Yahu ev sahibinin ihtiyacı olmadığını nereden biliyorsunuz?Ben bu kavramlar uokmu diyorum ihtiyaci olan birine yardim etmek mantikli olan diyorum ama siz ya tartismak istiyorsunuz yada sizin gibi dusunmemi ben oyle düşünmüyorum
bir araba kaskosu 10 000 olmuş lastikler 5 bin üstü.herşeyin kilosundan bahsetmeyeyim.fazla evi dükkanı kiraya verip açlık sınırından kurtuluyor çoğu.yoksulluk sınırına ulaşıyor bu şekilde zengin olmuyor.Yahu ev sahibinin ihtiyacı ol aldığını nereden biliyorsunuz?
Çok mu zengin ev sahipleri sanki..
Konuyu dağıtmamak adına sadece bunu yazıp gideceğim. Sadece ben mi beğenmedim atmışım, madem öyle diğer herkesi etiketlesene sevgili rainyy? İyi geceler
ben korkumdan devamlı beğendim atıyorum artık.yoksa kızıyorKonuyu dağıtmamak adına sadece bunu yazıp gideceğim. Sadece ben mi beğenmedim atmışım, madem öyle diğer herkesi etiketlesene sevgili rainyy? İyi geceler
Hmm ne be? Sene 2009 mu?Hmm
Hmm sanirim ev sahipleri yazdi bu yorumlari kiraci halinden anlamamaniz normal.
Kesinlikle değil, eğer siz böyle bir şey yapmasaydınız adam niyetinizi iyi görmez ve bir dahaki dönem sizi hayatınızdan bezdiren şeyler yapar ya da çok afaki zam yapardı. İyi niyet karşılıklı olursa yerini bulır. Yoksa bir taraf enayi olur ve kişi anladığında hoş şeyler olmazSelam kızlar,
Kira zam dönemimiz gelmişti. Ev sahibimiz sağolsun tefe tüfe üzerinde bir fiyat talep etmedi sizi zor durumda bırakmak istemiyoruz vicdansızlık yapmak istemiyorum dedi. Ama kiralar çok arttığı için emsal evlerde , onun teklifine karşı yüzde 3 gibi bir artışıda ben teklif ettim yani 250 civarı fazla. Bizi zorlayacak bir rakam değil bu emsal değerlerde çok arttığı için nedense huzursuz olup böyle düşündüm.
Neyse bir kaç konuşmada bahsi geçti bunun ve saçma bir şey yaptığımı söylediler. Enayilik dediler. :/
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar ?
250 arttirdiysa gayet iyi .yüzde üç denilip yüzde içten çok fazla arttırıyorlar genelde çevremden gordugumSelam kızlar,
Kira zam dönemimiz gelmişti. Ev sahibimiz sağolsun tefe tüfe üzerinde bir fiyat talep etmedi sizi zor durumda bırakmak istemiyoruz vicdansızlık yapmak istemiyorum dedi. Ama kiralar çok arttığı için emsal evlerde , onun teklifine karşı yüzde 3 gibi bir artışıda ben teklif ettim yani 250 civarı fazla. Bizi zorlayacak bir rakam değil bu emsal değerlerde çok arttığı için nedense huzursuz olup böyle düşündüm.
Neyse bir kaç konuşmada bahsi geçti bunun ve saçma bir şey yaptığımı söylediler. Enayilik dediler. :/
Hayır enayilik değilSelam kızlar,
Ay içim şişti yahu. Bakış açınız inanılmaz dar ve kimseye bu açıdan bakmamıştım demiyor sadece kendi düşüncenizi diretiyorsunuz üstelik üslubunuz korkunç. Benim ev sahibim annesine yakın olmak için kirada oturuyordu benden aldığı kira ile üzerine koyup kendi kirasını ödüyordu. Bana kira çok gelse de semte göre normaldi napsın kadın bütçen buysa başka semtte otur dese haklı, sağolsun çok tatlı bir hanımefendiydi evlenip çıkarken hediye dahi almıştı bana. Şükür şu an ev sahibiyim, kiracıları da anlayabiliyorum ama sizin gibileri asla anlamicam. Size göre tüm ev sahipleri korkunç, inanılmaz zengin o kiraya ihtiyacı dahi yok hatta kira almasınlar herkes bedava otursun. Eğer kiracıysanız allah ev sahibinize kolaylık versin.Ben bu kavramlar uokmu diyorum ihtiyaci olan birine yardim etmek mantikli olan diyorum ama siz ya tartismak istiyorsunuz yada sizin gibi dusunmemi ben oyle düşünmüyorum
Yanlış anlamışsınız. Örneğin kira 7000 TL ve ev sahibi % 35 zam yaptı. Kira 9450 lira olacaktı böylelikle. Ancak konu sahibi arkadaş %3 de benden olsun diyerek %38 zam yaptı ve kirası 9650 TL oldu. 9650-9450=200 TL fazla zam yapmış oldu. Rakamlar da yaklaşık bu civarda olmalı diye düşünüyorum. %3 ve 250tl dengesinden.250 arttirdiysa gayet iyi .yüzde üç denilip yüzde içten çok fazla arttırıyorlar genelde çevremden gordugum
Toplumsal çürüme bu tarz olaylara enayilik gözüyle baktıkları için zirveyi yaşıyorSelam kızlar,
Zaten insanoğlu böyle çıkarcı değilde gerçekten helal süt emmiş insanlar olsa gerçekten seve seve verirsin parasını da fazlasını da. Niye enayilik olsun ki? Mesela bizim bahçe duvarı yapılıyordu 50 bine anlaştık adam zam geliyor abla ya diyerek bizden fazla para istiyor zarar etmiş onu benden çıkarmak istiyor betonu geç döküyor 1 haftada dökerim diye söz verdiği işi tam tamına 1 ayda bitirdi. Böylelerine de parayı bırak vermeyi kafasını duvara vurasım geliyorSelam kızlar,
Sanane ya ne yazicagima sen mi karar vericeksinHmm ne be? Sene 2009 mu?
bak buna da beğendim koydum rainyySanane ya ne yazicagima sen mi karar vericeksin
Uslubunuz korkunc. Seninki cok iyi. Alintilayip hakaret etmeyr hakkin yok. Daha da cevap vermeAy içim şişti yahu. Bakış açınız inanılmaz dar ve kimseye bu açıdan bakmamıştım demiyor sadece kendi düşüncenizi diretiyorsunuz üstelik üslubunuz korkunç. Benim ev sahibim annesine yakın olmak için kirada oturuyordu benden aldığı kira ile üzerine koyup kendi kirasını ödüyordu. Bana kira çok gelse de semte göre normaldi napsın kadın bütçen buysa başka semtte otur dese haklı, sağolsun çok tatlı bir hanımefendiydi evlenip çıkarken hediye dahi almıştı bana. Şükür şu an ev sahibiyim, kiracıları da anlayabiliyorum ama sizin gibileri asla anlamicam. Size göre tüm ev sahipleri korkunç, inanılmaz zengin o kiraya ihtiyacı dahi yok hatta kira almasınlar herkes bedava otursun. Eğer kiracıysanız allah ev sahibinize kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?