Bu gidişle evden de atilacagiz :(

Esiniz mühendis mi acaba ve nerede oturuyorsunuz?

Allah tez zamanda feraha kavuştursun. Benim aklıma matematik özel dersi geldi. Evde ya da etüt merkezlerinde verebilir. Sonuçta mühendis illaki iyidir matematiği. Bir yerde geçici iş bulsun bulmasın mutlaka bu alternatifi de degerlendirsin eşiniz.

matematiği çok çok iyi, onu da denedik, öğrenci bulamadık. ya çok kısmetsiz yada çok beceriksiziz.

Bi doktora gidin once. Allah yardimciniz olsun. Bi firsat cikar bu gunler de gecer insallah. Sabretmek gerek. Sonucta bu adam muhendis illaki bi gun karsisina bi is firsati cikacaktir insallah.
Doktor filan iyi gelmez bana. Hayatım düzene girmediği müddetçe.

matematiği çok çok iyi, onu da denedik, öğrenci bulamadık. ya çok kısmetsiz yada çok beceriksiziz.
Canım ALLAH yardımcınız olsun.. ama sahibinden e özel ders ilanı verdiniz mi ? Orayı mutlaka deneyin.. sonuç alırsınız yüzde doksan dokuz.. başlık olarak Yıldız Teknik Elektronik Mühendisinden 10 yıllık tecrübeyle ders filan yazın büyük harfle.. ücretini biraz uygun tutun zaten iki üç kişi olunca o ona söylüyor o ona birden patlıyor.. ilköğretim lise filan işaretlesin hepsini orada . Ben sonuç alacağınıza inanıyorum. Ama yazdığım durumlara dikkat edin lütfen onlar çok işe yarıyor

Bizim banka, sgk ve vergi dairesine borçlar. Anadolu yakasindayız. Dualarınızi esirgemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…