- Konu Sahibi minikkelebek1
-
Bizde kavgalıyız, içine öküz kaçtı, çıksın diye bekliyorum
ailesinden biraz cekiniyo sanirim?
bisey yaptiysan sonuna kadar arkasinda dur yok duramiyosan yapma.
haklisin valla...
hoşbulduk yalnız olmadıgıma sevindim walla :) . sizin kavgalarınız gene iyi bn kaynanamdan yana dertliyim o yüzden kawga ettik .
yok bugün almadım biraz daha cingar ve rezalet çıkarıyım öyle alırım belki
bence de durumu toparlamak için bişeyler yapsın yahu !!
bak ararsa açma
gel buraya yaz, bana yaz, ama ona yazma
bu sefer burnunu sürttür bebiş
kadınların gücü adına direniyoruz huhuhuhuuuu !!
bak benimki saat 4 gibi arayacak, 4 e kadar da ne işi var, artık bu çocugun işi başka bişey mi bilemiyorum, müşteri duş da istedi galiba
açmayacağım..
Saçma sapan gözüme gözükmesin gerçekten farketsin pişman olsun öyle gelsin.
her yerim ağrıyor regl olucam gerginim aaa
yaklaşmasın bana
şimdi bizim evimizin bütün eşyasını babası alıyo.eğer bunun hediye aldığını duyarsa madem paran var git kendin al eşyalarını dermiş..falan filan tamam kendince haklı olduğu bi nokta var da pat diye de aman babam duymasın denmez ki ayrıca babası eşyaları alıyo diye bana hediye almicak mi
şimdi bizim evimizin bütün eşyasını babası alıyo.eğer bunun hediye aldığını duyarsa madem paran var git kendin al eşyalarını dermiş..falan filan tamam kendince haklı olduğu bi nokta var da pat diye de aman babam duymasın denmez ki ayrıca babası eşyaları alıyo diye bana hediye almicak mi
bende nişanlıyım. dairelerimiz yan yana ama. gece kapıdan kapıya çiçek dökmüş benı kaldırdı çiçeklerin üzerinden yuruttu fln çok şaşırdıımm.
bugun de o kadar imalarıma rağmen geldi öle eli kolu boşş.. kurtlar vadisi izleyecekmiş.. çıkıp dolaşalım dedim bitsin çıkarız dedi
parası yokmuş bugun.insan önceden ayarlamaz mı bugun için kenara bi şeyler.. hepp böle gerçii en fazla yemeğe giderizzz.onu hep yapıyoz ztn.. hiç özel günlerde hediye alma huyu yokkk yaaaa..
Çok üzüldüm bugunn amaa. kıyametı koparttım.10 yılın birikimi amaa yaaaa
hemen bi ozure kanma sakin iyce bi pisman olsun..
bak ozur diledi pasam kendince baristi ama ben küsüm hala :)
alsin cicegini cikolatasini yüzügünü öyle düsün :)
naptilar canim sana dök icini rahatla :) size noldu?
Otelde mi çalışıyorahahah aramaz belki sen ara der ödemeli arar
Yazarım yazarım açmıcamm ama azıcık açmıcam belki sonra açarım
aman aramaz o burnu sürtmeden.
Bi arasa tamamdır adamın ciğerini biliyorum artık.
tek tek sakallarını yolasım var(kıyamıyorum daaa! allahım hemen de özlüyorum! gece olmasın hiiç)
annem de peşimde dolaşıyor öğrense kıracak kafasını haberi yok
benım durumuma ne diyosunuz kızlarrrr huu huuuu.. ölüyorum sinirimdenn yaaaa.uyku tutmadı vallaaa:2:
Şanslı olduğunu düşünüyorum kızma bu kadar. .
Hazırlık yapmış yan daire de olsa bile
Dahası da olabilirmiş ama hiç olmamasına göre yeterli bir kutlama bence sevgililer günü için.
amaann sakın annene belli etme canım..
ya ben bu bekleme olayını hiiç beceremiyorum
siz nasıl dayanıyorsunuz bilmiyorum
ben mesela bugün tek kelime ders çalışmadım sinirden, beklemekten
ama bu gece son..
Allahtan yarın saat 10 gibi telimi kapatıcam ve sabaha kadar açmıcam, arasa da mesaj atsa da görmiycem..
Tamam yüzüğü biraz erteleyebilirim
ama yüzümü görmeyecan atsın okadar özlesin ki dışarı çıkmamı beklesin koşsun gelsin sırf beni görmek için.! (amiin)
Yalnız başıma çıktım bugün biliyordu ben yine de gelir belki birden dedim yani ben olsam giderdim ama yok nerdeeeeeee.
kendi kendime kutladım.
ne bılım ama yaa çiçek her zaman olabilir özenılmış bişey uzerınde dusunulmuş bir hediye isterdimm. maddi değeri önemli değil..
bide kurtlar vadisini izliyooo yaaaaaaaaaaaa..
amiiinnn
iyi de niye cikmadi bu kadar yakininda gelmedi bu harbi kereste diycem olmuycak enisteye :)
kusura bakma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?