ben bugün havuç ,patates ,kabak ,kereviz ve pirnçli yemek yaptım meloşa ,soğanı yağda kavurdum ,bir domates koydum ,sonra malzemeleri koyup pişirdim ,çatalla ezip verdim bir kaç kaşık yedi sonra istemedi ,tadı çok güzeldi halbuki ..bende ısrar etmedim ,bir kaç saat sonra çorba haline getirdim yemeği biraz sulandırıp ekmek kattım ,öyle daha çok sevdi ,yarında karnıbahar yapıcam ,bugün aldım pazardan taze taze...
bizimki daha uyuduğu için öğlen yemeğini yiyemedi henüz ama ben pişirdim.soğumasını bekliyorum.havuç patates kabak pirinç tavuk hepsini haşladım.tavuğu blendırdan geçiricem diğer sebzeleri çatalla ezicem ve yoğurtla yediricem.he birde her zamanki gibi az bişey z.yağ koyarım
elmalıcım ben başladım inek sütüne
yaklaşık günde 500 cc kadar içiyor bazen bunun altına iniyor bazen de 100 cc üstüne çıkıyor
tamamen kendi isteği doğrultusunda hareket ediyorum çok da zorlamıyorum anlayacağın
bende z.yağlı brokoli yaptım şimdi ,henüz aç değil ,acıkınca vericem
z.yağında bi küçük soğanı çevirdim ,bir küçük domates koydum ,sonra brokolileri küçük parçalara ayırdım ,biraz da maydonoz ile düdüklüde pişirdim ,az da tuz koydum ..güzel oldu ,bende yicem biraz .
bende bugün patates kabak havuç brokoli pişirdim buharda azda z.yağı koydum sonrasında akşam içinde çalıfasulyesi yaptım kıymalı hem biz yicaz hemde mert yer
Kılzar ne güsel ya bebeişleriniz yiyio ben dün bi köfteyi verirken yapmadığım maymunluk kalmadı .Bana doymuyo gibi geliyo verdiğiniz öğün miktarı ne kadar mesela bir oturuşta kaç köfte yiyo yada nakadar ölçüde sebze yiyfff ben oğluşumu hep tahıllı mamalar veriyorum yanlışmı yapıyorum