bu gidisle paranoyak olcam

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Dedikodunun bol oldugu epeyce cahil orumcek beyinleri yuzyil onceden kalma insanlarin icinde oturuyorum..(bir huyum var insanlari severim hele guzel yureklileri ama kotu bir davranisini gordugum kisiden buz gibi sogurum ve asla sevemem mecbur olmadikca hic muhatap olmam) neyse bir cok sorunun yaninda bide bunlarin yuzunden hic kapimi acmam kimseye gitmem kimsede bana gelmez..kimseyede karismam kotuluklerine bile uzun sure ses etmem..taki ciddi sabrimi tasiran bi konu oluncaya kadar..asil derdim bu kadar hassas ve kendi halimdeyken kim ne niyetle yaptiysa arapca yazilarin oldugu bi kagit buldum komple temizlik yaparken..sagolsun burdan bir arkadas nisanlisina gostermis ve buyu oldugu soyledi..bu gece ogrendim ve korkular basti beni bu nasil kotu bi niyet benim gibi kendi halinde kimseye karismayan birinden be istiyor olabilirler.etkisi olur olmaz tartisilir konu niyetin bozuklugu.zaten bir kac aydir
uyuyamiyordum kabuslardan hamilelikten dediler isin rengi degisti..bu tramvadan nasil kurtulcam

Kurallar gereği büyü, karabasan vb içerikli konular açmak yasaktır.

Back
X