Bu güzel günde sevgilisiyle kavga edenler kulubü :(

ayni bendensin :)
bi defter aldim kizdigim seyleri not ediyorum kara liste yaptim :)
boyle uzakta kizginken asip kesiyorum ama gorunce dayanamiyorum :)
(bu kez dayancam ama insallah)

:) bnde günlük tutuyorum zaten o gelince alcak benden defterin arkasınada sensiz 460 günüm yazdım onsuz geçirdiğim her gün için bi yazı yazıyorum kawga ettiğimizde kawgamızı yazda guzel bı sey solemişse onu falan :)
ewet ya görünce herseyi unutuyo ınsan :)

Kızlaaaarrrr benim eşim sevgiliyken öküzün önde gideniydi. Yok sevgililer günüymüş,yok doğum günüymüş 2 sene çıktık 1 tane ne hediye ne de çiçek aldı.mal gibi takılıyoduk ööle.işin ilginç tarafı ben her özel günümüzü kutluyor,hediyeler alıyor,sürprizler yapıyordum.Yediğimiz yemeğin parasını bile bir gün o ödüyorsa bir gün ben ödüyordum.buarada sevgiliyken ben çalışıyordum,o da sınavlara hazırlanıyordu,telefon faturasını bile çoookk ödedim... sonra nişanlandık,1 sene de nişanlı kaldık.bu askere gitti 6 ay öyle geçti,kalan 6 ay gene tık yok.anca düğün hazırlıkları yapıyoz falan.düşünün istemeye gelirken bile çiçek yok,ellerinde 1 kutu çikolata sadece o da misafirliğe giderken alınanlardan Velhasıl evlendik.Evliliğimizin ilk yıllarında gene bu hiçbir özel günümüzü hatırlamıyor,sallamıyor falan ama parasal konuda sorun yok,maaşını olduğu gibi benim elime veriyor,1000 liraya kıyafet beğensem dahi ısrarla al diyor ama romantizm sıfır.doğum günüm yaklaşıyor,sana ne alayım diye soruyor örneğin.ben buna bir tripler yapıyorum ama nasıl. evde yemek yapmıyorum günlerce ayrı yatıyorum,konuşmuyorum,onunla muattap olmuyorum falan derken benimki yavaş yavaş değişmeye başladı.Özellikle son 1 senedir (3.5 yıllık evliyiz) ben unutuyorum o unutmuyor desem yeridir hatta özel günleri bile beklemiyor artık çiçekler böcekler övgüler minik notlar falanlar filanlar... 1 yaşında oğlumuz var buarada ama onunla hayatımız daha da renklendi.Adama resman romantizmi ben aşıladım ama olsun,sonuçta bir şekilde yontuldu Cicim aylarını şimdi yaşıyoruz biz.günden güne yeni sürprizlerle uyanmak ne muhteşem duyguymuş yavvvvvv Rabbim herkese benimki gibi bir eş nasip etsin diyorum şimdi

bacım maddi durumları çok kötü diyorsun s5 aldı diyorsun
nasıl almışki ve o kadın bu durumda o teli nasıl gönül rahatlığı ile kullanacak
allahım ne i,nsanlar varya
nişanlım ve benim tellerimi görseniz normal 200-300 tllik bişi
he bu arada ikimizinde durumu çok şükür iyi
valla ben şaştım peki teyze kullanabilcek mi?:1
:

bizde kapıştık dün, çok güzel bir şekilde yemek yiyorduk romantik romantik , telefonu çaldı ve paşa 3-5 dk geyik yaptı kardeşiyle , ki ben sıradan bir günde bile beni bırakıp yemekte telle ko nuşmasına bozulurken , böyle bi günde yapınca benimde suratım düştü kalktım masadan koltuğa geçtim tv yi açtım , 10 dk sonra düzeldik ama işte olan oldu

12 ay taksitle almislar

Kullanabiliyor mu bilmiyorum sormadim sormayacagim

Dun aksam sevgilim bi 10 lira istemis ailesinden ama ceplerinde para yokmus, kalmamis, verememisler

Ama iphone 5 leri var

İphone internet paketi olmadan bi ise yaramaz

Ama internet paketi yapacak paralari yokmus

evet o benim...
dün akşam iş çıkışı gittim paşanın evine güzel zaman geçirelim yemek yeriz diye
o ne yaptı beni kendi evimde tek başıma bırakıp arkadaşlarıyla halı saha maçına gitti.
sinirden patladım

biz de kavga ettik
tabi ki alakasız saçma bir konu
akşama doğru barıştık ama olan bana oldu gene

sizin nikahiniza 3 gun kalmis arayin konusun ifadesini guzelce alin bence de..

bende aramamayi dusunuyorum ararsam bu gazla savas cikacak :)

yoksa arasam kavga mi etsem ? Bilemedim :) üfff cok sinirliyim

Aradım hallettik bile :) bence siz arayın bagırmadan içinizden geçenleri teker teker söyleyin rahat edin. yoksa sustuklarınız büyüyebilir içinizde.. Tabi en son kararı yine siz vereceksiniz inşallah aranız düzelir :)

halletmenize cok sevindim :)
bizde dün gece konustuk sakin konustum teker teker anlattim kirildigimi anladi.. Sen baya kizmissin dddi.
sonrasi yok :)
iki cift guzel soz soyle gonlumu al be odun...
dedim gonlumu almasini agzimla adamda yine tık yok :)
kavga ettik kapattik.
sonra tekrar aradi
haklisin ozur dilerim telafi edicem odunluk yaptim vs. ddi
kendince baristi beyefendi...
ama ben affetmedim.
oduna hediye aldim gelmedigi icin veremedim. Duzgun konusmadi die gelincede veresim kalmadi.
bugun hic bise olmamis gibi aramasina da iyice gicik oldum.
eger gelene kadar almazsa gönlümü hic vermiycem hediyesini.
oduncugum incelikten anlamiyo sanirim

Merak edenler için son durum :
dün gece 4te mesaj atmış eve geldim diye
işten 4te çıkmış olamaz, takıldılar herhalde işten çıkınca
sonra sabah mesaj attı naber diye
bu kadar sadece naber
cevap vermedim ben de
sonra gece 12 buçukta faceden heyy yazdı
Allahım odunun böylesinden koru
bana askerlik arkadaşıymışım gibi davranıyor
cevap vermedim
sonra 1 buçukta iyi geceler diye mesaj atıp uyumuş
bu yani
onunla iletişimimiz gece 1 ile 4 arasında gönderdiği ben eve geldim, iyi geceler
gündüz de attıgı gıcık naber mesajlarından ibaret
neyse ki dün gece kafamda bitirmiştim, o yüzden bugün bütün gün tatlı tatlı ders çalıştım
artık onu düşünmüoyrum, mutluyum
o da yarın mesah atmayacak eminim
ama bu tepkisiz tavrım da içine oturacak onu biliyorum
hiç bişey istemiyorum artık ondan, sevilsin üzülsün umurumda değil

Her insanın karakteri bir olmuyor erkek arkadaşınızın sizi sevdiginden eminseniz pekte problem edilecek birşey yok bence kimi sevdiğini belli eder kimi edemez :) Bu tür inceliklerle degil de bir sözüyle bir bakışıyla kıskanmasıyla kızmasıyla da belli edebilir hem böyle ilişkiler daha uzun soluklu oluyor iki tarafta birbirini oldugu gibi sevip kabul ettiği için :)

14 Şubat diye mi güzel o gün?
Onunla olduğunuz her gün güzel olmalı bence.
Çok şanslı insanlarsınız.
Sevdiğini kaybedip, onunla olamayıp üzülen birçok insan varken, siz birliktesiniz. Ne olursa olsun!
Bu yüzden kuruntu yapmayın.

sevdiginden hatta cok sevdiginden eminim :) ben gelemeyisine kirildim. Arayip ik cift guzel söz söyler diye bekledim. Aradi ama o kadar... Kirildigimi anladigi halde yine bisey dememesne sonra daha cok bozuldum. Sonrasina konustu ozurunu diledi ama biraz gec kalmis bi ozur diye tavrim ondandi... Bekledigim büyük bisey degildi.. İki cift güzel söz...
iki gündür o aramazsa aramiyorum gayet güzel ilgileniyo :)
düzeltcek pasam :) 1bucuk senenin sonunda benimle ilgilenmeyi unutmamasi gerektigini ögrendi gibi :)
ögrenmediyse de ögrenicek :)
neyse kizsam da küssem de o benim azcik yontulmus odunum... seviyorum...

14 şubatta bende kavga ettim telefonda bağırdım çağırdım telefonu kapattım eve geldi sinirli sinirli yattık uyuduk biraz sonra işi tatlıya bağladık Kebabcı da kutladık sevgililer gününü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…