Bu gidişle evden de atilacagiz :(

Tamam bunalmış olabilirsiniz ama intahar kelimesi bile kötü.Bakın dogumuma 15 gün kala evsiz ve işsiz kaldık eşimin ailesi evine bile almadı ,çocugum hastalandı ilaç alamadık, mühendis degil ama ünv mezunu inşaat bölümü idi eşimin meslegi aynen iş yoktu.1.5 yıl annemler destek çııktı orda yasadık.Bu surecte ikimiz de çalıştık temizlik şirketine basvurfuk eşim cam , ben genel temizlik işi yaptım her gün ellerimiz yara bere içinde geldik kızım da 10 yasındaydı okula gidiyordu.Şu an şükür eşim fabrikada iş buldu ilk işi araba aldık.Kira ama basımızı sokacak evimiz var.Vazgeçmeyin yılmayın bol bol dua edin

Deneyeceğim, çok teşekkürler.

Freelance siteler var elektrik taahhüt çizim veya proglamlamayı bildiği Bir dil varsa ordan günlük işler bulabilir bide elektrik dağıtım şirketlerinin taşeronlarına baksanız rahatlıkla alırlar aslında. Allah yardımcınız olsun gecici Bi süreç içinizi ferah tutun

Aileleriniz yok mu ?
Bir süre birinin yanında idare edin ,ev kirası fatura ödemeden biraz toparsınız
Ya kurulu bir ev 2 çocuk var. Eşyaları ne yapacağız, kimin evine sığacağız. Kaldi ki eşim iş bulursa zaten sikintimiz kalmaz. Koskoca ev düzenini bozup 2 ay sonra iş bulursa yeniden ev kurmak daha zor.

eşyaları uygun kiralı bi depoya koyup ailelerden birinin yanına yerleşseniz. her türlü ev kirası ve faturadan az gelir. tamamını okumadım mesajların ama dil biliyorsa çeviri yapabilir, özel ders verebilir ilk aklıma gelenler.

bir de işi kariyer.net ten vs aramamak lazım bu lazım. linkedin popüler. yoksa orada mutlaka hesap açsın ve ordan ulaştığı kişilere tek tek mesaj atsın. bu şekilde iş görüşmelerine giden, işe alınan çok arkadaşım oldu. devir özgüven devri. işi ile ilgili bulduğu kişilere kendini tanıtsın, cv yollasın ve görüşmek istediğini söylesin. ayrıca linkedin de çok daha fazla ilan da var.

en kısa zamanda iş bulur umarım.

Ya kurulu bir ev 2 çocuk var. Eşyaları ne yapacağız, kimin evine sığacağız. Kaldi ki eşim iş bulursa zaten sikintimiz kalmaz. Koskoca ev düzenini bozup 2 ay sonra iş bulursa yeniden ev kurmak daha zor.
Kaç aydır bulamamış iş ,ne yardan ne serden geçiyorsunuz ,
İntihar edwcwm diyip ev eşyası mı düşünüyorsunuz ,
Eşiniz burnunu dikmesin ,gitsin pazarda limon satsın taksicilik yapsın evini geçindirsin ,

Valla yazmak yorum yapmak kolay. Yeni bir iş bulma ümidiyle, evi dağıtmak istemiyor. Ümitsiz yaşanmıyor.

Türkiye’nin en iyi üniversitesinden birinden, zamanında iyi bir puanla girilmiş bir bölümden mezun olan bir kişi, pompacıda markette dahi çalışmayı düşünüyorsa, o burnunun dikine gitmiyordur. Ümitsizlik ve çaresizliğini gösteriyor, ama aç kalmak da istemiyor

Eşine evde oturtayım hanım ev geçindirsin diyen bir tip değil, ne iş bulsa çalışacak

Vasıfsız kişiye iş çok, ama kalifiye elemana iş yok.

Allah inşaallah tez zamanda bir kapı açar, yıllar sonra, nelerle imtihan olmuşuz diye okursunuz

Abim yıllar önce Boğaziçi mezunu biri olarak işsiz kalmış küçük ölçekli ,vasfının çok altında işlere bile başvurmuştu..abime iş gorusmelerinde verilen cevap ; kusura bakmayın siz bizim için fazla donanimlisiniz...sizin eşinizin durumu da bu hesap !! Umarım en kısa zamanda evine ekmek getirebileceği bir iş bulur

Borç için sakın tahahüt vermeyin ödeyeceğim diye.Maaşa haciz konmamasınında yolları var araştırın ilk etapta borçları düşünmeyin Sonra ödersiniz

Yazmak yorum yapmak kolay değil ,
Başıma geldiği için çokrahat yazıyorum .
Bende işsiz kaldım üstelik bekar ve çocuksuzdum ,kendime uygun nitelikli iş bulana kadar ne işler yaptım,nelerden feragat ettim ve iş konusunda erkekler daha şanslı,genç bir kadından

Yildiz teknik universitesi elektronik muhendisligi mezunu tecrubeli kalifiye eleman lise mezunu bile olmayan insanlarin yanina bile girip calisamiyor. Hey gidi memleketim lutfen uzmeyin kendinizi elbet bir cikar yol bulunur. Bu böyle gitmez insallah. Yani gitmemeli. Allah yardimciniz olsun

Piyasa gercekten cok cok kotu durumda. Kariyerden falan basvuruyla cok zor o işler. Eşinizi görüşmeye cagirmalari icin araya birilerini sokmanız lazım. Eski is ve okul arkadaşlarından rica etsin çalıştıkları sirketlerde eleman arayışı oldugunda esinizin cv sini iletsinler insan kaynaklarına.
Sizin için cok dua edeceğim.

Onun dışında haddime degil ama daha küçük bir sehre taşınmayı dusunmez misiniz. Hem hayat daha ucuz olur hem de eşiniz daha rahat is bulabilir belki. Çünkü okulu ve meslegi cok iyi ancak istanbulda aynı ya da daha iyi özelliklerde cok fazla insan vardır.

İşte siz o zamanlar bekarmışsınız.
Bu adam evli ve 2 çocuğu var. Evini boz demek kolay, peki ya sonradan nasıl kuracak. Adam borcunun harcının içinde bir de ev düzemez ki.
Biraz acımasız yorum yaptınız gibi geliyor bana. Burada limon sat, taksicilik yap demek kolay, eğer sizin dediğiniz gibi iş bulmak bu kadar kolay olsaydı işsiz baba 2 çocuğunu bırakıp "çocuğuna pantolon alamadığı için" intihar etmezdi. Limon işi zor, pazarcı çook tanıdığım var. Her elini kolunu sallayan limon satamıyor. Marketten 1 liraya aldığı limonu adam 1.5 liraya satmaya kalksa vatandaş gidip ucuzuna yönelir, taksicilik yapmaya kalksa tecrübeli eleman istiyorlar. Burnu havada olan insan intihar etmeyi düşünmez, rahatına bakıp nasılsa karım çalışıyor derdi, adam hergün başka yerlere cv yollayıp başvuru yapıyormuş. Burada belki hiçbirimizin sahip olamadığı bir puana ve dereceye sahip olmuş adamdan bahsediyoruz, bu adam bile işsiz kalıyorsa durum gerçekten vahimdir.

Bekar olduğum halde özveride bulundum ,bekar olmak aileyle yaşamak değil ,biz ne evler dağıttık ,tutar ucuz bi depo gibi dükkan koyar eşyasını ,müsait olunca yeniden ev açar ,öder borcunu feraha çıkar,
Baba ,eş ,anne olmak özveri ister,gerisi bahaneden ibarettir ,
Acımasız değil gerçekçiyim,
Sizde neden avukatlık yapma gereği duyuyorsunuz,ben sizi düşüncenizden ötürü kınıyormuyum ya da iknaya uğraşıyor muyum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…