Bu güzel günde sevgilisiyle kavga edenler kulubü :(

Bizde kavgalıyız, içine öküz kaçtı, çıksın diye bekliyorum

bende nişanlıyım. dairelerimiz yan yana ama. gece kapıdan kapıya çiçek dökmüş benı kaldırdı çiçeklerin üzerinden yuruttu fln çok şaşırdıımm.

bugun de o kadar imalarıma rağmen geldi öle eli kolu boşş.. kurtlar vadisi izleyecekmiş.. çıkıp dolaşalım dedim bitsin çıkarız dedi

parası yokmuş bugun.insan önceden ayarlamaz mı bugun için kenara bi şeyler.. hepp böle gerçii en fazla yemeğe giderizzz.onu hep yapıyoz ztn.. hiç özel günlerde hediye alma huyu yokkk yaaaa..

Çok üzüldüm bugunn amaa. kıyametı koparttım.10 yılın birikimi amaa yaaaa

ailesinden biraz cekiniyo sanirim?
bisey yaptiysan sonuna kadar arkasinda dur yok duramiyosan yapma.
haklisin valla...

şimdi bizim evimizin bütün eşyasını babası alıyo.eğer bunun hediye aldığını duyarsa madem paran var git kendin al eşyalarını dermiş..falan filan tamam kendince haklı olduğu bi nokta var da pat diye de aman babam duymasın denmez ki ayrıca babası eşyaları alıyo diye bana hediye almicak mi

Otelde mi çalışıyor ahahah aramaz belki sen ara der ödemeli arar
Yazarım yazarım açmıcamm ama azıcık açmıcam belki sonra açarım
aman aramaz o burnu sürtmeden.
Bi arasa tamamdır adamın ciğerini biliyorum artık.
tek tek sakallarını yolasım var(kıyamıyorum daaa! allahım hemen de özlüyorum! gece olmasın hiiç)
annem de peşimde dolaşıyor öğrense kıracak kafasını haberi yok

Saçma sapan gözüme gözükmesin gerçekten farketsin pişman olsun öyle gelsin.
her yerim ağrıyor regl olucam gerginim aaa
yaklaşmasın bana

hemen bi ozure kanma sakin iyce bi pisman olsun..
bak ozur diledi pasam kendince baristi ama ben küsüm hala :)
alsin cicegini cikolatasini yüzügünü öyle düsün :)

nisanlin tabi alcak.
tamam babasi esyalari aliyo die hakli olabilir ama verir vermez ne öyle aman duymasin?
ama hediyeyi al almamak ayip olur :)

Kötü bir şey dememiş ki iyi para vermiş bir de düşünmüş almış sadece ailesinin duymasını istememiş gerek de yok hani?
belki laf edecekler senin için yaptığı bir şey için laf işitmek istemez eminim bu seni de kırardı.
Ben şahsen senin tepkini hediye aldığım birinden görsem çok kırılırdım.
Eşin olacak o senin mutlu olmaya bak derim.

en azından yollarına gül dökmüş. Devamı da olaymıs tabi iyiymiş ama..
Erkek milleti ne anlar incelikten...

hemen bi ozure kanma sakin iyce bi pisman olsun..
bak ozur diledi pasam kendince baristi ama ben küsüm hala :)
alsin cicegini cikolatasini yüzügünü öyle düsün :)

Tamam yüzüğü biraz erteleyebilirim
ama yüzümü görmeyecan atsın okadar özlesin ki dışarı çıkmamı beklesin koşsun gelsin sırf beni görmek için.! (amiin )
Yalnız başıma çıktım bugün biliyordu ben yine de gelir belki birden dedim yani ben olsam giderdim ama yok nerdeeeeeee.
kendi kendime kutladım.

naptilar canim sana dök icini rahatla :) size noldu?

ya benim ki askerde normalde bizim kavgamız bi kaç gün öncesine dayanıyo .
aradı beni çok iyi konuştuk 10 15 dakika kadar sonra dedi annemi arim tekrar seni arıcam die tamm dedim sonra ardı işte napıosun dedi bnde sandm iyi bişey sölücek seni bekliodum sen napıosun dedim
sen ne yaptıgını sanıosun annemi nbneden hiç aramıosun falan dedi kandilde geçen arayamamıştm konturum yoktu ama kardeşine msj attm özellikle dedim annene söle die galiba sölememiş. bagrdı etti bnde dedim annende onu mu söledi aramızı bozmak için gibisinden konuştum annesini korudu bana bi ton laf saydı kırdı baya kalbimi . bi kaç gündür kawgalı duruyoruz knuşuoruz ama öle labali değil bn agırlıgımı koyuyorum o yanaşmaya calışsada :). tam yumuşıcaktm ki gece dün 12 de sadece SEWGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN PNAR yazdı delrtti beni :) amma çok yazmışım ya dahada dewamı war yani :)

amaann sakın annene belli etme canım..

ya ben bu bekleme olayını hiiç beceremiyorum
siz nasıl dayanıyorsunuz bilmiyorum
ben mesela bugün tek kelime ders çalışmadım sinirden, beklemekten
ama bu gece son..
Allahtan yarın saat 10 gibi telimi kapatıcam ve sabaha kadar açmıcam, arasa da mesaj atsa da görmiycem..

Şanslı olduğunu düşünüyorum kızma bu kadar. .
Hazırlık yapmış yan daire de olsa bile
Dahası da olabilirmiş ama hiç olmamasına göre yeterli bir kutlama bence sevgililer günü için.

ne bılım ama yaa çiçek her zaman olabilir özenılmış bişey uzerınde dusunulmuş bir hediye isterdimm. maddi değeri önemli değil..

bide kurtlar vadisini izliyooo yaaaaaaaaaaaa..

annem sevgılıler gunu kızım evdesın bunun ıcın kızma cok da onemlı degıl dedi ama sürekli sorular sordu üzdü mü seni diye
söylemedim konuşmuyorum sadece aramızda anlatmak istemiyorum dedim çünkü takıyor annem ozaman
Kalbimi bu kadar kırmasaydı dayanmaya çalışmazdım
ama bu sefer çok yaktı canımı dayanıcam
Kaderciyim bu noktada olacaksa zaten olacak ve ben dayanabilirsem daha güzeli olacak.

amiiinnn
iyi de niye cikmadi bu kadar yakininda gelmedi bu harbi kereste diycem olmuycak enisteye :)
kusura bakma canim

ne bılım ama yaa çiçek her zaman olabilir özenılmış bişey uzerınde dusunulmuş bir hediye isterdimm. maddi değeri önemli değil..

bide kurtlar vadisini izliyooo yaaaaaaaaaaaa..

Ben gerçekten küçük şeylerle mutlu olabilen biriyim sanırım :)
kurtlar vadısı olmamış tabi de
mukemmel olmasa da yeterli dedim bu yüzden
düşünmüş senin için küçücük bile olsa yüzündeki mutluluğu görmek için yapmış işte :)
çok nadir erkekler bir kadın gibi becebiliyor böyle şeyleri.
Ben eşitlikçiyimdir ama yetiştirilme cins farkı etkileri bunlar diye kabul ediyorum odunluklarını :)

slmlarrr..
ilk 5 sayfasını okudum.
güncel yerden devam ediiim dedim.

keşke bi sevgilim olaydıda kavga edeydim kavga edince aşk depreşiyo bende nedense

ama olmasın vazgeçtim. maddi açıdan hazır değilim zaten . hem daha zayıflamam lazım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…