Bu Gün Bebekler İçin Ne Pişirdik?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yine tavuk sulu tel sehriye corbasi yaptim ve ictik olusumla karsilikli..

aksam icin simdilik bisiy yok,et hasliyorum muhtemelen patatezle beraber

haslama et yer..

batu bugün pirinç-kırmızı biber-pataes-havuç-taze fasulyeden oluşan sebze karışımını yedi :))

ben bugün havuç ,patates ,kabak ,kereviz ve pirnçli yemek yaptım meloşa ,soğanı yağda kavurdum ,bir domates koydum ,sonra malzemeleri koyup pişirdim ,çatalla ezip verdim bir kaç kaşık yedi sonra istemedi ,tadı çok güzeldi halbuki ..bende ısrar etmedim ,bir kaç saat sonra çorba haline getirdim yemeği biraz sulandırıp ekmek kattım ,öyle daha çok sevdi ,yarında karnıbahar yapıcam ,bugün aldım pazardan taze taze...

bizimde bugün öğle yemeğimiz kıymalı semizotu
hanfendi meyvesünü yedü uyudu uyanınca da yemeğini yer artık

bizimki daha uyuduğu için öğlen yemeğini yiyemedi henüz ama ben pişirdim.soğumasını bekliyorum.havuç patates kabak pirinç tavuk hepsini haşladım.tavuğu blendırdan geçiricem diğer sebzeleri çatalla ezicem ve yoğurtla yediricem.he birde her zamanki gibi az bişey z.yağ koyarım

bizdede sebze çorbası cardı ve tabiki oğlum yemedi 2 kaşıktan sonra..

Bugün bize de anneannesi tavuksuyuna yoğurt çorbası yapmış, Bengiş de çok sevmiş hayatında ilk defa tam 1,5 kase içmiş.

Bu arada inek sütü vermeye başlayan anneler, günde toplam kaç ml süt içiriyorsunuz, bi yazarsanız sevinirim...

ben sadece akşamları muhallebi yapıyorum pınarın devam sütüyle
benimki biberonla su hariciiçmiyo bu ara sabahta ıhlamurlu kahvaltı

bende bugün şehriyeli un çorbası yaptım 1 tabak içti piraye yanında yoğurtla ben çorbalarınının yanında bir kutuda babymix yediriyorum hep

elmalıcım ben inek sütüne başlamadım ama pınarın muzlu sütünden hergün bir kutu bitiriyor piraye 500 cc işte...inek sütüne başlamaya cesaret edemiyorum sankiiii

bugün taze fasülye vardi aksam yemeginde ama öglen corba icti kuzucuk..

pirosum bende kücü kbi kase yogurt yediririm corbayla beraber ama kendim

mayaladigim yogurttan veriyorum.

elmalıcım ben başladım inek sütüne
yaklaşık günde 500 cc kadar içiyor bazen bunun altına iniyor bazen de 100 cc üstüne çıkıyor
tamamen kendi isteği doğrultusunda hareket ediyorum çok da zorlamıyorum anlayacağın

Bugün tontisim kiymali kabak yiycek öglene,beraber yaptim pismesini bekliyoruz..

buğdaylı yoğut çorbası yedik bizde öğlen,.
etli yaprak sarmayla ıspanak yapıcam sanırım akşama onlardan yer

bende z.yağlı brokoli yaptım şimdi ,henüz aç değil ,acıkınca vericem

z.yağında bi küçük soğanı çevirdim ,bir küçük domates koydum ,sonra brokolileri küçük parçalara ayırdım ,biraz da maydonoz ile düdüklüde pişirdim ,az da tuz koydum ..güzel oldu ,bende yicem biraz .

bende bugün patates kabak havuç brokoli pişirdim buharda azda z.yağı koydum sonrasında akşam içinde çalıfasulyesi yaptım kıymalı hem biz yicaz hemde mert yer

Kılzar ne güsel ya bebeişleriniz yiyio ben dün bi köfteyi verirken yapmadığım maymunluk kalmadı .Bana doymuyo gibi geliyo verdiğiniz öğün miktarı ne kadar mesela bir oturuşta kaç köfte yiyo yada nakadar ölçüde sebze yiyfff ben oğluşumu hep tahıllı mamalar veriyorum yanlışmı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…