...bu gece son...

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
evet, bu gece son...
bugün karnımda bir can taşıyarak yaptım son kahvaltımı.
son kez duşa girdim seninle.
kuaföre son kez gittim tekmelerinle.
son kez çıktık evimizin merdivenlerini ağırlığını taşıyarak içimde.
sevenlerimiz son kez geldi sensiz sessiz olan evimize.
babanın karnı elimde, tekmelerin onun avucunda son kez uyuyacağız bu gece.
yarın yeni bir günle birlikte yeni başlangıca merhaba diyeceğiz seninle...

bebişş gelioo hee hayırlı olsn canım allah bi avazda kurtarsn sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza inşallah yaaa ne güzelllllllllll

allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin şimdiden hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum dua et lütfen allah olmayanlarada tattırsın bu güzel duyguyuopuyorumnanaktan

bılıyomusun okurken gözlerım doldu ınanılmaz duygusallastım bende 9+2 deyım ılk bebısımız:)) Allah hayırlı doğumlar guzel saglıklı huzurlu hayat nasıp etsın hepınıze....a.s.

konustum şimdi sezeryandan cıkalı 20 dakıka olmuse cok ıyımıs 3700 gr doğmus kendıde cok ıyıydı allahım bundan sonrada sağlıkla sıhaatle bakmayı kısmet etsın cümlemıze

ya süper yazmışsın. inan çok duygulandım. gözlerimden sicim sicim yaşlar döküldü. şuan kurtulnuşsundur. allah bizede nasip etsin. umarım bebğin sağlıklıdır.mutluluklar.....

allah bagşlasın kılosuda çok ıyıymış maşallah..darısı bıze artık rabbım bızıde kurtarsın...omayanarada bu güzel duyguyu yaşatsın ınşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…