Bu güzel günde sevgilisiyle kavga edenler kulubü :(

Maddi durumları kötü oldugu halde iphone5 mi alıyorlar? Ne ilginç bir milletiz.
Sevgilinin kardeşi olsa anlicam da bi anne mütevazi olmalı bence, bende anneme almak istedim ama kabul etmedi.
Ve sevgilin kıskanç olduklarını söylemişse neden trip atıyor sana kusura bakmasın çok hatalı davranmış.

olsun o öyle dicekki senden güsel laf bekliek:) ciddi bi ilşkiye gidiyosanız tartıodur seni. demen lazımdıki. olsun aŞkm alsın kadın nolcak heveslenmiştir dmeen grekrsn çocukça yaklaşmıssın deli

Off işte ben öyle iyimser, öyle melek bir insan değilim

Neyse sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş

Bundan sonra bidaha laf etmem

Hanımlar siz niye sevgili yada eşlerinize hediye almıyorsunuz? Karşılıklı hediye alınıp verilir:)

Biz sevgililer gününü kutlamıyoruz geri kafalıyız da biraz

Yaa ilgin için teşekkür ederim

Benim kızdığım nokta da maddiyatları kötü olmasına rağmen, kıskançlık edip iphone 5 almaları

Hani telefon mu kalmadı memlekette 2.300 liraya iphone 5 mi alınır

Ben yurtdışından aldım 1.600 liraya ben bile 2.300 vermek istemedim

Bu arada evlenicez hani, ben 2.000 tl lik yemek takımı alınca pahalı dedi sevgilim

Asıl kendinize bakın

sevgiliyken hep ya kavgalı ya ayrılmış girerdim ama 2 senedir hayretler içindeyim bişicik olmadı.
neden kavga ettinis peki kıslar anlatın rahatlayın bizlerde destek olalım

Aslında hiç, o kadar eften püften bir şey ki anlatmaya utanır insan, 38 yaşında adam hay Allahım yaa

Falakaya yatırasım var, o kadar sinirliyim

Sevgililer günü zaten kutlamam, bence gereksiz bir şey de tribi beni verem ediyor

Kavgalar hiç mantıklı sebebplerle başlamıyor ki zaten

Rahatlık batıyor adamlara

Telefon alacagına ogluna çeyiz hazırlasın. Eşin çok hatalı, sen onu karşına alıp konuşmalısın ilerde daha da sorunlar çıkar.Kadın menopoza girmiş heralde Gelinini kıskanıp telefon alanı da ilk kez duyuyorum.

Bence de oğluna çeyiz hazırlasa daha iyi olur hani

Eşin dedin ya Allah söyletti heralde ya inşaAllah

Gerçi adama kırgınım ama bi özür dilese affedeceğim de dilemiyor

Ya biz buluşacağımız zaman da kıskançlık yapıyormuş benim kv ya

Bana bunları sevgilim anlatıyor yani itiraf etmek zorunda kalıyor gibi hani beni anlıyorum noldu sorun mu var diyorum

Annem buluşacağımız için kıskançlık yaptı diyor

Evlenmeye kalkınca kıymetli oldu oğlu

Nolacak bu iş

Valla senin işin zor. (Hayırlısıyla eşin olur inşallah) Konuşman lazım açık açık. Anasına demesi lazım "hoop kimi kimden kıskanıyorsun anne? " diye. "bunlar ne biçim düşünceler, dert mi arıyorsun kendine böyle davranırsan beni kaybedersin" " Kendine gel seni akıl hastanesine yatırırım (bu abartı oldu) " falan filan sert çıkması lazım.
Ahh ahh erkek milleti hep aynı. Analarına toz kondurmazlar.
Ama sen ipleri gevşek tutma. Taviz verme tatlım, sonra daha üzülürsün.
Benim böyle kaynanam olsa saçını yolarım

Gerçi telefonda tatışırlerken duydum

Kıskançlık yapıp çıkmasına izin vermediğinde ''o benim karım'' dedi

Direk karım dedi ve evden çıktı benle buluştu

Oğlu evleniyo ya kıymete bindi işte

Merak etme kk dan çok şey öğrendim bu konularla ilgili o yüzden temkinliyim

Offfff bu erkekler neden böyleler ya cildiriyorum sinirden. Bu güzel günde de mi kavga edilir

varmi biz gibi kavga edip Sevgililer günü burnundan gelen?

mütemadiyen her özel günde kavgalıyızdır..nedenini denk gelişini hala çözmüş değilim yanımdada değilki hediyeden yırtmak için yapıyor deyim..deli oluyorummm deliii

Başımda taşıyayım diyorum, k..çım ağrıdı inicem diyor

Sen çok kızmışsın yaa

Sankinleşmeye çalış

Bende düşünüyorum acaba kaç gün konuşmayız diye

İkimiz de inadız birbirimize msj atmayız

Ne kadar sürecek böyle

Daha 6 saat oldu ben çatladım

Son düzenleme:
ben ayrıldım bugün. ama biz ayrılır barışırız hep. bazen haftalar sürer ayrılığımız

bugun ayrılmamın nedeni ise çok ilginç . benimkinin arkadaşları hep biz telde konuşurken takılıyorlar ona ya da bana. ben de bigün bunun nedenini sordum niye sana takılıyorlar hep biz konuşurken dedim. o da, ben zamanında onlara hep telde konuşurken falan takıldım kız arkadaşlarına falan onlar da intikam alıyorlar dedi. neyse ben bişey demedim. bugün konuşurken yine takıldı bir arkadaşı . biz konuşurken ismimi kullanarak dediki gülerek '' ayşe beni bul, beni bul" dedi. sonra o seminerdeydi teli kapatmak zorunda kaldm müsait değilmiş.. ben msj attım "sen de onların kız arkadaşlarına da böyle mi takılıyosun da senden bu şekilde intikam alıyorlar,nasıl benm ismimi kullanır bu şekilde dedim o da inkar etti yapmadığını söyledi bi de bana beni sinir etme,uzatma dedi. ben de , biraz ağır ol,bu ne ya ne biçim bi huy bu,ben böyle bir koca istemiyorum dedim. o da istemiyorsan yapacak bişey yok ayşe dedi. ben de "senden bunu beklemezdm tamm aşkım bir daha yapmam demeni beklerdm"dedim. o da benm suçum yok dedi. ben de "sen kendin diyordun takılıyorum diye şimdi inkar mı ediyosun"dedim. o da ayşe uzatma diyorum sana yazmış. ben de demek ciddiye almıyosun beni. öyleyse her şey bitti dedim.
biraz uzun oldu ama yorum yapar mısınz. bu arada sevgilim 29 yaşında bir muhendis. neden arkadaşlarının kız arkadaşlarına bu şekilde takılıyor ki çok canım yanıyor

Bizim 6.gün, birbirimizi aramıyoruz mesajlaşıyoruz, insan mesajla kavga edebilir mi bunu da başardık =)

Akım diyorum b..kum anlıyor, aklımı oynatıcam

Anlamam ki öyle zavallı,yalvaran kadın modundan, tam oğlak burcu keçi inadı ya taş olsa çatlamıştı ama işte ah anlamıyor, insana tak dedi mi gözünün nuru olsa çıkarıp atıyorsun

Anlamıyor anlamıyor, ya sabırrr

Benim bildiğim arkadaşların sevgililierine yani yengelere saygıda kusur edilmez

Böyle takılmalar filan garip geldi açıkçası

Sürekli ayrılıp barışıyoruz demişsin ya bitti demek kolay olmuş sizin için

Madem gerçekten bitmeyecek bitti denmesin

Keşke hiç kavgalar edilmese

bi kere de biz yine telde konuşurken arkadaşı vardı yanında o da sevgilisyle telde konuşuyormuş . sevgilisinin ismini kullanarak takılmıştı sevgilisine. o zaman da içimden kızmıştm ama bişey dememiştm.

ben mi büyütüyorum yoksa anormallik mi var?

Off 6 gün müü

Benimki de inat yani ben pes edip de msj atmazsam o da atmaz

Çünkü ona göre ben hatalıyım

Keşke hiç kavga etmesek

Biraz yürümek de iyi gelir belki o güzel ayaklarına.
O zaman başın değerini anlarlar.

Başın değerini anladığında ben burada olamamaktan korkuyorum =))

Böyle pis bir huyum var, dilime hakim olmaya çalışıyorum, gözüm kararıyor. biliyorsun verdiğimiz emeği, ortak bir hayat kurduk biz ama o bile gözüme görünmüyor, sakin olmaya çalışıyorum, pire için yorgan yakılmaz diyorum, umarım başarırım dilimi tutmayı =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…