Bu Gün Bebekler İçin Ne Pişirdik?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ya canım emziriyorum ama o kadar sık değil artık.Bende blenderdan geçiriyorum ama yemiyo ağzına alıyo bir iki çiğniye sonra püppüüpü heryere püskürtüyo.Evde kayınvalidem bakıyo valla kadıncağız çok uğraşıyo değişik değişik şeyle rüretiyo ama en fazla üç kaşık yedirebiliyomuş.

Kuzeni ile arasında 3 hafta var doğum gününde kuzeni tabaktakileri öle iştahli yedi ki anlatamam bi elinde çörek diğerinde kurabiye bizimki ölee saf saf oturdu yanında valla ilk defa kıskandım yeğenimi ya

yok canım kusması için yemesi lazım ve hiç yemeyerek olayı bitiriyor..
yapmadığımız şaklabanlık kalmadı..ev savaş alanına dönüyor yedirirken ama yook yok yemiyor yani(

seninkinin kilosu çok iyiymiş canım..

boyda iyi aslında üzülme tabi besleyici şeyler yemiyor diye üzülmen normal insan üzülüyor..

ben kaşık maması yapmadım hiç muhallebi filanda emziriyorum yemeyince..

Dilek'cim maşallah kilosuna :) Mama ve süt güzel beslemiş işte bebeğini. Benimki de oldu olası ağzına mama koymadı, inek sütüne daha yeni başlayabildik de biraz kilosunu toparladı. Hemen hemen her şeyi yiyor ama zayıf sayılır. 79 cm boya 10100 gr.

Tabi üzülmem mi ya ne zaman yiyecek yemek diyorum.Ya hiç yemezsee diye korkuyorum.Hep kaşık maması nereye kadar canım ya.Birde aptamil 3'ümüz var tabi.Onu yaparken gördüğünde ağzını şapırdatmaya başlıyor.Kızıyorum bende bu kaka pis diyorum nerdeeee.

ayy canım yerim onu ağzını şapırdatıyo demek:)))))))))))

Ayy ben de sütüm azalınca neler çektim Aptamil'Leri sevdirmek iin ama benimki de daha hazırlarken öğğ yapardı...
Her bebek huyu suyu farklı doğuyor işte.

canım benimkide aynı.dün gece yine ne halı kaldı ne üst ne baş halıları yıkamaya vermek gerek artık.vernelle kırk kere sildim yine de koku çıkmadı ya.Benimki önceden yapmazdı bu aralar sapıttı.sürekli kusuyo hemde ne kusmak.bence dişleri olmadığı için çiğneyemiyo ve midesini bulandırabiliyo bazı şeyler+çok ısrar etmiyceksin yedirmek için.eğer ısrar edersen o da buna karşılık kusuyo bunlar kesin böyle yani.biraz iştahsızlık başladı bizde de.az az sık sık yemek istiyo .bizde öyle yapıcaz artık.meyveleri özenle hazırlayıp rendelim pazar günü.son kaşıktan sonra hepsi geri çıktı.

Ayyy elmacım bizde boy yok ondan kilolu gibi duruyo şekerim.Yoksa yüzü filan minicik kuş kadar.Seninkide bence hiç zayıf değil.Gayet normal.Boyunuzda uzun hem.Canım keşke normal yemek yesede zayıf olsa.Bana sanki hiç birşeyden gıda alamıyormuş gibi geliyor.Kaşık mamasından aptamilden alacağı besin neki.Bakalım süte 2 ay sonra başlıcaz biz ilk yapılan testte alerji çıkmıştı ikincisi normal çıktı ama doktorumuz bekleyelim dedi.

bizim binamızda bi kız var 17 aylık olmuş hala biberon mamasından başka bişey yemiyo( dişleri de yeni çıkmaya başlamış üstelik konuşamıyo bile.resmen gelişme geriliği var ama annesinin hiç umrunda değil.bazen insanları anlamıyorum.

derinciğim biz gözünün içine bakıyoruz yedi mi içti mi boyu kilosu allah akıl fikir versin o insanlara

bu arada yılbaşı çekilişi var katılıyor musun canım ayrı bir topikte listesi var

ilke şu an az önce yaptığım krepi afiyetle götürüyor,bugün sebze yemedi ama arada böyle kaçamakta yapmak lazım dimi:))

Ay bizimkide 1 haftadan beri suyu bile biberondan içmiyor eskiden kustumu aç kalmasın die aptamil yapıyordum şimdi biberonu fırlatıyor kustumu mecbur bekliyeyip biraz başka bişeyler yapıyorum ozamanda uykusu falan varsa hiç yemiyor açkende uyumuyor yani o aptamile hasret kaldık anlayacağınız biberonu zaten çok zor alıştırmıştım 7 ayında şimdi gene istemiyor napsam kiii..........

Elmacım öle ayırım yapmadıki süte alerjisi var dedi.Bekleyeceğiz dedi.
Derincim ayyyy korkutma beni lütfen zaten üzülüyorum yemek yemiyor diye.Allahım ne biçim anne ya.Ben iki lokmadan üçünücü lokmayı tükürmeden geçtiğinde havalara uçuyorum hergün alıştırmak için saatlerce uğraşıyorum ya benimkide yemezse .(.((
Krikitos hiçmi yemek yemiyorda aptamile geçmek sitiyorsun anlamadım.

Deniz annem bugün bende krebi deneyeceğim inşallah yedirmeyi başarabilirim belki omlet zannetip yer benim oğlum.

Benimkinin aptamile bağımlılığı herşeyinde süt yerine kullandığım için oldu.Süte alerjimiz olduğu için yoğurdumuzu bile aptamille yaptık

ben bugün ilk kez kıymalı patlıcan yemeğinden yedirdim.içine 1 dilim de ekmek içi ufaladım.çatalla ezdim yedirdim.maşallah bayıla bayıla yedi

dilekçim yiyorda belirli başlı şeyleri o karışım kahvaltıyı seviyor danino yoğurt u çok sevdi makina aldım evde yoğurt yapmak için aylardan beri zorla yidiriyordum artık uğraşmıyom valla danino yesin madem onu sevdi birde muzlu muhallebiyi seviyoruz onun dışında herşeyi ya tükürüyor ya ağzında saatlerce tutuyor yada kusuyor kustuğu zaman eskiden aptamil verirdim en azıdan aç değil derdim şimdi biberonuda istemiyor onuda veremiyorum şimdi aptamil junior 1+ aldım onu deniycem yaş gününden sonra biberonla suyu içmeyen onu içermi bilmem ama deniycez görücez

yemeğen bebişlere bol iştahlar annelerine sabır diliyorum allahtan.çok zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…