Bu görümcem beni deli edecek !!

Kimse beni ezip huzurumu kaçıramaz. Herkes ona göre davransın iyi ki söyledim içim çok rahat nişanlımda arkamda zaten . Hatta bütün ailesi arkamda zira herkes kızının haksız olduğunu biliyor

Hadi oradan. Nisanlisi arkasindaymista, sülale arkasindaymista. Burada hakli bulan olmayinca salla gitsin. Nisanlin arkandaydi da niye savunmadi orada? Anne babasi ne icin arkanda? Laf soktugunu kv kp farketmiyor, gozlerini nasil acicam diyorsun sonrada kizi herkes biliyor, herkes arkamda...
Kimse elalemin kizi icin(sen oluyorsun bu) kotu bile olsa kendi evladini silmez hayal alemlerinde yaşama. Nisanlinda kardesini omur boyu silmez. :)

Nişanlıma kızdığım için öyle dedim o an beni pek savunamadı sinirlendim baya beni savunmak zorundasın dedim beni kimseye ezdirmemen gerekiyor ben senin emanetin değil miyim dedim beni haklı buldu . Kız kardeşinı aradi kızdı ailesi de pınarı ağlatmis sen üslü duran birini ne diye üzüyorsun diye.

Nişanlım sen okumuşsun ama adam olamamissin teebiyessizsin dedi . Ama bence savunma bu olmamaliudi

Kız cahil biri değil üniversite de öğretim görevlisi ve aşırı egoist herkese böbürlenerek bakıyor
. Laf cambazlığı yapıyor ailesi anlamıyor ama buyuzden ailesi bir şey anlamadı açık açık söyleniyor alttan alttan igneliyir

Gülerek söylüyor görsen şaka yapıyor sanırsın ama şaka yapmıyor o an ablası eniştesi hepsi anladı ve sus artık dediler ama anne baba yaşlı anlamiyorlar

tamam ofkelisinde ama ayni zamanda biraz bencillik var galiba... burdaki kadinlar nasil esleri icin ailelerini silmiyorlar her ne olursa olsun, sizin nisanlinizda silemez ,hatta aileni benim icin sil demek cok buyuk kabalik... o da size desin o zaman sende falan kisiyi hayatindan cikar ayni ortama bile girme diye .ne cevap verirdiniz ?

Valla elalemin insanı beni ezsin diye okumadım da evlenmiyorum da . Benim toplumda bir konumum var kimse saygisizlik yapamaz . Saygisizlik yaparsa cevabini misliyle alir. Benim ailem beni elalemin simarik cocugu insanlar icinde beni rezik etsin diye bu yasa getirmedi. Siz istediğinizi yapın kimse beni aşağılayamaz izin vermem . Vermedim de . He nişanlım beni bırakacakmış ya eğer bana saygısızlık yapmasına rağmen beni terk edecekse ben kaybetmem kazanırım

Benim iki gorumcem var büyük olan melek gibi anne baba melek gibi en küçük olan ama onu anlattım zaten. Yani bu konu gelin görünce olayı değil insanlıkla alakali

En guzeli onu gormezden duymazdan gelin. Bu bir insana yapilabilecek en kotu seydir. Evlenincede zaten buyuk ihtimal ayri evde yasarsiniz mesafeli olursunuz olur biter. Simdilik cok buyutmeyin ..

Gülerek söylüyor görsen şaka yapıyor sanırsın ama şaka yapmıyor o an ablası eniştesi hepsi anladı ve sus artık dediler ama anne baba yaşlı anlamiyorlar
Burda pek çok insan evli ve tecrübeli nişanlın kör kütük aşık sana öyle mi sende ezilmem ven diye naralar atıp tehdit ediyorsun sil kardeşini diye ki insanlar burda nelere maruz kalıyor kimse kardeşini silmez böyle iki basit mesele için bence gerçeğe rastlayınca evlendiğin zaman çok konu açarsın burda

Evlilik eşine sahip çıkmaktır . Türk toplumunun gelenek görenekleri var farkındayım. Ama elimde değil kendime saygısızlık yapılmasına tahammül edemiyorum benim karakterim bu. Evet istediğim gibi değil henüz. Bu konuda çok hassasım ve bunu biliyor . Bildigi için inadına yapıyor zaten . Evlilikleri biliyorum benim babam anneme karşı kibar değilken amcam yengeme tek kelime söylemez . Hiç aralarının bozulduğunu görmedim yengemle amcamın çünkü karısını öyle bir savunuyor ki kimse ağzını açamıyor . Ama annemi babaannem ve dedem az ezmedi. Es ne kadar sevdiğine sahip çıkarsa kimse ona laf söyleyemiyor. Ve nişanlım bana bir söz verdi ona dedim ki bir daha ben kendimi savunmayacağım sen beni herkese karşı savunacaksın. Bana saygısızlık yapılmasına müsaade etmeyeceksin hickimse ailen bile beni rencide edecek davranışlarda bulunamaz dedim. Bunu söyler söylemez hem kardeşini hem annesini aradi . Kimse seni uzemez özür dilerim o an sırf doğum günü bozulmasın diye bir şey demedim dedi.

Ben diyorum ki
Seven adam direktif almaz.
Siz söylemeden ailesini uyarır.
Siz emir vermişsiniz nişanlınız olur demiş

O zaten laf söyledi kız kardeşine ama benim istediğim cümleyi kurmadı. Demesi gereken benim nişanlıma kimse laf edemez haddini bil demesini isterdim. O terbiyesiz , saygısız, okumuşsun ama adam olamamissin gibi cümleler kurdu. Bende beni savunacaksın ki bana ne kadar değer verdiğini anlaşın ve bir daha buna cürret edemesin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…