- Konu Sahibi minikkelebek1
-
Yok güzelim benim de var iphone 5 im
Kıskanma ters yönlü oldu yani
Zaten sevgilimin annesi ve kardeşi bugune kadar hep beni kıskandılar (sevgilim öyle söylüyor yoksa ben bilmiyordum)
İşte ben de sevgilime ''çocuk gibi kıskanıp iphone 5 mi aldı annen'' dedim
Kıyamet oradan koptu
Maddı durumları çok kötü bu arada
olsun o öyle dicekki senden güsel laf bekliek:) ciddi bi ilşkiye gidiyosanız tartıodur seni. demen lazımdıki. olsun aŞkm alsın kadın nolcak heveslenmiştir dmeen grekrsn çocukça yaklaşmıssın deli
Hanımlar siz niye sevgili yada eşlerinize hediye almıyorsunuz? Karşılıklı hediye alınıp verilir:)
Maddi durumları kötü oldugu halde iphone5 mi alıyorlar? Ne ilginç bir milletiz.
Sevgilinin kardeşi olsa anlicam da bi anne mütevazi olmalı bence, bende anneme almak istedim ama kabul etmedi.
Ve sevgilin kıskanç olduklarını söylemişse neden trip atıyor sana kusura bakmasın çok hatalı davranmış.
sevgiliyken hep ya kavgalı ya ayrılmış girerdimama 2 senedir hayretler içindeyim bişicik olmadı.
neden kavga ettinis peki kıslar anlatın rahatlayın bizlerde destek olalım
Aslında hiç, o kadar eften püften bir şey ki anlatmaya utanır insan, 38 yaşında adam hay Allahım yaa
Falakaya yatırasım var, o kadar sinirliyim
Sevgililer günü zaten kutlamam, bence gereksiz bir şey de tribi beni verem ediyor
Yaa ilgin için teşekkür ederim
Benim kızdığım nokta da maddiyatları kötü olmasına rağmen, kıskançlık edip iphone 5 almaları
Hani telefon mu kalmadı memlekette 2.300 liraya iphone 5 mi alınır
Ben yurtdışından aldım 1.600 liraya ben bile 2.300 vermek istemedim
Bu arada evlenicez hani, ben 2.000 tl lik yemek takımı alınca pahalı dedi sevgilim
Asıl kendinize bakın
Telefon alacagına ogluna çeyiz hazırlasın. Eşin çok hatalı, sen onu karşına alıp konuşmalısın ilerde daha da sorunlar çıkar.Kadın menopoza girmiş heraldeGelinini kıskanıp telefon alanı da ilk kez duyuyorum.
Bence de oğluna çeyiz hazırlasa daha iyi olur hani
Eşin dedin ya Allah söyletti heralde ya inşaAllah
Gerçi adama kırgınım ama bi özür dilese affedeceğim de dilemiyor
Ya biz buluşacağımız zaman da kıskançlık yapıyormuş benim kv ya
Bana bunları sevgilim anlatıyor yani itiraf etmek zorunda kalıyor gibi hani beni anlıyorum noldu sorun mu var diyorum
Annem buluşacağımız için kıskançlık yaptı diyor
Evlenmeye kalkınca kıymetli oldu oğlu
Nolacak bu iş
Valla senin işin zor. (Hayırlısıyla eşin olur inşallah)Konuşman lazım açık açık. Anasına demesi lazım "hoop kimi kimden kıskanıyorsun anne? " diye. "bunlar ne biçim düşünceler, dert mi arıyorsun kendine böyle davranırsan beni kaybedersin" " Kendine gel seni akıl hastanesine yatırırım (bu abartı oldu ) " falan filan sert çıkması lazım.
Ahh ahh erkek milleti hep aynı. Analarına toz kondurmazlar.
Ama sen ipleri gevşek tutma. Taviz verme tatlım, sonra daha üzülürsün.
Benim böyle kaynanam olsa saçını yolarım
Offfff bu erkekler neden böyleler ya cildiriyorum sinirden. Bu güzel günde de mi kavga edilir
varmi biz gibi kavga edip Sevgililer günü burnundan gelen?
Kavgalar hiç mantıklı sebebplerle başlamıyor ki zaten
Rahatlık batıyor adamlara
Başımda taşıyayım diyorum, k..çım ağrıdı inicem diyor
Başımda taşıyayım diyorum, k..çım ağrıdı inicem diyor
Sen çok kızmışsın yaa
Sankinleşmeye çalış
Bende düşünüyorum acaba kaç gün konuşmayız diye
İkimiz de inadız birbirimize msj atmayız
Ne kadar sürecek böyle
Daha 6 saat oldu ben çatladım
ben ayrıldım bugün. ama biz ayrılır barışırız hep. bazen haftalar sürer ayrılığımız
bugun ayrılmamın nedeni ise çok ilginç . benimkinin arkadaşları hep biz telde konuşurken takılıyorlar ona ya da bana. ben de bigün bunun nedenini sordum niye sana takılıyorlar hep biz konuşurken dedim. o da, ben zamanında onlara hep telde konuşurken falan takıldım kız arkadaşlarına falan onlar da intikam alıyorlar dedi. neyse ben bişey demedim. bugün konuşurken yine takıldı bir arkadaşı . biz konuşurken ismimi kullanarak dediki gülerek '' ayşe beni bul, beni bul" dedi. sonra o seminerdeydi teli kapatmak zorunda kaldm müsait değilmiş.. ben msj attım "sen de onların kız arkadaşlarına da böyle mi takılıyosun da senden bu şekilde intikam alıyorlar,nasıl benm ismimi kullanır bu şekilde dedim o da inkar etti yapmadığını söyledi bi de bana beni sinir etme,uzatma dedi. ben de , biraz ağır ol,bu ne ya ne biçim bi huy bu,ben böyle bir koca istemiyorum dedim. o da istemiyorsan yapacak bişey yok ayşe dedi. ben de "senden bunu beklemezdm tamm aşkım bir daha yapmam demeni beklerdm"dedim. o da benm suçum yok dedi. ben de "sen kendin diyordun takılıyorum diye şimdi inkar mı ediyosun"dedim. o da ayşe uzatma diyorum sana yazmış. ben de demek ciddiye almıyosun beni. öyleyse her şey bitti dedim.
biraz uzun oldu ama yorum yapar mısınz. bu arada sevgilim 29 yaşında bir muhendis. neden arkadaşlarının kız arkadaşlarına bu şekilde takılıyor ki çok canım yanıyor
Bizim 6.gün, birbirimizi aramıyoruz mesajlaşıyoruz, insan mesajla kavga edebilir mi bunu da başardık =)
Akım diyorum b..kum anlıyor, aklımı oynatıcam
Anlamam ki öyle zavallı,yalvaran kadın modundan, tam oğlak burcu keçi inadı ya taş olsa çatlamıştı ama işte ah anlamıyor, insana tak dedi mi gözünün nuru olsa çıkarıp atıyorsun
Anlamıyor anlamıyor, ya sabırrr
Biraz yürümek de iyi gelir belki o güzel ayaklarına.
O zaman başın değerini anlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?