Bu gerçekten enayilik mi sizce?

İkiniz de zor da kalmamissiniz ne güzel.Neden enayilik olsun?Ciksaniz taşınması depozitosu masrafı olacak.Ayni kirada bulacak misiniz bir de burdan bakin Ben de kiracima ya şu fıyati kabul et ya da kendine uygun ev bul dedim.Kotu hissettim mi?Çokkk amaa ben de kira veriom.Her şey inanilmaz zamlı.Elimden gelen bir şey yok

Neden enayilik olsun iyiniyeti kötüye kullanmadınız herkesin ağzına bakılıpda iş yapılmaz.

Hayir ben kadina kizdim sadece zam istemedigi halde zam koymak bana saçma geldi. Ben sizinle ayni dusuncede olmak zorunda degilum
Ama bu bakış açısıyla ev sahibinin de tüfe kadar yapma hakkı var yasal olarak ama yapmadı. Yapabilceği halde yapmadı. Enayi mi ev sahibi yani? İnsanlık, adalet,yardımlaşma, saygı, insaf, minnet gibi kavramlar da var ya hani hayatımızda…

Ben bu kavramlar uokmu diyorum ihtiyaci olan birine yardim etmek mantikli olan diyorum ama siz ya tartismak istiyorsunuz yada sizin gibi dusunmemi ben oyle düşünmüyorum

biz aylarca kira almadık kapanmalarda güzellik salonuydu çünkü 5 kuruş kazanamıyordu sonra da zam yapmadık ama artık pandemi bitti yüzde seksen isterim dedik ve yaptı.aslında yüzde yüz üstü istemeliydik.evsahiplerinin çoğu da zengin değil.bazısı ordan alıp kendi kirasını ödüyor bazısı çocuk okutuyor bazısı sağlığına harcıyor gibi gibi

Ben bu kavramlar uokmu diyorum ihtiyaci olan birine yardim etmek mantikli olan diyorum ama siz ya tartismak istiyorsunuz yada sizin gibi dusunmemi ben oyle düşünmüyorum
ev sahipleri sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı mı?cidden ben sizi anlamıyorum

Kesinlikle babam emekli kirasıyla kardeşimi okutuyor. Ben kiramla kiramı ödüyorum.. bizim ev sahibi çok insaflı davrandı sağolsn ben de aynısını kiracıma yansıtıyorum. İnşallah arkamızdan vay enayi denmiyordur…

Her ev sahibi cok zengin olacak doye bisey yok nekadar kotu niyetli insanlar var adam belki iira alip kira veriyor biz kac yil oyle yaptik mesela. Ev sahiplerinide dusunun nekadar bencil bir toplum olmusuz

Ben diyorum. onlarin kira geliri var ev sahibine mi aciyorsunuz?
Cogu insan evini kredi ile aliyor, kira ile krediyi ödüyor. Barinmayi saglamak baska vatandaslarin ustlenmesi gereken bir problem degildir. Fedakarligi ev sahibi siradan vatandastan bekleyeceginize neden her sabah zamla uyaniyoruz diye sorgulayin.

Not:kira gelirim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…