- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Yalnız birini alıntılamak avukatlık yapmak olmuyor.Bekar olduğum halde özveride bulundum ,bekar olmak aileyle yaşamak değil ,biz ne evler dağıttık ,tutar ucuz bi depo gibi dükkan koyar eşyasını ,müsait olunca yeniden ev açar ,öder borcunu feraha çıkar,
Baba ,eş ,anne olmak özveri ister,gerisi bahaneden ibarettir ,
Acımasız değil gerçekçiyim,
Sizde neden avukatlık yapma gereği duyuyorsunuz,ben sizi düşüncenizden ötürü kınıyormuyum ya da iknaya uğraşıyor muyum ?
Siz kimin neyin yolunu yordamını bilmediğini nasıl biliyorsunuz ?Yalnız birini alıntılamak avukatlık yapmak olmuyor.
Siz beni yanlış anladınız, sizi ne kınadım ne de iknaya uğraştım.
Gerçekçi değil, bana göre acımasızdı yorumunuz.
Ki yolunu yordamını bilmediğiniz şeyleri anlattım ben. Konu polemiğe dönmesin lütfen, iyi geceler.
Bakın, ne hadsizlik ediyorum ne de başka birşey yapıyorum. Limon satmak, taksicilik yapmak. Çok gerçekçi örnekler değil. Ha yapan var mı? Çok. Ama bu sizin dediğiniz gibi basit bir tabirle "limon satmak" değil. Bu işinde yolu yordamı var, onu söylemek istedim. Size de haddinizi bilmeyi tavsiye ederim, zira buradan bilmiyor gibi gözüküyorsunuz. Polemik için uğraşıyorsanız boşuna uğraşmayın, hiç o toplara girmeyeceğim. İyi geceler.Siz kimin neyin yolunu yordamını bilmediğini nasıl biliyorsunuz ?
Bu engin görüş açınızı tebrik eder ,arada haddinizi de bilmeyi tavsiye ederim ...
Yildiz teknik mezunu be elektronik muhendisi 9 yillik tecrubeli biri bu ulkede is bulamiyorsa yazik... cok uzuldum insallah yardim edecek birileri cikarYıldız teknik, elektronik muhendisi, 9 yıllık tecrübesi var.
Istanbul' da yaşıyoruz.
Almıyor marketler basvurmadıgımız yer kalmadı.
Ya sen ne diyon allasen evini boz git aile yanına yerleş limon sat bla bla bla boş konuşuyon iki çocukla kim kimin yanına sıgar.. Bekarken fedakarlık yapmışsın yazık ne çok çekmişsin şimdi akıl verecek pozisyona gelmişsin bence sakla kendine lazım olur çünki konu sahibi ve eşinin baya aklı varKaç aydır bulamamış iş ,ne yardan ne serden geçiyorsunuz ,
İntihar edwcwm diyip ev eşyası mı düşünüyorsunuz ,
Eşiniz burnunu dikmesin ,gitsin pazarda limon satsın taksicilik yapsın evini geçindirsin ,
Boş yapıyor işte ciddiye almayıp he hee diyeceksinYa sen ne diyon allasen evini boz git aile yanına yerleş limon sat bla bla bla boş konuşuyon iki çocukla kim kimin yanına sıgar.. Bekarken fedakarlık yapmışsın yazık ne çok çekmişsin şimdi akıl verecek pozisyona gelmişsin bence sakla kendine lazım olur çünki konu sahibi ve eşinin baya aklı var
Makina mühendisi olsaydı yardımcı olurdum ama bi sorayım yine de var mı bi şeyler size özelden yazarımElektronik haberleşme, kartal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?