- 10 Nisan 2014
- 43.678
- 116.173
- 798
coinden eskiden iyi kazanmışlar bizler geç kaldık yoksa paraya para demezdik.şimdilerde herkes kayıpta.telefon ben de baktım bugün iphone 8 kendime alacaktım kızada benim 6 s i verecektim ama 8 satıştan kalkmış ha ha haOkullar falan açılırsa telefonsuz kaldım ya. Babam beş bin lira verdi telefon için, abime verdim coine yatırsın da iphone 11 alabileyim diye. Zarardayız şu an. Bu gidişle çok ucuz bir şey alacağım
Onu da denedim, güvenmeseydin bana diyorAbin alsin o zaman aklına uydum de
Abi satışa getirmişOnu da denedim, güvenmeseydin bana diyor
ben de yatayım.yarın temizlik günüm.kaç gündür gez gez evi salladım.Kizlar ben yatayım artık benim pasa 7 de uyanır. Iyi geceler size
İyi gecelerr, ben de yatıyorum. Sana da iyi geceleer H Heytttt beKizlar ben yatayım artık benim pasa 7 de uyanır. Iyi geceler size
evde eşyası varsa değerli sat 2. el al kendine telefon.o zaman görür gününüOnu da denedim, güvenmeseydin bana diyor
iyi geceler kuzumm.
Bu aralar gündüzleri çocuklarla sürekli aktiviteler yapıyoruz , geceleri ise tavuk gibi erkenden uyuyorum
Aaa yeni topik mi ? SüperAaaa yeni topik acilmisceyceyim sağolsun etiketlemis beni
@sturdust boo sizi bdv de arada gördüm ama hakınızda pek bilgim yok.çocuk var bir tek onu anladım
Kronik hastayım dışarı kısa süre çıkıyorum ev halkı dışında kimseyle görüşmüyorum burası olmasa çatlarım çattt diyeya ben gece uyuyakalmışımçocuk yok daha, ona çoook var. yeni evliyim, gezip tozalım da önce, sonra olur çocuk diyoruz. ben size aşinayım, aktifsiniz forumda :)
Pina kaçırdı biziBurayamı kaçtınız naptınız
geçmiş olsun öncelikle. burası hakikaten güzel bir sosyalleşme ortamı , hele uzun zamandır burda olanlar için. birbirimizi şöyle böyle baya tanıyoruz aslında. :)Kronik hastayım dışarı kısa süre çıkıyorum ev halkı dışında kimseyle görüşmüyorum burası olmasa çatlarım çattt diye
Neden ban yedi acaba bdv yüzünden demi?Pina kaçırdı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?