Bu Gün Bebekler İçin Ne Pişirdik?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
darilgencim üzme sen canını benim oğlum 9.kilo şu anda ama toplu görünüyor ya ben ona şaşıyorum hhaa diyorum bu ay iyi kilo almıştır doktora gidiyoz 200gr almış sağlıkları yerinde olsunda filinta gibi deli kanlılar olsunlar

bizim menümüz tavuk suyuna şehriye çorbası yanında tavuklarıda verdim elimle akşamda tarhana yaparım değişik değişik yesin oğlum

oglum severek yedi yemegini yaptıgımın hepsini neredeyse bitirdi güzel olmuştu tadı artanıda ben yedimde::))))

öğlen yemeği olarak kıymalı patates yemeği ve yoğurt yedirdim.akşama da balık yediricem

bizde bugün kıymalı domatesli makarna yedik yoğurtla
akşamada hamsi buğulatacağım kızıma
akşama da kemik alıp haşlayacağım kemik suyu çok faydalı patatesle soğanla pişireceğim inş. yerrr

Kızlarr, acil kurabiye tarifine ihtiyacım var..Kızımın doğum gününe yapacağım..Daha önce sanki biryerlerde tarif geçmişti ama şimdi bulamam binlerce mesajın arasından..Hadi bir el atıverin şu garibana...laelaelaelaelae

Sağolasın, bir yerlerde gördüm diyordum da çıkaramamıştım...Hemen bakıyorum..

benim oğlumun düzenli yediği tek şey tarhana çorbası ve pirinçli yoğurt çorbası, canı isteyince köfte, balık yada meyve de yiyo ama zorlamıyorum. 3,4 saat bişey yememişse ve itiraz ediyosa tarhana yapıyorum yiyor. siz yemekleri blenderdan geçirip mi yediriyosunuz ben henüz kıymalı yemek denemedim biz pek yemediğimiz için heralde oğluma da yapmak aklıma gelmemiş:) kalabalıkta daha güzel yiyo ama hep yalnızız biz. sürekli yedirmekle uğraşıyorum 4 aylıktan beri. 8 aylıktan beri de nestle çocuk sütü içiyor özellikle gece 3,4 kere 170 cc fln içiyor. sanırım o yüzdende gündüz yemek istemiyo.

şimdi mercimek çorbası yaptım 1er soğan havuç patates bi çay bardağı kırmızı mercimek biraz yağ ve tuz azıcıkta sarımsak. tuzsuz yemiyo oğlum.uyanınca yicek mi bakalım. patlıcanlı yemek yediriyo musunuz bebişlere?

bende bugün sebzeli mercimek çorbası yapıcam içine pirinçte atıcam..

epokhe daha patlıcan vermiyorum ben..

Ya kızlar bu normal yemek yiyien bebilere bayılıyorum ya.Benimki zar zor iki lokma alıp sonra ağzından tükürüyor.Bir yaşına geldi daha peynirli omleti yeni yedirebildim valla.Kıymalı nohut nerdeeee yedireceğim.Valla öyle bir tükürüyorki ne üst baş kalıyor ne halı.Benimki bir yaşına girdi ben daha süt vermedim.Biz bir iki ay daha bekleyeceğiz süt verme konusunda

dilek seninkide mi iştahsız canım..

çooook zor iştahsız bebek çook...

sizin boy kilo kaçtı en son canım..

Ben de dün akşam kımalı-kabaklı-havuçlu makarna yapmıştım. Yanında yoğurtla yedi Bengisu. Öğlenki menü de aynısı. Akşama da şehriyeli tavuk çorbası yapıyım diyorum...

dilekciğim biz de blenderdan geçirip veriyoruz yemekleri mama kıvamında ki iştahsızlık konusunda en dertli benimdir
sen emzirmeye devam ettiğin için alışamadı demekki
sürekli mamayla da olmaz hergün biraz değişik şeyler vererek alıştırmalısınız
sen evde yokken kim bakıyor oğluna yemekleri kim yediriyor

remedios canım hayııır en dertli benim...

valla rüyalarıma giriyor..deliricem artık...

onuda stres etmiyeyim diye içime atmaktan bi hal oldum..

dün tarhana çorbası yaptım içine tat gelsin die domates rendeledim üstüne üstlük bblender dan geçirdim mert gene kustu bebeğiniz tükürüyor halı filan kalmıyor diyor şikayet etmeyim bakayım siz günde 2 kere halı koltuk siliyonuz mu hemde hergün kusuklu kıyafetleri yıkıyonuz mu ilk önce elde sonra makinada biz daha tarhanayı yiyemiyoz yoğun pütürlü geliyor die şehriye çorbasınıda blenderdan geçiriyoz değil benim oğlum makarna pilav yicek geçen gün arkadaşdaydık yemekte bana sormadan pilav vermiş accık bütün yemeği mahvetti ne kıyafet kaldı ne etraf ben dışarıya çıkarken resmen bir bavulla çıkıyorum daha hiç annede benim kadar eşya taşığıdığını görmedim en az 4 takım kıyafetle bir ton atlette önlüklerle çıkıyoz çünkü terleme sorunumuz da var çok zor çok zor dertliyim ya açılı verdim bir an aslında buranın topiği değil bu konu

estel seninkide mi kusuyor pütürlü yemiyor mertin sevdiği birkaç şey var onların dışında ne verirseniz verin kusuyor yedi mi yiyor aslında ama pütürsüz olcak sevcek içinde bir parça bile topak kalmayacak yoksa bütün emekler boşa

dilek seninkide mi iştahsız canım..

çooook zor iştahsız bebek çook...

sizin boy kilo kaçtı en son canım..

Yok estelim öle çok iştahsız değil aslında ama normal yemek yemiyor.Hiç ağzının tadı yok.Her ağzına aldığını bir iki çiğnemeden sonra püskürtüyor.Ama ama kaşık mamasına baılıyor.Yemeyince kaşık maması yapıyorum bir dolu çorba kasesine hayır demiyor.Bir yaş aşısı için tartıldığımızda 77 cm boy 11 kilo 450 gramda kilo çıktı.Kilosu iyi ama boy yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…