- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
valla ne yalan söyliyeyim canım çekti bide tarifleri okuyunca oy oy oy....canımın çekmesi bişey değil de gebelik şekerim yüksek çıktı tatlı yasak
sda nasıl yapılcak canım bu açık anlatsana birz not alyım
kızlar kızmayın elbette dert değil ama regl dönemime çok az kaldı canım aşırı şekilde şekerli bişeyler çekiyor şuanda evde bişey yok baktım
bana kolay denenmiş hafif bir tatlı veya karışım tarifi verin ya dayanamıyorum dışarıya da çıkamıyorum geç oldu
ooff sedaaa nasıl yaptın bunu sen bana harika görünüyoo
olur olur bal gibi olur hemdekıyamaaamm:2: hafif bişeyler yesende mi olmazmış canım:26:
:) güzel de o saatte belki bakkal kapalıdır genelde bakkallar çabuk kapatır.Aşağıya sepet salla, bakkal emice göndersin, çikolata neyim
kendini affettiremezsinValla ozur dilerim biliyorum nefis gorunuyor :))
Ama cok basit cabucak hazirlanan bir tatli :))
şekerli makarna yap. evde makarna da yok deme bana. pirinçle süt de mi yok yani. hamsiköy sütlacı yap. pirinç unsuz yapılıyor. yani pirinç süt su şeker okadar tadı da çok güzel sıcak da güzel soğuk da güzel
kendini affettiremezsin
hepimize bu tatlıdan yapıp gönderirsen belki affedebiliriz
hem kolay hem çok leziz bişey bu ay çok sağol sedacımAslinda 1 paket diyor ama yarim pakette yetioyr bana gore :))
Margarini eritiyorum 2 kasik un ve iki kasik nisastayi ekleyip kavuruyorum iki uc dakika 9 kasik seker ekleyip beklemeden sutu ekliyorum
Zaten sonra muhallebi kivamina geliyor hemen
Sicakken mikserle cirpiliyor ne kadar cok cirpilirsa o kadar guzel oluyor
Sonra iste kakao falan ekleniyor istege gore. Ben en cok uclu seviorum cok guzel oluyor
Yanki kisaca malzemeler
1 lotre sut
2 kasik un
2 kasik nisasta
9 kasik seker
Kakao
1 margarin
eheh kız aşağımızda bakkal yokki hem taa 5 .kattayım ahh ahh sevdiceğimle aynı şehirde olsaydık o bana getirirdi bişeyler hemenAşağıya sepet salla, bakkal emice göndersin, çikolata neyim
aynen öyle şekerim tüm kk'yı ayağı kaldırdın gece geceValla ozur dilerim biliyorum nefis gorunuyor :))
Ama cok basit cabucak hazirlanan bir tatli :))
bana yolla bi kaseciksütlac yap
kac gündür canim istiyordu, bugün yaptim ama yiyemiyorum midem bulaniyor azcik
hadi o zaman sende katıp katıştır benim gibiolur olur bal gibi olur hemde
şekerli makarna yap. evde makarna da yok deme bana. pirinçle süt de mi yok yani. hamsiköy sütlacı yap. pirinç unsuz yapılıyor. yani pirinç süt su şeker okadar tadı da çok güzel sıcak da güzel soğuk da güzel
kız yedin bitirdin bizi bi aşağıdan bi yukarıdan ben gidiyorum inşallah becerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?