Bu gidişle evden de atilacagiz :(

Oturduğunuz bölgenin yerel gazetesi varsa oradan bakabilir iş ilanlarına, facebooktada istanbul iş ilanları sayfaları var, netten kariyer.net, yenibiris.com, careerjet.com, eleman.net, eleman online.net gibi sitelerde cv oluştursun is ilanların baksın. Hatta suan kariyer.nette sadece 7 ilan var esinizin meslegiyle ilgili. En olmadı lise diploması hala duruyosa lise mezunuyum diyerek iyi bir is yerine girene kadar idareten bi yerlerde çalışsın . Canm Allah yardımcın olsun. İntiharı sakın düşünme. Sizin gibi maddi durumunda sıkıntıya düşen tanıdıklarım çok oldu. Sonunda feraha çıktılar. Allahtan ümidinizi kesmeyin hiç.

Biz Pendik mevkiindeyiz, bir sorayım eleman falan arıyorsa yardımcı olurum inşallah.
Bizde kartaldayız. Ya çok sevinirim, Inşallah. Düşünmeniz bile ne güzel. Umarım kalbiniz kadar güzel olur hayatınız.

Biz Pendik mevkiindeyiz, bir sorayım eleman falan arıyorsa yardımcı olurum inşallah.

elektronik mühendisinin benzincide çalışması normalde dram ama bu senaryoda inşallah olur diyoruz. çok güzel yaparsınız ayarlayabilirseniz inşallah.

Eşiniz sadece bilişim sektöründeki ilanları değil banka,Migros,Metro Gross market,Bizim toptan gıda,Bim genel merkez vb finans ve gıda sektörünün ilanlarına da göz atsın.
Sistem mühendisi bir velim, Migros genel merkezde,yazılım mühendisi bir velim,Bim genel merkezde çalışıyor.
Bankalarda çalışan eşimin Matematik mühendisi arkadaşları var.
Allah tez zamanda feraha çıkarsın sizi.
Size özel olarak dua edeceğim bu akşam.

elektronik mühendisinin benzincide çalışması normalde dram ama bu senaryoda inşallah olur diyoruz. çok güzel yaparsınız ayarlayabilirseniz inşallah.
Bizde kartaldayız. Ya çok sevinirim, Inşallah. Düşünmeniz bile ne güzel. Umarım kalbiniz kadar güzel olur hayatınız.
Merhaba. Kendisine sordum şuan eleman açığının olmadığını söyledi. Ama iyi bir haberle geldim. Maltepe'de bir Benzin istasyonu da pompa görevlisi arıyormuş. Dolgun ücret veriliyormuş. Aslında küçümseyecek bir iş değil, kendim bir zamanlar çalıştığım için söylüyorum tam aksine birçok işten daha rahat. Haftada 6 gün 8 saat çalışma. Yol+yemek+dolgun maaş. Veriliyor. Bir düşünürseniz maltepeye başvurun derim, geçici de olsa çözüm olur sizin için. Yardımcı olamadığım için çok üzgünüm, keşee elimden daha fazlası gelseydi

Çağrı merkezlerine başvurdu mu? Genelde çok sirkülasyon oluyor çağrı merkezlerinde, öğretmenlik mezunu, mühendislik mezunu bir sürü insan çalışıyor. Bir süreliğine bile olsa iş bulabilir belki. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kurtulursunuz bir an önce bu sıkıntıdan.

Alirlar mi ki? Nasıl başvuracağız?

Alirlar mi ki? Nasıl başvuracağız?
Küçümsemek gibi olmasın ama hesap yapabilen herkesi alıyorlar, ortaokul, lise mezunlarını falan.. İlan vermişler zaten, ben size ilanı atayım siz oranın muhasebesini arayın görüşün,onlar iş görüşmesine çağırırlar zaten. eşinizi havada kapacaklarına eminim.

Tamam bekliyorum teşekkürler.

Benzin istasyonlarında görevde yükselme olmadığı için sık sık sirkülasyon oluyor.pompa görevlisi, marketçi,bekçi gibi kısa süreliğine bu işlerde çalışabilir.
Bu süreçte sakın ama sakın olumsuz düşüncelere kapılmayın, ne olursa olsun evlatlarınız var,ne kadar kötü koşullarda olursanız olun,anne-babasız kalmaktan kat be kat iyidir onların yanında olmanız.
Tez vakitte Allah sizi ve ailenizi feraha çıkarır inşallah

Sourlife özelden iş ilanı attım sana üretim mühendisi arıyolar. Kriterleri ve yaşadığınız yer uyuyor size. 10 yıllık tecrübeli elektronik mühendisi arıyolar. Tecrube istediklerine gore yaşa bakmazlar galiba bi bakın istersen. İlan kariyer.net'in ben şuan bakıyorum yine uygun ilan bulursam özelden atarım sana.

Kariyer nette olan bütün olanlara günlük başvuru yapıyoruz mutlaka. Kara deliğe başvuru yapıyor gibiyiz. Bir kişi bile donup görüşmeye çağırmıyor. Sanırım piyasa ccok kötü

Kariyer nette olan bütün olanlara günlük başvuru yapıyoruz mutlaka. Kara deliğe başvuru yapıyor gibiyiz. Bir kişi bile donup görüşmeye çağırmıyor. Sanırım piyasa ccok kötü
Yeni bir ilan siz yinede şansınızı deneyin yada firma ismi yazılı firmanın sitesinden nunarasını bulup arayın görüşmeye gidin isterseniz. Sadece netten basvuruyla kalmayın nasip bu isler hic belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…