- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
- Konu Sahibi minikkelebek1
-
vayy be..
bu kadar da hor görüleceğimi düşünmemiştim
artık kararsızlıgım kalmadı
işten geldi büyük ihtimalle yattı ve uyudu
gerek yokmuş hiç düşünmeye beklemeye artık zerre degeri kalmadı gözümde
salı günü görüşmüsüz ya zaten. . ne önemi varmış ki. ondan gelmedi beyim.
zaten tartışınca geliceği varsa da gelmediii
bu kadar yakin olup da 2 gun once gorustunz diye gelmemesi bence sacma olan.
bugunun onemi olmasa bile ona gore gormek istemeliydi en azindan.
bundan sonrasina insallah gormek icin kapinin onunde yollarini gözlesin.
:)
vayy be..
bu kadar da hor görüleceğimi düşünmemiştim
artık kararsızlıgım kalmadı
işten geldi büyük ihtimalle yattı ve uyudu
gerek yokmuş hiç düşünmeye beklemeye artık zerre degeri kalmadı gözümde
pozitiff3;
canim alintiyla cevaplamaya sigmadi :)
nese konuya donuyorum.
seninki tamamen annesinden kaynaklanmis. Bizim de yenge böyle... Annem iyi bisey de dese kotuye cevirip abime diyo hemen annemle abim bozusuyo aralari aciliyo. Sizinki de tersi gibi... Annesi konusuyo sizin araniz aciliyo...
insallah evlenince nisanlin bu gibi durumlara yer vermez...
gelelim 14subat ta atilan mesaja...
Toplu bayram msjlarina benzemis hatta kandilinizi kutlarim :) töbe :) ama ozélligi var adini yazmis resmiyete bak :)
eger aramaz duzetmek icin adim atmazsa net bi karar ver simdi sinirle hareket etme bence...
Kadın kadını anlıyo iste ağzına sağlıkkk.
O beni doyumsuz sanıyo
bundan sonrası için de dileklerin çok hoş oldu ohh inşallah. kıymetimi bilsin azıcık özlesin.
Bi de böyle devam ederse zaten geri adım atmayı düşünmüyorum okadar yıl sonra malesef sonumuz 14 şubatta olur :'(
güya trip atıyo hem suçlu hem güçlü ya Allahm yarabbim gelince sorcam ona bunun hesabını sanki kandilimi kutluyo odun nolcak:)
bide dio annem iyi niyetinden söyledi bana dio amma da iyi niyetliymiş kadına bak :) . ertesi gün 2 kere aradı annesi açmadm kardeşimi aradı ona açtrdım direk kadının dediği laf noldu ne iş pnar nie açmıyo telefonu oldu kardeşmde dedki başı agrıo yatıo die hemen lafı döndürdü gelinim başımı agrıo naptınız falan filan dıo :)
deme yine de öyle canim kayin validen sonucta :)
ama nisanlinla aranizda boyle sorun olmasina da izin verme..
nisanlinda hakli gibi tavir yapmaya calismismis (bizim odunda tavir yapmaya calisti ozur diledi :) ) ama sonucta yanlisini anlayip duzeltir :)
(askerdeymis simdi o yuzden bise deme ama gelince sor hesabini :) )
Benim iş baya uzayacak zaten uykusuzluğa hemen başlarsam dayanamam(mutsuz olunca uyuyamam hiç)
hasta olurum güçsüz kalırım sağlıklı düşünemem vs.
Tüm derdimi dinleyen herkese ve benimle hiç tanımadığı halde derdini paylaşan herkese çok teşekkür ederim :) sizlerle konuşmak çok iyi geldi
iyi gecelerr :)
Konuyu acarken bukadar cok dertli kadinin olucagini hic tahmin etmemistim dogrusu :))
iyi oldu herkes icini döktü rahatladi fikir alisveririsi yapti bi nevi.. bende güne berbat baslamistim, ama finali cok güzel oldu :))
öle yapcam askerden gelmesini beklıyorum öyle bana kızdıgı msjları saklıyorum ve kavga eyyiğimiz tarihleri de takvime telefondan kaydediyorum ki göstercem ona:) . böyle kızıyorumda aslında çok özledim walla ya odun falan ama benim herseyim o ya
walla ya içimi döktüm rahatladım birazda olsa saol böyle bi konu açtıgın için :))
Rica ederim canim :) Durumun beni birazcik korkuttu acikcasi, benim sevgilimde agustosta gidicek askere :S hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?