- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
Detone kelimesi bir insan olsaydı ben olurdum kesindondurma mı dedin sen?hem de açlıktan midem guruldarken.rejime başladık pina ile sözde ama ben bugün 2 pizza gmdüm haberi yokk.sesin güzel mi?hep beraber gece çalışılan bir iş bulalımmm barii.gazino da sen assolist ol ben solist altı çalışırım sorun değil.bir de dansöz lazım bize onu da fb üyelerden buluruz bdv de
Bende kabakayy ne pizzası yok pizza falan.salatalık kemirdim tüm gün
kız bana bazen hacıı diyor da hiç himmet diyen olmamıştı.olsun değişiklik iyidir mahmut abeyyyyyValla tel himmet yazmis ama ben ne yazıyordum hatırlayamadım. Idare edin iste
Aayyyyyy koptuuuuumkız bana bazen hacıı diyor da hiç himmet diyen olmamıştı.olsun değişiklik iyidir mahmut abeyyyyy
yarın düşüneyim de şöyle bol üye toplanacak bir konu açayım.ne olabilerrrr ne olabilerrrrr?Aayyyyyy koptuuuuum
Vallahi susamiyorum hala gülüyorum, sigara bi tarafıma kactiAayyyyyy koptuuuuum
Bol kavga olacak konu olmazsa kimse gelmiyor kkdayarın düşüneyim de şöyle bol üye toplanacak bir konu açayım.ne olabilerrrr ne olabilerrrrr?
ha bir de o zararlı şeyi içiyorsun?kaçsın bi tarafına o zamanVallahi susamiyorum hala gülüyorum, sigara bi tarafıma kacti
Abla sen coin işine girdin mi bu aradakız bana bazen hacıı diyor da hiç himmet diyen olmamıştı.olsun değişiklik iyidir mahmut abeyyyyy
vahşett olmalı kannn olmalı konumda.sitede takıla takıla kadınlardan hoşlanır oldum hatta 10 kadar üyeye de aşık oldum bu yüzden kocayı da boşayacağım mı yazsam?yeterince entrikalı oldumu ki?mune banlarmı ki?kesin banlarBol kavga olacak konu olmazsa kimse gelmiyor kkda
Ise başlayım bende katilacam, simdi üç kurusumu ziyan etmeyim, issiz issiz bendeAbla sen coin işine girdin mi bu aradaBirkaç ay önce yatırım topiği vardı, oraya yazmıştım. Babamın verdiği parayı katlayıp istediğim model telefon alacaktım ama bu gidişle tuşlu telefon anca gelir. Sokak röportajına denk gelirsem 'cebinde kaç paralık telefon var' diye dayılara kapak yaparım artık tuşluyu Battık biz.
He valla banlanirsin sen konu bitmeden gidersin biz eğlenmiş oluruz.vahşett olmalı kannn olmalı konumda.sitede takıla takıla kadınlardan hoşlanır oldum hatta 10 kadar üyeye de aşık oldum bu yüzden kocayı da boşayacağım mı yazsam?yeterince entrikalı oldumu ki?mune banlarmı ki?kesin banlar
coin işine ben girmedim ben de hisse senetleri var sadece.ama bizim kızlar aldı onlarda var zarardalar düştü bitcoin çünkü.yarın tanıştırayım seni onlara sor.borsa da kötü bu aralar endeks düştü.ben de bekliyorum 2 ye katlanmasınıAbla sen coin işine girdin mi bu aradaBirkaç ay önce yatırım topiği vardı, oraya yazmıştım. Babamın verdiği parayı katlayıp istediğim model telefon alacaktım ama bu gidişle tuşlu telefon anca gelir. Sokak röportajına denk gelirsem 'cebinde kaç paralık telefon var' diyen dayılara kapak yaparım artık tuşluyu Battık biz.
Ben de babamın parasını ziyan ediyorum zatenIse başlayım bende katilacam, simdi üç kurusumu ziyan etmeyim, issiz issiz bende
hisse senedi al.uzun vadede mutlaka kazandırıyor.50 liralık bile alıyorsun al at.gümüşte olabilir altından çok kazandırdıIse başlayım bende katilacam, simdi üç kurusumu ziyan etmeyim, issiz issiz bende
Garanti zaten yaparken sana sorucamhisse senedi al.uzun vadede mutlaka kazandırıyor.50 liralık bile alıyorsun al at.gümüşte olabilir altından çok kazandırdı
hadi sen küçüksün kazık kadar ben annemin parasını halaaa ziyan ediyorum ayoll.ne görsem alıyorum mağazalardaBen de babamın parasını ziyan ediyorum zaten
Okullar falan açılırsa telefonsuz kaldım ya. Babam beş bin lira verdi telefon için, abime verdim coine yatırsın da iphone 11 alabileyim diye. Zarardayız şu an. Bu gidişle çok ucuz bir şey alacağımcoin işine ben girmedim ben de hisse senetleri var sadece.ama bizim kızlar aldı onlarda var zarardalar düştü bitcoin çünkü.yarın tanıştırayım seni onlara sor.borsa da kötü bu aralar endeks düştü.ben de bekliyorum 2 ye katlanmasını
Bende yetim maasi baglattim kendime bende baba parası yiyor oluyorum sanirimhadi sen küçüksün kazık kadar ben annemin parasını halaaa ziyan ediyorum ayoll.ne görsem alıyorum mağazalarda
Abin alsin o zaman aklına uydum deOkullar falan açılırsa telefonsuz kaldım ya. Babam beş bin lira verdi telefon için, abime verdim coine yatırsın da iphone 11 alabileyim diye. Zarardayız şu an. Bu gidişle çok ucuz bir şey alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?