Bu gidişle evden de atilacagiz :(

ya piyasa cidden çok kötü.benim en yakın arkadaşlarımdan biri 1.5 sene oldu yıldız elektronik haberleşmeden mezun olalı.hala iş bulamadı o da sürekli ilan bakıyor, şehir fark etmez giderim diyor.geçen gün görüştüm artık eşofmanlarını bile çıkartmama modundaydı depresyondaydı :/ en son iyi bilindik bir firma ,şimdi reklam olmasın adını yazmıyım , aradı piyasa şöyle böyle.artık eleman alınsa bile lisan yerine yüksek lisans yapmış birilerini arıyoruz dedi.Arkadaşım da bu kaçıncı oldu artık deyip başvurdu , ortalaması alesi de iyi olunca kabul edildi , bu güz yükseğe başlıyor.

çok teşekkür ederim, dikkate alacağım önerinizi.

çok teşekkür ederim, özel ders çok iyi olur aslında,matematiği zehir gibi gerçekten.
Birkaç yere ilan vermiştik ama burada bir arkadaş sahibinden'i önerdi oraya ilan vereceğiz bugün.

çok teşekkür ederim, özel ders çok iyi olur aslında,matematiği zehir gibi gerçekten.
Birkaç yere ilan vermiştik ama burada bir arkadaş sahibinden'i önerdi oraya ilan vereceğiz bugün.
belki yazmışsınızdır ama mahalle esnaflarına ilan dağıtmak çok işe yarıyor. üni.deyken kasaba verdiğim ilanla öğrenciler bulmuştum.

bir de bilgisayar becerisi varsa bironluk gibi sitelerde ek işler çıkabiliyor.

Üzülme
Öyle aklından intiharı felan da geçirme.
1 ev parası borç ödedik eşimle.
Yeri geldi ekmek parasını bile denkleştirmek için kuruşun hesabını yaptık.
Şimdi evet sıkıntılı günler geçiriyorsunuz.
Ama her yokuşun bir inişi muhakkak var.

iştt
Ben etkilenmiyorum yıkıcı eleştirilerden sıkıntı yapmayın. Nefret dolu bir ruh hali benim ruh halimden bile daha yıpratıcı olsa gerek. Deepsimply' nin de işi zor.

İntihar ederseniz borçlar sıfırlanacak mı? Geride kalan bebekler ne olacak?

İşkur’a başvurdu mu eşiniz? Veya mağazalara tezgahtarlık falan bile olur ilk etapta.

Mühendislikte bile işe alırken artık yüksek mühendis+ dilinin olması+ yaptığı projelere bakıyorlar. Zira mezun çok emsallerinden çok ama çok farklı olması gerekli ki iyi bir iş bulabilsin sitelerde binlerce mühendis iş ilanı var ne olur olmaz diye oralara başvursun, market zincirlerine başvursun, çağrı merkezleri üni öğrencilerini bile işe alıyor oralara başvurabilir. Kendine güveniyorsa kpssye de başvurabilir. Sizin adınıza çok üzüldüm bazen erkekler çok büyük riskler alıp iş adına her şeylerini kaybedebiliyorlar. Beni yanlış anlamayın ama eşinizin işi batmadı da ihraç mı oldu? Yoksa asgari ücretle bulabilir bir iş. Ama ihraçlara kimse iş vermek istemiyor. Yani başka bir şey gelmedi aklıma.

ya bir umut belki bir tanıdığı olan vardır diye sormuş intiharı düşünüyorum demiş, bu yazılacak şey mi?
çaresiz bir insanın neler yapabileceğini bilemezsiniz.
Hele ki “caresiz bi annenin.” İnsanlar cok acimasiz, baslarina gelmeden anlamazlar. Herkes, sinanmadigi gunahin masumu iste..

Hele ki “caresiz bi annenin.” İnsanlar cok acimasiz, baslarina gelmeden anlamazlar. Herkes, sinanmadigi gunahin masumu iste..

öyle...
Allah yardımcıları olsun konu sahibinin. rahat yerden konuşmak kolay. yıldız teknik elektronik mühendisliğinden mezun 9 yıl tecrübeli birinin evinin suları ödeyemediği için kesilmiş ve eşi intiharı düşünüyor. dram bu değilse, ne?

Merhaba istanbulda nerede oturuyorsunuz bana nasıl ulaşısınız özelden yazın bana

cv gayet profesyonelce hazırlanmış bir cv. Genelde cv ye bakanlar bu adam bize fazla diyorlar, belkide basitleştirmek lazım.
Cnm dediğin gibide olabilir. Bazen çok uzun olması, aşırı detaylarda olumsuzluk yaratabiliyor. İk cıların cvlere bakma süresi çok kısa, haliyle en basit ve vurucu şekilde olması daha mantıklı. Benim cvimde çok uzundu, arkadaşım sayesinde düzeltmiştim...

Allahım coluk cocugunun hatrına tez zamanda feraha cıkarsın sizi ve böyle durumda olan herkezi. Yaşam çok zor gerçekten aylardır bende iş bulamıyorum sizi çok iyi anlıyorum. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

Allah yardımcınız olsun.Elbette bir çıkış yolu olacak. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır hayat zor ama hepsine bir sınav gözüyle geçecek gözüyle bakalım.

Allah yardımcınız olsun demeye geldim keşke elimden birşeyler gelse sizin için sadece dua edebilirim umarım herşey gönlünüzce olur

Cnm yeni mezunlar için sanırım piyasa daha da sıkıntılı. Burada, anlattığın şekilde birkaç konuya daha denk geldim. Gencecik umut dolu insanlar için çok üzülüyorum...yüksek lisans mezunu olarak etiketten başka pek anlamı olmadığını düşünüyorum ama artık birden fazla yabancı dil bilmek, yüksek lisans yapmış olmak vs çok önemli olmuş. Beklentiler yüksek, maaşlar komik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…