- 14 Ağustos 2018
- 344
- 502
- 103
- 40
- Konu Sahibi Black Wine
Ben beklentileri everest te olanlara ithaf etmiştim bu yazımı :))Beklenti dediğimiz şey nedir ki? Beklentim magmada şu an.Ne yapak daha ölek mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben beklentileri everest te olanlara ithaf etmiştim bu yazımı :))Beklenti dediğimiz şey nedir ki? Beklentim magmada şu an.Ne yapak daha ölek mi?
Kardeşiniz irkik mi?bacım benim kardeşte böyle düşünüyor31 yaşında mühendis hali vakti yerinde istediğini yapan birisi misal herkes direk sekse giriyor diyor hobi mobil hak getire konuşmadan buraya getiriyorlar diyor tanıştıralım seni
![]()
İnanabilemedim bi an irkik olduğuna.kadını kadınla mı tanıştıracagız![]()
İnanabilemedim bi an irkik olduğuna.![]()
Ayy bana kısmet çıktıbacım benim kardeşte böyle düşünüyor31 yaşında mühendis hali vakti yerinde istediğini yapan birisi misal herkes direk sekse giriyor diyor hobi mobil hak getire konuşmadan buraya getiriyorlar diyor tanıştıralım seni
![]()
Ay şu mesajı ilk fırsatta komple okuycam, uzun uzun da yazmışsınız emeğinize tecrübemizle sağlıkMerhaba, deneyimlerimden bir sıralama yapabilirim;
1 ciddi erkeği bul
2 ciddi oldugundan emin ol
3 normal bir ilişki yaşamak istediğine ve evlilik için delirmedigine ( kezban olmadığına) ikna et
4 onun da ciddiyetle yaklaşmasından sonraki saçma sapan testlerine maruz kal
5 testleri orta seviye de olsa geçmeye calis ( ya da feminen kadın olup ilişkiyi burada noktala)
Vazgeçmeyen kadınlar için;
6 çağdaş görünümlü ama içi hala ataerkil olan yüzde yüz Türk erkeğine gercekten katlanabilir miyim testini kendine yap. ( Kadın ve erkegin aynı zamanda evde de ortak olacağına inanan, iş paylaşımı, hayatin ortak paydası bilmem ne hikayelerine inanan bir kadın olsan da )
7 ilişkilerde yapılmasi gereken fedakarlıkları ( erkek yüzde 5; kadın yüzde 95) yap
8 sonra evlilik için adım atmasını bekle
9 ailesi ile tanış ( tüm iyi niyetinle gidip kafanda yeni soru işaretleri ile dön)
10 onu ailenle tanistir ( senin ailenin yeni sorularıyla baş et)
11 iki aileyi tanistirabilecek seviyeye gelip soğuk terler eşliğindeki en kritik günü atlatabil
12 sonra adam seni son testten de geçirmiş olmanın mutluluğu ile huzura erip seni sahiplensin ( ancak o zaman eşi gibi görüyor seni)
13 evlilik aşamasında da yine bir çok fedakarlığı bir kadın olarak sen yap ( bu konuda eşimin hakkını yemek istemem; ben çok yaşamadım ama yaşayan çok fazla var. Bu yüzden asla gecemem)
14 sonra da ortalama bir Türk erkeği ile evlenmiş olup evliler cemiyetindeki yeni hayatına ( soru işaretlerine ) merhaba de :)
Yani demem o ki beklentiyi yükseltmemek lazım. Evlilik güzel bir şey ama doğru insanla olursa. Ama bu doğru insan; sizin ne kadar sabrıniz, anlayışınız, fedakarlığıniz, iyiliginiz olduğu ile doğru orantılı kizlar...
"Kezbanlık" denilen şeyi o tuhaf bulduğumuz, ilk karşılaşmada " sex mi sizin de?"diye sorabilecek erkekler çıkardı zaten.Nolur yanlış anlamayın sizi yargilamiyorum ama "ciddi bişey düşünmuyosan hadi eyvallah" dersem de kezban görüntüsü çizecek olmaktan dolayı büyük endişe duyuyorum ben. Bunu nasıl asabilirim ya da aşmalı mıyım emin değilim.
Bir de bu tip salaklar var işte. Sen kimsin de başkasını sınava çekiyorsun, önce bir kendin doğru dur deyip tokadı yapıştırasın gelirSize çok katılıyorum. Daha bismillah yeni tanışmışız hemen otel-ev muhabbetleri yapıyorlar. Kimse yanlış anlamasın cinsellik çok normal bir şey, hormon diye bir şey var. Ama erkekler öyle bir haldeler ki cinsellikten tiksindiriyorlar.
Biriyle daha ilk buluşmada eve gidelim muhabbeti yaptı. Başka biriyle de bir abla sayesinde tanıştık. Mesajlaşırken otele gitme muhabbetleri yaptı. Beni denediğini düşündüm. Deneme bile olsa denir mi bu? Kısacası ne yapacağımı bilemiyorum
Toksik ilişkilerden korunuyorum. Evet, bu gerçekten güzel bi bakış açısı"Kezbanlık" denilen şeyi o tuhaf bulduğumuz, ilk karşılaşmada " sex mi sizin de?"diye sorabilecek erkekler çıkardı zaten.Tercümesi de şu; benim sexle ilgili beklentime ilişki vs gibi ciddi ve sorumluluk doğurabilecek insani ilişki kurmak isteyen kızları toplumda yaftalayayım ve bunu benimseteyim ki taleplerim normal karşılansın. Kezbanlık lugatımıza girdikten sonra yavaşça sevgililiğe geçmek için beş ay flört dönemi yaşamaya geçildi sonra da ilişki istemiyorumcular başladı. Ben buna evet diyen kadınların kendilerinden vazgeçtiklerini düşünüyorum doğrusu. Ve siz nine değilsiniz.
Etrafta olup biten doğru değil asıl. Neyin doğru olduğuna kim karar veriyor diyebiliriz. İnsan ilişki kurarak sağlılklı kalan bir canlı. Bu ilişki cinsellik değil sadece. Sosyal bağlılıklar ve manevi alışveriş beklediğimiz, sizin de istediğiniz bu. Onlar kendileri için neyin doğru olduğunu bilemeyecek kadar kör diye biz onlarına tuhaflıklarını benimsemek zorunda değiliz.Siz doğru kişiyi bulunca kaçıracak gibi durmuyorsunuz zaten, toksik ilişkilerden korunuyorsunuz fena mı
![]()
Rica ederim, teşekkürler.. Kendinizden bir şeyler bulacağınıza eminim :)Ay şu mesajı ilk fırsatta komple okuycam, uzun uzun da yazmışsınız emeğinize tecrübemizle sağlık![]()
Size ne kadar özendim bi bilseniz. Evlenmek güzel de bekarlık da güzel.Hislerime o kadar tercüme olmuşsunuz ki dün gece okumaya başladığım konuyu toplantı arasında minik minik okumaya devam ettim. Ben de 26 yaşındayım. En son bi adamla sevgilimsi bir şey olduk. Malum ne olduğu belli olmuyor bu devirdeufacık bir anlaşmazlıktan sonlandı gibi oldu. Hala iletişimimiz devam ediyor ama içime sinmiyor.
Maddi açıdan hiçbir problemim yok. Evim var. Arabam var. Maddi gelirim ortalama bir maaş Türkiye’de gayet iyi denebilir.Yalnız yaşıyorum. tek sorumluluğum kendimim ama bu ara içimde kocaman bi aidiyet isteği oluşmaya başladı. Sadece ben olduğum için yanımda oturmak isteyecek, sevecek, sevilecek, derin ve anlamlı ilişki kurabileceğim sosyokültürel seviyemiz hemen hemen birbirine yakın birini bulabileceğim umudum gittikçe azalıyor. Ha bulamasam çok mu kötü olur? Aslında hayır. Ama insan içindeki bu aidiyet sevme sevilme ihtiyacını da bir yere aktarmak istiyor maalesef.
Cok haklisin kadinlara ulasmak com kolaylasti.bi de kadin nüfusu artti vala etrafta erkek kalmaditv ye baksana kuzum netten 2 konuştuğu adama kaçıyor evli barklı çocuklu kadınlar.yani artık kadınlara ulaşmak çok kolaylaştı.o yüzden de erkekler de bozuldu eski mert erkekler azaldı.umarım karşınıza gönlünüze göresi çıkar bir gün.hiç acele etmeyin .
O yüzden ben sadece insan olarak yaşıyorum gerçekten zerre inanmıyorum herkes her sey değişmiş ben de 10 yıllık evlilikten çıktıktan sonra fark etmiştim köyümün yerine dikilen rezidanslarıHanimlar merhaba,
Buraya bir gün yalnızlıktan konu açacağımı hiç düşünmemiştim. Benim konularımı bilenleriniz vardır genelde uzuun konular açarım baştan uyarayımve rica ederim dert anlatmaya gelen insani yeni bi dert sahibi yapacaklar yazmasın, negatif enerjinizi bana kusmak zorunda değilsiniz.
Gelelim konuya, önceki konularimda mevcut, 3 ay öncesine kadar 5 senelik bir ilişkim vardı ve birlikte yaşadığımız evi de kapatarak ilişkimizi sonlandirdik. Ayrıldığımız dönem o zor 1-2 haftayı atlattıktan sonra adeta hayata döndüm, sanki yıllarımı bi ilişkide değil de komada gecirmisim gibi gözlerimi açtım. Hatta çevremden çok fazla "black wine sen çok degistin, yüzüne renk geldi artık daha pozitifsin, eskiden halin tavrın içine nine kaçmış gibiydi" sözlerini duydum duymaya da devam ediyorum. Ayrılığı atlatır atlatmaz doğru ya da yanlış bulursunuz bilemem, gözümü yeni flortlere diktim çünkü bi erkek tarafından bi kadın, bi dişi gözüyle görülüp taktir edilmeye yıllardır açtım. Ama 5 yılın ardından karşıma çıkan manzara tam anlamıyla bi kaostu. Sanki ben 5 yıl bi sığınakta yaşamışım da, çıktığımda sevimli köyümü bulacagimi umduğum yere gökdelenler rezidanslar dikmişler gibi bi şaşkınlık ve hayalkırıklığı yaşadım. Ya 5 senede herşey nasıl bu kadar değişebilir? Cinselliğe asla karşı değilim hatta baya da seven bi kadınım, ama bi muhabbetin "selam, naber, seks?" Şeklinde ilerlemesi nasıl bu kadar normalleşmiş olabilir? Heeey, ben bir bireyim, bi zekam var, fikirlerim var, biraz merak et? Ben de seni merak edeyim hani sevişmeden bi tanissak mi???
Karşılaştığım bir başka canımı sıkan olay da gayet güzel ve hatta duygulu geçen bulusmalar sonrası, erkek kişisinin "ben ilişki düşünmüyorum, adını koymayalim sana umut vermeyeyim" diye bombayı orta yere bırakması. Bu iki kere başıma geldi. Arkadaşlar, flört müessesesinin yeni haline aşina olanlar lütfen yesillendirsin; görüştüğün kişinin saçlarını, avucunun içini öpmek, koklayarak sıkı sıkı sarılmak, gözünün içine tatlı tatlı gülümsemek hoşlantı belirtisi değil mi artık? Bakın bunlar sadece cinsellik amaçlı olamaz cinsellik sonrasında da devam eden davranışlar çünkü.
Noluyo, neden böyle oluyo, gerçekten anlamıyorum ve günden güne umudumu yitiriyorum. Deli gibi ilişki aramiyorum ben, kapağı birine atsam diye de bakmıyorum sadece fiziksel olarak olduğu kadar duygusal olarak da bi bağ kurabilecegim birini istiyorum, kimseye "hoşgeldin hayatıma sevdiğim" der gibi de bi tavrim yok uyustuysam, hoslandiysam ilgimi belli ediyorum sadece. "Biseyleri bi yerde yanlış yapıyorum" diye kendimi sorgulayacak oluyorum, ama bu gerçekten benim suçum mu yoksa ortalık cidden artık böyle leş olduğundan mi bunları yaşıyorum bilmedigimden kendime de haksız yere yüklenmek istemiyorum.
Bi çaresi, tespiti, tavsiyesi olan lütfen söylesin, beklentilerimi sadece cinselliğe indirgedigimde bile kafama yatan birini bulmak aşırı aşırı aşırı zormuş. Ne yapayım ben şimdi?