluyolar. O zaman onlar ne istedigini bilen olurken siz neden kezban olasiniz. Bence en bastan konusmak cok cok mantikli. Cunku heba edilmis zaten bi bes yiliniz var. 3 ay onunla 5 ay bununla omur biter. Olmicaksa yolumuza bakalim diye bence de en basta konusulmali

Zamanla daha seviyeli ilişkiniz olacağına eminim, insanın karşısına her zaman düzgün insan çıkmıyor. Çıktığı zaman zaten farkedeceksiniz. Mutlu olacağınıza inanıyorum, sevgiler

Yaş ilerledikçe beklentiler ve kriterler de artıyor. Örnegin yıllar önce insanlar dans ve etkinliklere gider orda birileriyle tanışırdı yada en kötü ihtimal arkadaş çevre ortamında. Şimdilerde ise pandemininde etkisiyle sosyal platformda başlıyor insanlar ilişkilerine. Aslında karşı da değilim ama bir çok insan bunun amacını saptırıp çok basit seks ilişkisi olarak değiştirebiliyor.
Bence umudunuzu yitirmeyin , mutlaka dışarda bizim gibi düşünen birilerinin olduğuna inanıyorum. Zamanla insanların beklentilerini daha ilk cümlelerinde anlayacak duruma geleceğinizden eminim. İyi şanslar

Benim de 5 senelik ilişkim bitti. Şimdi düşünüyorum deli dolu zamanlarda flört olayından çok uzakta kaldığım için şu an 25 yaşında ben de adapte olamıyorum. Yaşıtlarımın konuşmaları sadece cinsellik üzerinden yürüyor. Dediğiniz gibi asla kimse ciddi ilişki düşünmüyor ama instaya girince de her yer düğün, nişan ve çiçeeek. Ağlamak istiyorum çiçek görmek istemiyorum artıkkk shsjshajaj

Ahaha ortam piyasa leş bebeğim hoşgeldin

Aynen öyle fb müessesesi ile beraber erkekler ciddi ilişki istemiyor artık. Ne gerek var sorumluluk almaya, trip çekmeye, kısıtlanmaya, zaman ve para harcamaya, ve en önemlisi tek bi kişi ile yetinmeye...

Aynen öyle fb müessesesi ile beraber erkekler ciddi ilişki istemiyor artık. Ne gerek var sorumluluk almaya, trip çekmeye, kısıtlanmaya, zaman ve para harcamaya, ve en önemlisi tek bi kişi ile yetinmeye...
Üzücü gerçekten bir de biriyle konuşurken anlatmıştı o da erkeklerin konuşmasına şahit olmuş fabrikada çalışan gençler zengin kız alcaz rahat edicez falan gibi şeyler söylüyorlarmış

Ben de kendimden başka kimseye böyle bi yakıştırma yapmıyorum sanırım. Söz konusu başkaları olunca oldukça açık fikirli ve anlayışlı olduğumu düşünüyorum, ama kendime inanılmaz acimasizim...

Üzücü gerçekten bir de biriyle konuşurken anlatmıştı o da erkeklerin konuşmasına şahit olmuş fabrikada çalışan gençler zengin kız alcaz rahat edicez falan gibi şeyler söylüyorlarmış
Valla artık erkekler kızların parasını yiyor, kredi çektirip ödemiyolar vs... erkekler acayip kıymete binmiş vaziyette çağımızda. Nasıl bu hale geldik bilmiyorum hep fbcilerin yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…