Bu görümcem beni deli edecek !!

Eğer bu konuyu siz değil de görümceniz açmış olsaydı çoğunluk size hak verirdi emin olun.. 'En sivri lafı sokan, en çok beğeniyi alır' yarışında harcananlar kulübüne hoşgeldiniz..

Konuya gelince haklısınız fakat tavrınız ve üslubunuz bence yanlış.. Birincisi herkesin söylediği gibi nişanlınızın kardeşi ile ilişkisine karışmamalısınız. İkincisi, "eşim beni korumalı, ben susmalıyım o beni savunmalı" gibi söylemleriniz ile 'kadınlar acizdir, narindir, savunulmaya muhtaçtır, algısına böylesine hevesle teslim olmanıza ben hemcinsiniz olarak üzüldüm. Biz kadınlar da keza çok güçlü durabilir, haksızlık karşısında kendimizi savunabiliriz. Öte yandan bu eşiniz için de büyük yük olacaktır. Ben kv-eş tartışmalarında bile, sorunu muhattabı olan kişilerin çözmesi taraftarıyım. Adamlara da yazık! Ana evinde ayrı, kendi evinde ayrı bi huzursuzluk. Bu adam nerde huzur bulacak... Sevgiler...

Çekme boşver .Ben valla eşime söyledim yetti bu kardeşin dedim o da kardeşi için beni kırmadı zaten biliyordu huyunu.
Kendi açtığın konuya 2. başka üyelikle cevap yazıp 3. Diğer uyeliginle de yine aynı konuda kendine telkin mi veriyorsun

Bu nasıl bir hastalıktır

Oha
Kız kendisi konu açıp, kendisine cevap verip, kendisine destek mi olmuş bir de??
Wtf
Bence psikolog şart, bir de eski konularıma baktım hiç sevmem aslında onları ısıtıp ısıtıp getirmeyi ama hep bir dış görünüşten memnun olmama var, özgüveniniz eksik onu da karşınızdakinden çıkarıyorsunuz bir de utanmadan başka üyeliklerle kendinizi destekliyorsunuz. Çok ciddiyim bir psikoloğa gidin konuşun, burnunuz da bu sebepten gereksiz yere mahvolmuş,herşey dış görünüş değildir kendinize yüklenmeyin bu kadar, bir de çok güzelim falan yazmışsınız lütfen bir uzmanla konuşun çok başınız ağrır sonra.

Onun yaptığı hataya siz de hataya hata ile yanıt veriyorsunuz. KİMSE KİMSEYE KARDEŞİN İLE GÖRÜŞME DİYEMEZ . istediği kadar kötü olsun siz eğer bunu diyorsanız gorumce den farkınız n olur

sımdı desıfre olmus 2.3. uyelıklerını ogrendıkden sonra su konunu tekrar bır okudum da

Bnce sen topa tutulmamak icn olayi eksik anlattin.
Bazi insanlar lafi en ters en kotulerini secer karsidaki insan oyle bi duruma duserki demedimde diyemez dedimde diyemez. Bnce siz gorumcenizi bu duruma dusurmussunuz.

Ayrica gorumceyle nisanlinin arasi bozuk oldugnu nerden biliyorsun? Senle kardesinin dedikodusunu yapcak karakterdeyse 2 gun sonra evlenince senin dedikodunuda onlarla yapar..
ve dahada onemlisi ailesini bi olayla siler belki ama sende onun ailesi olcaksin bunu UNUTMA.

Ban yeni kalkti umarim engel Yemem

Allah gorumceye gore gelin vermis resmen.
Dogum gununun ortasinda imsanlarin yaninda azarlamissiniz ya,sinir tedavisi gorun. Nisanliniz hayatinin hatasini yapmis ve ayrilmamis sizden ne hos

Bahsettiginiz seyler laf sokmak, iki agiz dalaşi yada sürtüşmeden ibaret degil yalniz. Bunlar bana yapilsa ve esim tepki vermese birakirim oyle adami.

Bahsettiginiz seyler laf sokmak, iki agiz dalaşi yada sürtüşmeden ibaret degil yalniz. Bunlar bana yapilsa ve esim tepki vermese birakirim oyle adami.
Yani haklısınız ama baştaki sürtüşmelerin sonu böyle olmuş işte, yani bu konuda da kardeşini silemiyorsa bile ya mesafe koymalı ya da eşini görüşmeye zorlamamalı, bi şey dedikleri zaman da eşini savunup onları susturmalı. O sürtüşmeyi yaşatan insana başka türlüsü olmaz malesef. Yüz verilirse daha da ileri gider.

Nasıl küstünüz benim eşim illa bir araya gelmek istiyor nefret ettiğim kişiyle sürekli yanyana olmak çok can sıkıcı
En son bi tartışmada birbirimizi engelledikleri hatta evden kovdum ama hala konusmadıgımız halde gelir evime utanmaz:) bnm eşim istemiyor görüşmemizi bu benim avantajım oldu. Biti en ufak bişey dese sizin oğlunuz istemiyor diyorum çıkıyorum aradan

Senin birşey yapmana gerek yok mesafeni koy cizgini belirle kimseyi de tehdit etme kardeşinle görüşme diye sonra sen kötü olursun onların arası ne kadar kötü olursa olsun tekrar barisirlar el kızısin sonuçta uzak dur görümcenden meraba meraba bu kadar :)

Konu sahibinin yeni konusuna beklerim canım, görümceyi bütün aile dövmüş. Buyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…