- Konu Sahibi minikkelebek1
-
bi kere de biz yine telde konuşurken arkadaşı vardı yanında o da sevgilisyle telde konuşuyormuş . sevgilisinin ismini kullanarak takılmıştı sevgilisine. o zaman da içimden kızmıştm ama bişey dememiştm.
ben mi büyütüyorum yoksa anormallik mi var?
Benim bildiğim arkadaşların sevgililierine yani yengelere saygıda kusur edilmez
Böyle takılmalar filan garip geldi açıkçası
Sürekli ayrılıp barışıyoruz demişsin ya bitti demek kolay olmuş sizin için
Madem gerçekten bitmeyecek bitti denmesin
Keşke hiç kavgalar edilmese
bizimki onların kız arkadaşlarına yapıyo belki sürekli bu yüzden onlar da bana yapıyor. aptal gerizekalı kocaman adam olmuş neler yapıyosun dimi. bi de evlenmek için can atıyor
bizde kutlayamayanlardaniz... Kizlar yazdiklariniz okudukca bizimkiyle bende kavga edesim geldi... :)
bi insan 20 gun boyunca arkadaslarinin yanina sehir sehir dolasip gezebiliyoken, sevgilisinin yanina bi gun ayirip gelemez mi?? Gelmedi !
Hediyesini falan hazirladim belki supriz yapar, gelemiyorum deyip gelir diye ama yok gelmedi
20 gun orda burda gezip tatil yapan insan bi gununu sevgilisine ayiramaz mi??
simdi bende kavga etsem hak degil mi bu cocuga ?
normalde de ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz
Bizde kavgalıyız. Üstelik 3 gün sonra nikahımız var. Üstünde durulacak bir konu degil ama beni sinir etmeye yetti birazdan işten çıksın arayıp ifadesini almayı planlıyorum.
Bende bugün kavga edenlerdenim.
Pek önemli bir konu değildi ama sinirden ağlattı beni sonra gelip özür dileyip öptü.Hediyemide almış ama halen sinirim geçmedi
oooh daha ne istiyorsunuzbenim ki hala kös kös bana kızıyor şuan çok üzgünüm
kalp kırıp üzerine kapris yapıp kalp kırmaya devam edende var ama hediye düşünmek bile lüks kaçıyorKalp kırdıktan sonra hediyeninde bir anlamı kalmıyorki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?