Bu görümcem beni deli edecek !!

valla sizde ondan eksik değilsiniz. ne demek kardeşinle konuşursan beni kaybedersin. iyi niyetli olun yoksa görümcenizden farkınız olmaz sizinde. ne olursa olsun et tırnaktan ayrılmaz boşuna dememişler. bu şekilde konuşursan kötğ sen olursun benden söylemesi.

Nasıl küstünüz benim eşim illa bir araya gelmek istiyor nefret ettiğim kişiyle sürekli yanyana olmak çok can sıkıcı

kesinlikle sımarıklık.. ama ailelerde de suc var orda o kadar büyük varken nasıl izin verirler el beke gül bebek büyümüş, o kızda birilerinin kızı yegeni canı ciğeri büyük düşüncesizlik saygısızlık. haksızlık

aynen. Bir de kizin nasil kendisine katlandigini anlatiyor. İnsan utanir yaa, vay şoyle aglattim boyle bagirdim masadan bile kalkamadilar. Ne kadar zevk almis. Allahim uzak tut ne olur boylelerinden
aminn
korkmaya başladım artık insanların acımasızlıgından

Öğrencilerim çok minik çok sevecenim onlara karşı. Evet belli en büyük destekçimde yanımda şu an bana hayran hayran bakıyor artık cevap veremeyeceğim haydi iyi geceler
siz gerçekten güçlü bir kadın olsanız nişanlınıza beni savunmadın vırt zırt diye laf söylemezsiniz
siz adabı usulüyle lafını söyler kenara çekilirsiniz
kimsenin kimseyle görüşmesine karışmazsınız çünkü siz kendinizden eminsinizdir siz güçlüsünüzdür başka kimseye muhtaç değilsinizdir
ama kusura bakmayın siz en basitinden nişanlınızın savunmasına muhtaçsınız

Bu yeni nişanlı ( daha evli bile olmayan resmî hiçbir durumu olmayan) kızların kendini ezdirmemek adı altında yaptığı çirkefliklere dayanamıyorum. Allahım büyük konuşmayım ama oğlum böyle bir kızı getirse gelin diye dayanamam herhalde. Bu ne özgüven ( kendini beğenmişlik) 3 aylık nişanlısına kardeşinle bir daha konuşma diyebiliyor

Bende görümcelerime gıcık oluyorum, nankörlük ettiler ama eşime asla görüşme demem. Ne münasebet. Sadece haklıyı haksızı bilsin, yeri geldiğinde ikaz etsin bana yeter.
Kimse kimseye kardesiyle ailesiyle görüşüp görüşemeyeceğini söyleyemez.
Siz görüşmezsiniz olur biter.

aferin kız iyi yapmışsın. Benim eşim 3 yıldır konuşmuyor kardeşiyle . Sonunda birbirimize girdik dayanamadım üstüne yürüdüm . Salla boşver

Ben seviyorum ama çok çok uzaktan :)) Eşimle birlikte konuşmuyoruz o dengesizle. Bu görümceler de abilerini kıskanıyrlar paylaşmak istemiyorlar herhalde :) Birbirimize girdik sonunda artık ne ben onu ne de o beni görüyor. Çok huzurluyum niye çekmişim onu 4 yıl boşu boşuna :)

Ben görümcemi sevmek ne kelime nefret ediyorum Allahın cezası. İşte konu sahibi gibi diyemiyorum seninle aynı ortamda bulunmak istemiyorum diye. Eşimde sevmese de bağlarını koparamıyor sürekli onun nursuz yüzünü görüyorum .Hep uslu ol edepli ol diye yetiştirildik. Önüne gelen edepsiz bize sataşıyor.

Çekme boşver .Ben valla eşime söyledim yetti bu kardeşin dedim o da kardeşi için beni kırmadı zaten biliyordu huyunu.

keşke demeseydin.

kimse karısı ile sürtüştü diye kardeşini silmez. sen silinirsin günün birinde ama kardeş baki.

Konu sahibini savunmak icin söylemiyorum ama karısı ile sürtüştü diye kardesini silenler oluyor. Mesela benim babam. Baki olan kardeşi değil annem oldu. Hatta annem babama görüşmeyeceksin falan demedi hiç. Babam kimi haklı gördüyse ondan yana oldu.

konunun içeriğini bilmeden yorum yapmak saçma. ama sürtüşme ile kardeş silen başka bişey için karısını da siler.

konunun içeriğini bilmeden yorum yapmak saçma. ama sürtüşme ile kardeş silen başka bişey için karısını da siler.

Bizim konunun içeriğinden kısaca bahsetmem gerekirse, annem evlendiği ilk senelerde babamın ailesiyle birlikte yaşamış, bu halam annemi resmen hizmetçi gibi kullanmış, sabah pat diye annemle babamın odasına dalar annemi uyandırır kalk kahvalti hazirla der kendisi gidip geri yatarmis, annem kahvaltiyi hazirlayinca gidip onu çağırırmış. Bu en basit örnek.
Annemin ailesi misafirliğe geldiği zaman annem çay koyarmış, bu halam gider çayın altını kapatırmış, gerekçesi de annemin ailesinden hic hoşlanmıyormuş o yüzden onlara bi sey ikram edilmesini istemiyormuş.
Babam başlarda kızsa da kavga etse de silememiş kardeşini. Sonra ayrı eve hatta ayrı şehre çıkmışlar ben bebekken. Mesafe koymuslar. Ben 12 yaşlarındayken falan anneme çok çirkin bi iftira atmış halam. Annem tabi ispatlamis iftira olduğunu, babam o günden sonra halamı silmiş. Ölsem mezarıma bile gelme yeter artık demiş. Simdi babamın hayatinin merkezinde annem ve biz çocukları varız, kafası rahat mutlu. Bazen kardeş kardeşliğini yapmazsa silinmeyi hakediyor maalesef.

Benim eşimde sildi kardeşini 3 yıl oldu yüz yüze bakmıyorlar artık en fazla merhaba merhaba . Bence bu konuda adam iyi yapmış ne demek sevdiği kadını rezil etmek evden kovmak. Ben olsam paralarım valla öyle görümceyi . Herkes bir kendine gelsin haddini bilsin önce. Evlenince kim bakacak o adamı kız kardeşi mi bakacak . Evinden kovuyormuş önüne geleni yerim öyle görümceyi ben. Nişanlıyken savunmasaydı evlenince zaten savunmazdı . İyi savunmuş yine aferin adama . Gerçi bizim öğretmen bunu bile beğenmemis ama neyse onu da onun cahilliğine vereyim artık . Bunun 10 da birini yapamayan binlerce erkek var bu ülkede. Abartmasın o da bu ne ego . Ama iyi yapmış mı yapmış biraz egoist ama sonuna kadar haklı. Ben adamın çocuğunu doğurayım saçımı süpürge edeyim o şımarık kardeşinin bana saygısızlık yapmasına müsaade etsin yok öyle yağma. Ben onun kahrını çekıyorsam o da benimkini çekecek. Herkesi benim için karşısına alacak kadar da gözü kara olacak . Çok şükür eşim öyle

Annesinin babasinin ne manayysa gozunu acmaya calismak, nisanliya kardesinle bi daha konusmayacaksin demek ne bileyim pek akilli isi degil. Ayrica Annesinin babasinin gozlerini acacagim lafi ne demek? Ne diyeceksin? Sizin kiziniz bana sokuyor sizn kiziniz beni sevmiyor mu? Onlar da ne diyecek? Vaoovvvv bizim kiz laf sokuyor aileden red edelim mi? Gercekten komiksiniz. Bariz sevmiyor kiz sizi. Ne bu siddet bu celal ya. Iletisime gecmeyin olur biter.

Iyyyy ikinizde birbirinizden betersiniz de konu sahibi sen daha bi fenasin.
Bizim orda sizin gibilere elekci derler
O nisanlinda yakinda kafayi atlatir aranizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…