- 10 Nisan 2014
- 43.663
- 116.148
- 798
kalabalık arkadaş grubuyla yemeğe çıkmayı gezmeyi pek sevmem ben.hiç bir şey anlamıyorum herkes ayrı kafadan konuşuyor ayrı telden çalıyor.ben dahil 4 kişi en fazla iyidir.gerisi kuru kalabalık.ayrı ayrı görüşmeyi tercih ederim toplu yerineBen birde yaninda birini getirene uyuz olurum. Ortamin icine etti diye
pinaaaa gözün aydın sonunda geldi bir üye.hoşgeldinnnUyuyamıyorum bari geyiğinize ortak olayım
Hoşbulduk nasılsınızHosgeldin
Ceycey hangi şehirde okudun. Uni grubuyla gorusuyor musun.kalabalık arkadaş grubuyla yemeğe çıkmayı gezmeyi pek sevmem ben.hiç bir şey anlamıyorum herkes ayrı kafadan konuşuyor ayrı telden çalıyor.ben dahil 4 kişi en fazla iyidir.gerisi kuru kalabalık.ayrı ayrı görüşmeyi tercih ederim toplu yerine
Evet birde burada gezineyim dedimpinaaaa gözün aydın sonunda geldi bir üye.hoşgeldinnn
Şükür diyorum Şükürpinaaaa gözün aydın sonunda geldi bir üye.hoşgeldinnn
uykusuz ve sıkılan tipleriz.bdv de de kalmadı entrikalı akıllara zarar bir konu.sıkıldık iyiceHoşbulduk nasılsınız
Evet ya bayadır kesat işler ahshahs uykuyu özledim ya dilediğimce yatmayıuykusuz ve sıkılan tipleriz.bdv de de kalmadı entrikalı akıllara zarar bir konu.sıkıldık iyice
okulumda ankaradaydı.görüşürüm evet.severler beni.az kopya vermedim onlaraCeycey hangi şehirde okudun. Uni grubuyla gorusuyor musun.
Vallahi icimiz disimiz bdv oldu demek isterdim suan. O bile yok bugün. Takiliyoruz oyle kafamıza goreHoşbulduk nasılsınız
Benim çevremde hep bdv olduğundan gınaa geldiVallahi icimiz disimiz bdv oldu demek isterdim suan. O bile yok bugün. Takiliyoruz oyle kafamıza gore
sıcaktan uyuyamıyorum .ha erken kalksam ne olacak?pandemi de ne yapabilirim diyorum.anca saat 3 4 gibi dışarı çıkıyorum çıkarsamEvet ya bayadır kesat işler ahshahs uykuyu özledim ya dilediğimce yatmayı
Sen çalışkan tayfasin. Ben 2 seneyi 3 senede bitirdim. O tayfadan hic olamadimokulumda ankaradaydı.görüşürüm evet.severler beni.az kopya vermedim onlara
Burası serin Allahtan bu aralar hem sıcak hem hamilelik çok sıkıntı oluyorsıcaktan uyuyamıyorum .ha erken kalksam ne olacak?pandemi de ne yapabilirim diyorum.anca saat 3 4 gibi dışarı çıkıyorum çıkarsam
okulum paralıydı benim sınıfta kalsam anam yolardı ayolll.Sen çalışkan tayfasin. Ben 2 seneyi 3 senede bitirdim. O tayfadan hic olamadim
Sen neler yapıyorsun. Biraz bahsetsene kendinden. Kendimi evlendirme programında gibi hissettim bi an nedense. Açlığın bu kadarı insana ac kaldinBenim çevremde hep bdv olduğundan gınaa geldi
aaa hamilemisiniz?allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.kaç aylık az mı kaldı?Burası serin Allahtan bu aralar hem sıcak hem hamilelik çok sıkıntı oluyor
Ahaha bi ara o programlar vardı demi. Ben doğurmayı bekliyorum ahahahsSen neler yapıyorsun. Biraz bahsetsene kendinden. Kendimi evlendirme programında gibi hissettim bi an nedense. Açlığın bu kadarı insana ac kaldin
Sicak cok fena bu ara hepimiz mahvolduk. Hamileykende hic çekilmez. Ne kadarlijBurası serin Allahtan bu aralar hem sıcak hem hamilelik çok sıkıntı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?