Çok teşekkür ederim, bu dualarınız çok kıymetli. O kadar bunaldim ki.Esim de mühendis. Onunla paylasiyorum bilgilerinizi. İnsallah bir sey cikarAllah yardimciniz olsun. İnsallah hayirli bereketli rizik kapilari acilsin
Deneyeceğim, çok teşekkürler.Canım ALLAH yardımcınız olsun.. ama sahibinden e özel ders ilanı verdiniz mi ? Orayı mutlaka deneyin.. sonuç alırsınız yüzde doksan dokuz.. başlık olarak Yıldız Teknik Elektronik Mühendisinden 10 yıllık tecrübeyle ders filan yazın büyük harfle.. ücretini biraz uygun tutun zaten iki üç kişi olunca o ona söylüyor o ona birden patlıyor.. ilköğretim lise filan işaretlesin hepsini orada . Ben sonuç alacağınıza inanıyorum. Ama yazdığım durumlara dikkat edin lütfen onlar çok işe yarıyor
Ya kurulu bir ev 2 çocuk var. Eşyaları ne yapacağız, kimin evine sığacağız. Kaldi ki eşim iş bulursa zaten sikintimiz kalmaz. Koskoca ev düzenini bozup 2 ay sonra iş bulursa yeniden ev kurmak daha zor.Aileleriniz yok mu ?
Bir süre birinin yanında idare edin ,ev kirası fatura ödemeden biraz toparsınız
Kaç aydır bulamamış iş ,ne yardan ne serden geçiyorsunuz ,Ya kurulu bir ev 2 çocuk var. Eşyaları ne yapacağız, kimin evine sığacağız. Kaldi ki eşim iş bulursa zaten sikintimiz kalmaz. Koskoca ev düzenini bozup 2 ay sonra iş bulursa yeniden ev kurmak daha zor.
Valla yazmak yorum yapmak kolay. Yeni bir iş bulma ümidiyle, evi dağıtmak istemiyor. Ümitsiz yaşanmıyor.Kaç aydır bulamamış iş ,ne yardan ne serden geçiyorsunuz ,
İntihar edwcwm diyip ev eşyası mı düşünüyorsunuz ,
Eşiniz burnunu dikmesin ,gitsin pazarda limon satsın taksicilik yapsın evini geçindirsin ,
Yazmak yorum yapmak kolay değil ,Valla yazmak yorum yapmak kolay. Yeni bir iş bulma ümidiyle, evi dağıtmak istemiyor. Ümitsiz yaşanmıyor.
Türkiye’nin en iyi üniversitesinden birinden, zamanında iyi bir puanla girilmiş bir bölümden mezun olan bir kişi, pompacıda markette dahi çalışmayı düşünüyorsa, o burnunun dikine gitmiyordur. Ümitsizlik ve çaresizliğini gösteriyor, ama aç kalmak da istemiyor
Eşine evde oturtayım hanım ev geçindirsin diyen bir tip değil, ne iş bulsa çalışacak
Vasıfsız kişiye iş çok, ama kalifiye elemana iş yok.
Allah inşaallah tez zamanda bir kapı açar, yıllar sonra, nelerle imtihan olmuşuz diye okursunuz
İşte siz o zamanlar bekarmışsınız.Yazmak yorum yapmak kolay değil ,
Başıma geldiği için çokrahat yazıyorum .
Bende işsiz kaldım üstelik bekar ve çocuksuzdum ,kendime uygun nitelikli iş bulana kadar ne işler yaptım,nelerden feragat ettim ve iş konusunda erkekler daha şanslı,genç bir kadından
Bekar olduğum halde özveride bulundum ,bekar olmak aileyle yaşamak değil ,biz ne evler dağıttık ,tutar ucuz bi depo gibi dükkan koyar eşyasını ,müsait olunca yeniden ev açar ,öder borcunu feraha çıkar,İşte siz o zamanlar bekarmışsınız.
Bu adam evli ve 2 çocuğu var. Evini boz demek kolay, peki ya sonradan nasıl kuracak. Adam borcunun harcının içinde bir de ev düzemez ki.
Biraz acımasız yorum yaptınız gibi geliyor bana. Burada limon sat, taksicilik yap demek kolay, eğer sizin dediğiniz gibi iş bulmak bu kadar kolay olsaydı işsiz baba 2 çocuğunu bırakıp "çocuğuna pantolon alamadığı için" intihar etmezdi. Limon işi zor, pazarcı çook tanıdığım var. Her elini kolunu sallayan limon satamıyor. Marketten 1 liraya aldığı limonu adam 1.5 liraya satmaya kalksa vatandaş gidip ucuzuna yönelir, taksicilik yapmaya kalksa tecrübeli eleman istiyorlar. Burnu havada olan insan intihar etmeyi düşünmez, rahatına bakıp nasılsa karım çalışıyor derdi, adam hergün başka yerlere cv yollayıp başvuru yapıyormuş. Burada belki hiçbirimizin sahip olamadığı bir puana ve dereceye sahip olmuş adamdan bahsediyoruz, bu adam bile işsiz kalıyorsa durum gerçekten vahimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?