Bu gerçekten enayilik mi sizce?

Hayir ben kadina kizdim sadece zam istemedigi halde zam koymak bana saçma geldi. Ben sizinle ayni dusuncede olmak zorunda degilum

Ev sahibiniz makul zam istediği için nasil ki enayi olmuyorsa,sizde değilsiniz bence.
Karşılıklı,icinize sineni yapmıssınız. Kimse kimseyi zorlamamış,zor duruma sokmamış.
ben de bu ay yüzde yüz zam yaptım .emsallerine çıkardım kiramı.ev sahibim bunca yıl beni kırmadı tek sorun çıkarmadı ben niye iyi niyetine jest yapmayayım?

Aman aman bunu rainyy duymasın 200 tl için bizi topa tuttu. Sana ne der hiç bilmiyorum.
8 yıldır oturuyorum.e değeri düştü kiranın.o da kar elde etmek için kiraya veriyor.ev sahiplerini beğenmeyen bir zahmet kendine ev alsın tövbe tövbe.adaletli olmak lazım hem ev sahibi hem de kiracı olarak

Bence kral hareket

Kurnazlik degil ben burda konu sahibine yardimci olmaya calisiyorum.
Öyle ancak bir söz var duydunuz mu hiç bilmiyorum. Yanlış üslup doğru sözün celladıdır. Bana yanlış gelsede ben sizin düşüncenize nasıl saygılı bir şekilde cevap verdim. Siz enayi bana demediler dedim ve resmen ben diyorum dediniz. Bu mesajdaki gibi yazsaydınız ne güzel. Bu arada bende ev sahibiyim çok şükür eşimin işini demek için buraya geldik. Kısa süreliğine olursa yapamazsak diye burdan ev almayı düşünmedik.

Begenmedigin icin ve enayi demedim ben sen kimse laf etmedi dedin bende ona yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…