- 11 Şubat 2019
- 442
- 1.968
- 113
Bizde kartaldayız. Ya çok sevinirim, Inşallah. Düşünmeniz bile ne güzel. Umarım kalbiniz kadar güzel olur hayatınız.Biz Pendik mevkiindeyiz, bir sorayım eleman falan arıyorsa yardımcı olurum inşallah.
Biz Pendik mevkiindeyiz, bir sorayım eleman falan arıyorsa yardımcı olurum inşallah.
Umarım.. Çok çok teşekkür ederim, inşallah sizde bu dar zamanlardan kurtulursunuz.Bizde kartaldayız. Ya çok sevinirim, Inşallah. Düşünmeniz bile ne güzel. Umarım kalbiniz kadar güzel olur hayatınız.
elektronik mühendisinin benzincide çalışması normalde dram ama bu senaryoda inşallah olur diyoruz. çok güzel yaparsınız ayarlayabilirseniz inşallah.
Merhaba. Kendisine sordum şuan eleman açığının olmadığını söyledi. Ama iyi bir haberle geldim. Maltepe'de bir Benzin istasyonu da pompa görevlisi arıyormuş. Dolgun ücret veriliyormuş. Aslında küçümseyecek bir iş değil, kendim bir zamanlar çalıştığım için söylüyorum tam aksine birçok işten daha rahat. Haftada 6 gün 8 saat çalışma. Yol+yemek+dolgun maaş. Veriliyor. Bir düşünürseniz maltepeye başvurun derim, geçici de olsa çözüm olur sizin için. Yardımcı olamadığım için çok üzgünüm, keşee elimden daha fazlası gelseydiBizde kartaldayız. Ya çok sevinirim, Inşallah. Düşünmeniz bile ne güzel. Umarım kalbiniz kadar güzel olur hayatınız.
Mesaj atiyorum.Bizde kartaldayız. Ya çok sevinirim, Inşallah. Düşünmeniz bile ne güzel. Umarım kalbiniz kadar güzel olur hayatınız.
Bizde kartaldayız. Ya çok sevinirim, Inşallah. Düşünmeniz bile ne güzel. Umarım kalbiniz kadar güzel olur hayatınız.
Alirlar mi ki? Nasıl başvuracağız?Merhaba. Kendisine sordum şuan eleman açığının olmadığını söyledi. Ama iyi bir haberle geldim. Maltepe'de bir Benzin istasyonu da pompa görevlisi arıyormuş. Dolgun ücret veriliyormuş. Aslında küçümseyecek bir iş değil, kendim bir zamanlar çalıştığım için söylüyorum tam aksine birçok işten daha rahat. Haftada 6 gün 8 saat çalışma. Yol+yemek+dolgun maaş. Veriliyor. Bir düşünürseniz maltepeye başvurun derim, geçici de olsa çözüm olur sizin için. Yardımcı olamadığım için çok üzgünüm, keşee elimden daha fazlası gelseydi
Küçümsemek gibi olmasın ama hesap yapabilen herkesi alıyorlar, ortaokul, lise mezunlarını falan.. İlan vermişler zaten, ben size ilanı atayım siz oranın muhasebesini arayın görüşün,onlar iş görüşmesine çağırırlar zaten. eşinizi havada kapacaklarına eminim.Alirlar mi ki? Nasıl başvuracağız?
Tamam bekliyorum teşekkürler.Küçümsemek gibi olmasın ama hesap yapabilen herkesi alıyorlar, ortaokul, lise mezunlarını falan.. İlan vermişler zaten, ben size ilanı atayım siz oranın muhasebesini arayın görüşün,onlar iş görüşmesine çağırırlar zaten. eşinizi havada kapacaklarına eminim.
Kariyer nette olan bütün olanlara günlük başvuru yapıyoruz mutlaka. Kara deliğe başvuru yapıyor gibiyiz. Bir kişi bile donup görüşmeye çağırmıyor. Sanırım piyasa ccok kötüSourlife özelden iş ilanı attım sana üretim mühendisi arıyolar. Kriterleri ve yaşadığınız yer uyuyor size. 10 yıllık tecrübeli elektronik mühendisi arıyolar. Tecrube istediklerine gore yaşa bakmazlar galiba bi bakın istersen. İlan kariyer.net'in ben şuan bakıyorum yine uygun ilan bulursam özelden atarım sana.
Yeni bir ilan siz yinede şansınızı deneyin yada firma ismi yazılı firmanın sitesinden nunarasını bulup arayın görüşmeye gidin isterseniz. Sadece netten basvuruyla kalmayın nasip bu isler hic belli olmaz.Kariyer nette olan bütün olanlara günlük başvuru yapıyoruz mutlaka. Kara deliğe başvuru yapıyor gibiyiz. Bir kişi bile donup görüşmeye çağırmıyor. Sanırım piyasa ccok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?