Bu Gerçeği Kabul Edemiyorum

Kendinden bu kadar yaşça büyük biriyle neden deli gibi evlenmek istiyorsun? Ki yaşın daha çok küçükmüş yorumlarda gördüm böyle evlilik delisi biri olma. Herşey zamanı gelince çok çok güzel oluyor sen bugün kendin için onu hayırlı dersin ama aslında değildir. Yaşın o kadar küçük ki hayatını böyle şeyler yüzünden zindana çevirme. Yaşın ilerlediği zaman bu günlerini çok özlersin ben sana diyeyim bizzat böyle saçmalıklar yapmış biri olarak diyorum. Keşke sihirli bir değnek olsa ve senin yaşlarına geri dönebilsem. Dönebilsem de saçma sapan insanlar için üzüldüğüm günleri tekrar yaşasam ama deli dolu yaşasam. Zamanında yaşayamadığım deli çağlarımı 30 yaşından sonra yaşıyorum neden onca gereksiz karaktersizler yüzünden o yaşlarımı gözü yaşlı geçirdim diyorum. Az biraz kendinize gelin ya evlenmek çokta matah bir şey değil ha ben evli değilim ama burada evli olan üyelerin ve reel hayatta gördüğüm kadarıyla öyle değil. He çok mükemmel olanları yok mu var ama o mükemmel evliliklerin olduğu dönemler bu dönemler değil maalesef. Şuan sadece gönül eğlendirmek için konuşuyor çoğunluk o yüzden ille evlenicem deme yaşa hayatını erkek nedir ki yani böyle ağlamalar falan saçma geliyor bana artık. Ben ne ağlıcam hayattan kopucam bir erkek için kadınsın az saygın olsun kendine azıcık değer ver kendine sensin değerli o değil. Kaybeden sen değil o kendine değer ver ki karşındaki kaybettiğine üzülsün

Aaa tabii ya yaşı küçük 23 müş ondan bu kadar aşk acısı tam o yaşların yazdığı bir yazı olsa gerek 33 yaşında bir insan böyle bir ilişki için bu kadar üzülmez

Aaa tabii ya yaşı küçük 23 müş ondan bu kadar aşk acısı tam o yaşların yazdığı bir yazı olsa gerek 33 yaşında bir insan böyle bir ilişki için bu kadar üzülmez
Yahu adam 34 yaşındaymış 11 yaş büyük biriyle zaten uyumlu olamaz ki. Hiçbir zaman adam kızın enerjisine ayak uyduramayacak. Eeee sonra kocam benden yaşça büyük bana ayak uyduramıyor diye konu açardı bitmesi en hayırlısı olmuş bide bu yaşta bu cahillikle hemen çocukta yapardı olan o bebeye olurdu valla iyi ki bitmiş. Daha küçük ablası küçük

Daha çok gençsin bu yaşta bu kadar drama fazla önce kendini sev bir erkeği bu kadar hayatınızın merkezine koymayın ve emin ol bir başkası olduğunda geriye dönüp ben bunlar için mi üzüldüm diyeceksin

Daha yakışıklısini bile bulursun merak etmee... Senin olan adam seni yarım bırakmazdi.Sen gerçekten sevmiş hayal kurmuşsun.İliski,evlilik iki kişilik zaten bir yerden sonra yorulacaktin

Tek başınıza evlilik hayali kurmussunuz saçma olmuş. Ve dünyanın sonu gibi davranmayın karşınıza neler nler çıkar.

Hayallerini tek başına kurduğun için kaybetmissin

Evet gerçekten beni kullanmak için evlilikle gözümü boyadı
Sizin gözünüz zaten boyanmış değildi yani. Şu zamanda bir erkek için en önemsiz sıfatların peşindesiniz. Renkli gözlü sarışın çok yakışıklı, eee? 34 yaşında adamın hiç cinsellik yaşamadığı yaşamayacağı fikrine nereden kapıldınız?
Din engeli için de "ben istersem evlenirim lafı" "o isterse evleniriz" şeklinde sizin hayaliniz olmasın?

En başta sizin bile bile sevgili olmanız saçma değil mi?

Peki o size sonsuza dek sahip olamayacağı fikriyle üzüntüden eriyor mu? veya umrunda mı sizce? az gururlu olun.

Teşekkür ederim yazdıklarınız çok doğru Haziran'da mezun oluyorum kendi parami kazanıp istediğim gibi gezip tozup eğlenecegim

Çok yakışıklı olması beni etkiledi ve aile yaşamı ,çok cömert olması vs.Her sevgili olan cinsellik yaşamıyor herşeyin bir zamanı var diye düşünüyorum evlilik konusunda ise kendisi ilk tanışmadan itibaren bana söylüyordu tam evlenmek istediğim kadınsın uzun saçlı ve balık etli evlilik konusunu o açmadan ben asla acmazdim utanirim çünkü

Daha yakışıklısini bile bulursun merak etmee... Senin olan adam seni yarım bırakmazdi.Sen gerçekten sevmiş hayal kurmuşsun.İliski,evlilik iki kişilik zaten bir yerden sonra yorulacaktin
Kendine has gibi geliyordu yakışıklı olması davranışları aile yaşamı o kadar çok istedim ki onun eşi olayım dediğiniz gibi ilişki iki kişilik sadece benim istememle olmaz

Her sevgili olan cinsellik yaşamıyor herşeyin bir zamanı var diye düşünüyorum
Herkes de sizin gibi düşünmüyor. 34 yaşında adamdan bahsediyoruz. O da 20'li yaşlarda olsaydı evet cinsellik o kadar ön planda olmazdı. Bu adam zaten başkasıyla evlenecekti, sizinle de öylesine takıldı vakit geçirdi. Karaktersiz beş para etmeyecek biri, hayallerinizle oynamış. İnsan hiç olmazsa bunları düşünür kinlenir.

Asla hakkımı helal etmiyorum ona madem evlenmeyecekti neden bana boşuna umut verdi yalanlar söyledi

Allah akıl versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…