- 10 Ekim 2014
- 32.620
- 146.714
- 798
- Konu Sahibi smile smile
-
Kimse beni ezip huzurumu kaçıramaz. Herkes ona göre davransın iyi ki söyledim içim çok rahat nişanlımda arkamda zaten . Hatta bütün ailesi arkamda zira herkes kızının haksız olduğunu biliyor
Siz ezilin benim böyle bir niyetim yok
Siz kesinlikle normal degilsiniz
Arkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin
Burda pek çok insan evli ve tecrübeli nişanlın kör kütük aşık sana öyle mi sende ezilmem ven diye naralar atıp tehdit ediyorsun sil kardeşini diye ki insanlar burda nelere maruz kalıyor kimse kardeşini silmez böyle iki basit mesele için bence gerçeğe rastlayınca evlendiğin zaman çok konu açarsın burdaGülerek söylüyor görsen şaka yapıyor sanırsın ama şaka yapmıyor o an ablası eniştesi hepsi anladı ve sus artık dediler ama anne baba yaşlı anlamiyorlar
Ben diyorum kiEvlilik eşine sahip çıkmaktır . Türk toplumunun gelenek görenekleri var farkındayım. Ama elimde değil kendime saygısızlık yapılmasına tahammül edemiyorum benim karakterim bu. Evet istediğim gibi değil henüz. Bu konuda çok hassasım ve bunu biliyor . Bildigi için inadına yapıyor zaten . Evlilikleri biliyorum benim babam anneme karşı kibar değilken amcam yengeme tek kelime söylemez . Hiç aralarının bozulduğunu görmedim yengemle amcamın çünkü karısını öyle bir savunuyor ki kimse ağzını açamıyor . Ama annemi babaannem ve dedem az ezmedi. Es ne kadar sevdiğine sahip çıkarsa kimse ona laf söyleyemiyor. Ve nişanlım bana bir söz verdi ona dedim ki bir daha ben kendimi savunmayacağım sen beni herkese karşı savunacaksın. Bana saygısızlık yapılmasına müsaade etmeyeceksin hickimse ailen bile beni rencide edecek davranışlarda bulunamaz dedim. Bunu söyler söylemez hem kardeşini hem annesini aradi . Kimse seni uzemez özür dilerim o an sırf doğum günü bozulmasın diye bir şey demedim dedi.
:)))Sanırım burnunuz istediğiniz gibi olmadı ondan bu hırçınlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?