Bu Gerçeği Kabul Edemiyorum

Evet gerçekten beni kullanmak için evlilikle gözümü boyadı

Gözünü aça o zaman bu pis ahlaksız sapıktan uzak dur. Adam bilerek senin gibi pek sosyal çevresi olmayan, ailesiyle sorunları olan birini seçip, gözünü boyayıp oynaşmak peşindeymiş.

Kurtulduğuna dua et.

Sarı saçlı renkli gözlü yurtta hangi kız resmini görse bu ne yakışıklılık diyordu
Kıvanç Tatlıtuğ o zaman.
İsterse best off model olsun hanımefendi. Adam sizi istemiyor. Bahaneleri de sıralamış. Ne yapacaksın yalvaracak mısın? Acını çek unutmaya bak

Ablacım ne kadar umrunda olur bilmem ama sizin evliliğiniz zaten kabul olmazdı. Müslüman kadın bir başka dinden birisiyle evlenemez. Bunu biliyorsundur muhtemelen. Yani kendini hazır etmen gerekirdi zaten
Evet malesef kâfir oluyormuş direk ben bunu sonradan öğrendim sadece günah diye biliyordum ve evlenmeye razıydım

Bazen bizi çok üzen olayların aslında bizim hayrımıza olduğunu sonra anlarız..Bu çocuk kafasında başka planlar yapmış,yoksa aşk din,ırk dinlemez..Hadi o da sizi seviyor evlendiniz diyelim belki uyum sağlayamayacaktınız mutsuz olacaktınız..yakışıklı diye onu tercih etmeniz yeterli değil..Geçenlerde bir konu sahibi vardı belki okumuşsunuzdur kadın yakışıklı diye adamla evlenmiş başına gelmeyen kalmamış..neyse ki boşanmış huzura kavuşmuş..23 yaş nedir ki..daha hayatin başındasınız ..kariyer planlaması yapın, kendinize yatırım yapın..telini silin,takip etmeyin..kendinize odaklanirsaniz size daha güzel duygular yaşatacak biri karşınıza illahaki çıkar..

Valla tam olarak bu çünkü ben saftim ve tam bir kurbandim

Evet kurbandın, adamın ne çeşit bir pislik olduğunu fark edemedin. Ama artık fark ettin. Bu adamı her yerden engelle. Sakım hayatıma alma. Muhattap olma.

Ya senin adını çıkartıp seni rezil ederse bu pislik? Ya ailen sana bir şey derse? En doğrusu bu adamı hiç tanımamışsın gibi davranmak.

Çok teşekkür ederim yorum için ekran görüntüsü aldım bu yorumu unutmamak kendime hatırlatmak için

İnsanlar sana dişlerini emanet edecek,hadi ama ya,lütfen bir silkelen ve kendine gel.
Her konuda iddiasizim ama meslek konusunda iddialıyım çünkü yıllarımi çalışarak geçirdim tüm çektiğim acılara rağmen yüksek bir ortalama ilede mezun oluyorum ve daha okulu bitirmeden hocalarımdan teklif geliyor benim klinigimde çalış diye

Sen nasıl diş hekimliği okuyorsun? Silkelen kendine gel. Adam seni sevmemiş sadece cinsellik için peşindeymiş olmayınca anlayınca çekmiş gitmiş. Hala onla evlenseydim mükemmel olurdu diyorsun. Adam bildiğin şerefsiz. Cinsellik istediğini söylese direk tamam ama evlenirim senle diyerek şerefsizce yaklamış olmayınca topuklamış.Böyle biri ile yakışıklı diye evlenmek isterdin yani öyle mi?
Okulunu bitir karşına yeni yalışıklılar çıkar ama az karakterde ara

Evet beni hiç sevmedi sadece kullandı daha ileri gitmek istedi izin vermeyince birden soğuk yaptı ayrıldı ben bu ilişkinin sonunu göremiyorum dedi dinlerimiz farklı evlenemeyiz senle ailemde beni red eder ben bunu göze alamam deyip gitti .Ben ondan herşeyiyle çok etkilendim yakışıklı olması ,aile yapısı ,konuşması ,gülmesi eğer başıma gelecekleri bilseydim hiç onunla iletişim kurmazdim

.Size aşık olsaydı emin olun dil,din,irk gözetmezdi.Yapabilecek bir şeyiniz var mı?Sizi terk etmiş,gitmiş.Acınızı çekip,tekrar ayağa kalkacaksınız zamanla.
Türkiye’deki azınlıklar bu olaya böyle bakmıyorlar. Çok yakın olduğumuz Rum arkadaşlarımız var çoğu da erkek ve hepsi kendi cemaatlerinden birileriyle evleniyor. Bir çoğu da zamanında Hatay’dan Almanya’ya göç etmiş ama yine aynı cemaate bağlı Rumlar’la tanışmak için Almanya gidiyorlar. İşin sonunda Almanya oturumu da var tabi. Arkadaşlarım açık açık Müslüman bir kızla evlenmek isterlerse ailelerinin kesinlikle kabul etmeyeceğini söylüyorlar. Zaten küçüklükten bu bilinçle büyüdükleri için ve kendi çevreleriyle çok fazla haşır neşir oldukları için, insanlarda da genelde kendisine benzeyene yakınlık duyma gibi bir güdü olduğu için kendilerinden biriyle ilişki yaşıyorlar. İstisnalar vardır tabii ki ama geneli için böyle diyebiliriz.

Silkelenin sizin Müslüman olduğunuzu ilk günden biliyordu bu bildiğin sizinle oynamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…