Bu görümcem beni deli edecek !!

Valla yaşayan bilir . Gelip ahkam kesmek olmuyor . Anne baba olsa neyse de kardeş de kim oluyor. Biz edebimizle oturuyorsak o da otursun edebiyle. Bnei ezmeye çalışıyor resmen . İki sefer sustum her bir araya gelişimizde vukuat çıkıyor
Kardeş kim ne demek oluyor
Senimin kardesin yok mu
Kardeş kim mi?
Aynı annenin karnından cıkmıs iki can

Nisanlina ‘ya o ya ben’ gibi sart kosma, sonucta kardesi. Bi laf vardir ‘asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik’ ona benzemis.. 3 maymunu oyna ve sabir et.

Neyse ya hadi size iyi ezilmeler ülkemin güzel insanları:) hoşçakalın
Ezilen kim aslında belli oluyor görümcenin lafları altında ezilmişsiniz arkanızda kimse olmamış sözde sizi korumuşlar:KK14:
He bir de öğretmenmişsiniz öğrencilerinize karşı böyle olmayın lütfen.

Öğrencilerim çok minik çok sevecenim onlara karşı. Evet belli en büyük destekçimde yanımda şu an bana hayran hayran bakıyor artık cevap veremeyeceğim haydi iyi geceler

Neyse ya hadi size iyi ezilmeler ülkemin güzel insanları:) hoşçakalın

sana ağzımı bozup banlanmak istemiyorum. kendini savunamamışsın ve gidip nişanlına "ühühühühühü beni nasıl savunmazsın" diye ağlamışsın. burda güçlüyüm ayakları yapma bi de. lafını alıntıla da konuş ortaya atma.

Müslümanlıktan girip cumhuriyetten de çıkma,bi laf ederim aklın durur. takmıyorum takmıyorum diye konuşup buraya konu açacak kadar da takıyorsun.

sana da nişanlını iyi doldurmaya çalışmalar hadi bakalım. evlenince açacağın konuları bekliyorum.

Nişanlım bana kör kütük aşık ve ben kendime çok güveniyorum o konuda içiniz rahat olsun niye biliyor musun? Çünkü görümcemle aram düzelsin diye ona hediye almıştım nişanlım ıyi niyetimi gördü ama veremedim bile . Siz işin sadece bu kadarını biliyorsunuz o aşağılayıcı bakışlar o tavırlar . Her şeye rağmen ona hediye alıp gittim o eve nişanlım üzülüyor diye . Ama bana irem sen haklısın pınar sana düşmanca davranıyor bana da aynısını yapıyor dedi. Ailesini aradi kızınıza soyleyim kimse benim sevdiğim kıza saygısızlık yapamaz bir daha böyle bir şey yaparsa ben ona yapacagimi bilirim dedi ve benim nişanlım iki yüzlü değil ailesi için demiyorum ama nişanlım çok karakterli bir insan ve beni kimseye ezdirmez

benimde çok yakınım olan birisi geçenlerde
Öğrencilerim çok minik çok sevecenim onlara karşı. Evet belli en büyük destekçimde yanımda şu an bana hayran hayran bakıyor artık cevap veremeyeceğim haydi iyi geceler
"bana hayran hayran bakıyor" wow ne kadarda mütevazısınız efenim ;)

konudan geriye kalanlar;
Pınar öğretim görevlisi, egoist, bencil, kötü evlat, kötü kardeş, tü kaka:KK53:

İrem öğretmen, güçlü, eziklenmeyen cumhuriyet kadını ayrıca müslüman, nişanlısı uğruna deli divane, ireme laf sokulamaz el bebek gül bebek büyüdü çünkü (görürüz bi kaç seneye eli gülü:KK45:),hakkını arar istediği herşeyi elde eder, ha bu arada YALNIZCA 4aylık nişanlı.

Kk olarak biz zaten sus pus ezik kadınlarız hepimiz burda cahil cahil ireme laf anlatmaya çalışıyoruz. Bence dağılalım. Konu sahibi yeterince egosunu şişirdi.:KK47:

Back
X