- 26 Mayıs 2017
- 54
- 33
- 18
- 35
- Konu Sahibi smile smile
-
oyyyyyy ne alaka bu şimdiOlayı çarpıtmayın. Hem müslüman hem cumhuriyetçi olmayı beceremiyorsaniz bu sizin probleminiz
Nasıl küstünüz benim eşim illa bir araya gelmek istiyor nefret ettiğim kişiyle sürekli yanyana olmak çok can sıkıcıAyy harfi harfine yaşıyorum yazdıklarını. Ben tamamen kestim ilşkiyi küsüz yani anca rahat ettim. Ama bunların diline mayasır vurmuş anam susmazlar:) hala konuşur durur benimki yüzsüz. Allah sana yardım etsin. Babada:)))
kesinlikle sımarıklık.. ama ailelerde de suc var orda o kadar büyük varken nasıl izin verirler el beke gül bebek büyümüş, o kızda birilerinin kızı yegeni canı ciğeri büyük düşüncesizlik saygısızlık. haksızlıkBence erkek kardesinin nisanlisi , 'annesi olmasada` cok iyi yetistirilmis.
Ben o kizin yerinde olsam yer yerinden oynamisti
Bunlarla övünmeyin, simarikmisiniz. Cok övünelecek bir durumu. Yok aglatmis, yok erkek kardesi bisey dememis. Vah o kiza valahi. Acidim resmen. Kimse yasattigini yasamadan ölmez.
aminnaynen. Bir de kizin nasil kendisine katlandigini anlatiyor. İnsan utanir yaa, vay şoyle aglattim boyle bagirdim masadan bile kalkamadilar. Ne kadar zevk almis. Allahim uzak tut ne olur boylelerinden
siz gerçekten güçlü bir kadın olsanız nişanlınıza beni savunmadın vırt zırt diye laf söylemezsinizÖğrencilerim çok minik çok sevecenim onlara karşı. Evet belli en büyük destekçimde yanımda şu an bana hayran hayran bakıyor artık cevap veremeyeceğim haydi iyi geceler
kesinlikle sımarıklık.. ama ailelerde de suc var orda o kadar büyük varken nasıl izin verirler el beke gül bebek büyümüş, o kızda birilerinin kızı yegeni canı ciğeri büyük düşüncesizlik saygısızlık. haksızlık
Evet,o el bebek gül bebek büyüyor diye,karsindakini rencide etmek gerekemez. Belki o kizda oyle buyudu. Onunki CAN da , öbüru patlican mi ?
aminn
korkmaya başladım artık insanların acımasızlıgından
Ezilen konu sahibesi daha fazla ezilmesin diye uğraş veriyorlar ama anlayanaBütün ezilenler de buraya toplandi :))
aferin kız iyi yapmışsın. Benim eşim 3 yıldır konuşmuyor kardeşiyle . Sonunda birbirimize girdik dayanamadım üstüne yürüdüm . Salla boşverArkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin
Çekme boşver .Ben valla eşime söyledim yetti bu kardeşin dedim o da kardeşi için beni kırmadı zaten biliyordu huyunu.Ben görümcemi sevmek ne kelime nefret ediyorum Allahın cezası. İşte konu sahibi gibi diyemiyorum seninle aynı ortamda bulunmak istemiyorum diye. Eşimde sevmese de bağlarını koparamıyor sürekli onun nursuz yüzünü görüyorum .Hep uslu ol edepli ol diye yetiştirildik. Önüne gelen edepsiz bize sataşıyor.
keşke demeseydin.
kimse karısı ile sürtüştü diye kardeşini silmez. sen silinirsin günün birinde ama kardeş baki.
Konu sahibini savunmak icin söylemiyorum ama karısı ile sürtüştü diye kardesini silenler oluyor. Mesela benim babam. Baki olan kardeşi değil annem oldu. Hatta annem babama görüşmeyeceksin falan demedi hiç. Babam kimi haklı gördüyse ondan yana oldu.
konunun içeriğini bilmeden yorum yapmak saçma. ama sürtüşme ile kardeş silen başka bişey için karısını da siler.
Benim eşimde sildi kardeşini 3 yıl oldu yüz yüze bakmıyorlar artık en fazla merhaba merhaba . Bence bu konuda adam iyi yapmış ne demek sevdiği kadını rezil etmek evden kovmak. Ben olsam paralarım valla öyle görümceyi . Herkes bir kendine gelsin haddini bilsin önce. Evlenince kim bakacak o adamı kız kardeşi mi bakacak . Evinden kovuyormuş önüne geleni yerim öyle görümceyi ben. Nişanlıyken savunmasaydı evlenince zaten savunmazdı . İyi savunmuş yine aferin adama . Gerçi bizim öğretmen bunu bile beğenmemis ama neyse onu da onun cahilliğine vereyim artık . Bunun 10 da birini yapamayan binlerce erkek var bu ülkede. Abartmasın o da bu ne ego . Ama iyi yapmış mı yapmış biraz egoist ama sonuna kadar haklı. Ben adamın çocuğunu doğurayım saçımı süpürge edeyim o şımarık kardeşinin bana saygısızlık yapmasına müsaade etsin yok öyle yağma. Ben onun kahrını çekıyorsam o da benimkini çekecek. Herkesi benim için karşısına alacak kadar da gözü kara olacak . Çok şükür eşim öyleBizim konunun içeriğinden kısaca bahsetmem gerekirse, annem evlendiği ilk senelerde babamın ailesiyle birlikte yaşamış, bu halam annemi resmen hizmetçi gibi kullanmış, sabah pat diye annemle babamın odasına dalar annemi uyandırır kalk kahvalti hazirla der kendisi gidip geri yatarmis, annem kahvaltiyi hazirlayinca gidip onu çağırırmış. Bu en basit örnek.
Annemin ailesi misafirliğe geldiği zaman annem çay koyarmış, bu halam gider çayın altını kapatırmış, gerekçesi de annemin ailesinden hic hoşlanmıyormuş o yüzden onlara bi sey ikram edilmesini istemiyormuş.
Babam başlarda kızsa da kavga etse de silememiş kardeşini. Sonra ayrı eve hatta ayrı şehre çıkmışlar ben bebekken. Mesafe koymuslar. Ben 12 yaşlarındayken falan anneme çok çirkin bi iftira atmış halam. Annem tabi ispatlamis iftira olduğunu, babam o günden sonra halamı silmiş. Ölsem mezarıma bile gelme yeter artık demiş. Simdi babamın hayatinin merkezinde annem ve biz çocukları varız, kafası rahat mutlu. Bazen kardeş kardeşliğini yapmazsa silinmeyi hakediyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?