- 26 Aralık 2017
- 22
- 16
- 3
- 37
- Konu Sahibi smile smile
-
Ben gelinimizi yemekten ağlayarak kaldırmıştım. Tabiri caizse bel altı vurmuştum. Daha nişanlıydılar. Herkesin içinde. Kardeşim kıp kırmızı olmuştu. Kızın kaçan annesine laf etmiştim. (Hata etmiştim, ama cahildik) kardeşimin de kızın da elinde kaldı kaşıklar. Başlarını kaldıramadılar. Ağzını açıp tek bir şey demediler. Kız masadan kalkacak oldu kalktı, kardeşim tuttu kolundan otur dedi. Geri oturdu, ağladı sadece. Kardeşim bana bir şey demedi. Sus diye uyardı susmadım ona da bağırdım.
Bir de bununla övünüyor musun yazık yavvYok, sizin gelin masayı devirseymiş yine olurmuş.
Cevap o kızaydı yanlış yazdım kusura bakmaBir de bununla övünüyor musun yazık yavv
Bir de bununla övünüyor musun yazık yavv
Ben mesafe koyamıyorum eşim beni savunuyor da sürekli de bir ortamda olmak istiyor kayinvalidem görünce hepsinin evi çok yakın ve malesef sürekli bir araya geliniyor. Kv de dolduruyor bir deTabiki küçük değil .Ayıp etmiş...
işte şunu diyorum ailesi ile eşi tehdit etmek değilde kişisel arada mesafe koymak daha sağlıklı olur.
Nişanlım sen okumuşsun ama adam olamamissin teebiyessizsin dedi . Ama bence savunma bu olmamaliudi
Aynen adam daha çok arada kalır kardeş bir dert eş ayrı bir dert ama kızı seviyor belliki kız kardeşi karşısına almış daha nişanlıyken. Insanlar kalp kirmaktan ne anlıyorlar yaaSiz çok gerilmişsiniz!
Biraz sakin olun.
Savunma bu olmamalıydı demişsiniz ya ne olmalıydı ''kardeşine TEKME TOKAT girişsemiydi''.
Böylemi sinirinizz geçerdi.
Ki nişanlının tavrı bile yanlış bu arada bunu ortamda değilde sizi gönderdikten sonra karşısına alıp konuşmalıydı.
Rencide edecekse bile başbaşa yapmalıydı bunu.
AMa adama üzüldüm resmen arada kalmış.
Aynen adam daha çok arada kalır kardeş bir dert eş ayrı bir dert ama kızı seviyor belliki kız kardeşi karşısına almış daha nişanlıyken. Insanlar kalp kirmaktan ne anlıyorlar yaa
orada erkek de hatali, kiz kalkip gidecekmis engel olmus. Ben olsam hiic dinlemezdim. Bir daha da abla kardes gibi olduk yazmis ya, mesafenin onde gidenini koyarim, selamin aleykum-aleykum selam. Kendi gorumcem de cok ima yapan laf sokan, akrabalarla ara bozan biri oldugu icin onunla da mecburen mesafeliyim. Herkes neyin ne oldugunu biliyor ama 7 sulale idare ediyorlar kadini. Ben etmiyorum, bir seyler oldukca aradaki mesafe artti. Hani beni uzen sinirlendiren birini idare edemiyorum benim de tansiyonum var ben de sinirlenince elim ayagim titriyorSebebini okudunuzmu bagirmasinin , belden asagi konusmus, kizin annesi evden kacmis gitmis, bunu ortalik yerde kizi rencide ederek söylemis. Kizin sucu ne ya sen nekadar kötüymüsün
Aynen aynen haklısın kardeş atılır mı:) ama valla bazı görümceler çok fena ya örnek benimki mesela biz konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor artık çok fazla . Bana kısır misin yoksa dedi kv kp önünde . Bak sanki şimdi yaşamış gibi yine sinirlendimBakın kızı sevmiş olması kardeşini atacağı anlamına gelmez.
Herşey yerinde kıvamında dozunda güzeldir.
Yahu sen görüşmessin mesafeli olursun ama ABİ=Kardeş 'i engelleyemezsin.
Yani soğukluk belki abi karde arasında olabilir .
Ama gene tırnağı acısa ilk koşacak insan kardeş'tir.
Al benden de o kadarorada erkek de hatali, kiz kalkip gidecekmis engel olmus. Ben olsam hiic dinlemezdim. Bir daha da abla kardes gibi olduk yazmis ya, mesafenin onde gidenini koyarim, selamin aleykum-aleykum selam. Kendi gorumcem de cok ima yapan laf sokan, akrabalarla ara bozan biri oldugu icin onunla da mecburen mesafeliyim. Herkes neyin ne oldugunu biliyor ama 7 sulale idare ediyorlar kadini. Ben etmiyorum, bir seyler oldukca aradaki mesafe artti. Hani beni uzen sinirlendiren birini idare edemiyorum benim de tansiyonum var ben de sinirlenince elim ayagim titriyor
Görümceniz ayıp etmiş tamam haklısınız.Aynen aynen haklısın kardeş atılır mı:) ama valla bazı görümceler çok fena ya örnek benimki mesela biz konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor artık çok fazla . Bana kısır misin yoksa dedi kv kp önünde . Bak sanki şimdi yaşamış gibi yine sinirlendim
Valla ne yalan söyleyim bende istemiyorum görüşmesini. Ama kardeşini ara diyorum yine de . Allahindan bulsun diyecem de kötüye de bir şey olmuyor.Görümceniz ayıp etmiş tamam haklısınız.
KOnuşmazsınız veya mesafe koyarsınız o ayrı sizin tercihiniz.
Eşiniz ise gerekli cevabı verir ama şuanda konuşmazsa bile ilerde konuşur.
Siz buna gene engel olamazsınız.
Aile bağı var mümkün mü .
Eminim görümcenizde hatasını anlayacak ilerde ve sizden özür dileyip utanacaktır.
Unutmayın herşeyin bir zamanı var.Valla ne yalan söyleyim bende istemiyorum görüşmesini. Ama kardeşini ara diyorum yine de . Allahindan bulsun diyecem de kötüye de bir şey olmuyor.
Utanmaz o utanmaz . Pişmiş pişmiş sırıtmıyor mu karşımda. Canım kocacim beni hiç ezdirmiyor ama ailesineUnutmayın herşeyin bir zamanı var.
Kınadığı şeyi çekmeden ölmezmiş insan.
Bu yüzden umarım mantıklı olup pişman olur ve utanır.
Ayy harfi harfine yaşıyorum yazdıklarını. Ben tamamen kestim ilşkiyi küsüz yani anca rahat ettim. Ama bunların diline mayasır vurmuş anam susmazlar:) hala konuşur durur benimki yüzsüz. Allah sana yardım etsin. Babada:)))Arkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?