Bu güzel günde sevgilisiyle kavga edenler kulubü :(

Kızmakta haklısın da

Erkekler ''böyle koca olmanı istemiyorum'' tarzı laflara çok takılıyolar çok büyütüyolar

Haklıyken haksız konuma düşmüşsün

bizimki onların kız arkadaşlarına yapıyo belki sürekli bu yüzden onlar da bana yapıyor. aptal gerizekalı kocaman adam olmuş neler yapıyosun dimi. bi de evlenmek için can atıyor

bizde kutlayamayanlardaniz... Kizlar yazdiklariniz okudukca bizimkiyle bende kavga edesim geldi... :)

bi insan 20 gun boyunca arkadaslarinin yanina sehir sehir dolasip gezebiliyoken, sevgilisinin yanina bi gun ayirip gelemez mi?? Gelmedi !

Hediyesini falan hazirladim belki supriz yapar, gelemiyorum deyip gelir diye ama yok gelmedi

20 gun orda burda gezip tatil yapan insan bi gununu sevgilisine ayiramaz mi??

simdi bende kavga etsem hak degil mi bu cocuga ?

normalde de ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz

Heh! Biz de kavga ettik. Dedim geleyim kk ye bakayım.

Bir de ne göreyim! İhtiyacım olan başlık! Yalnız değilmişim demek ki!

Bizim ki de saçma sapan bir sebepten. Buluştuk bugün he şey güzel hediyeler verildi, gezildi ,tozuldu. Eve döneceğim vakit bir laf üzerine yanlış anlaşılmalar, tavırlar tripler tabi birde reglinin ilk günü gerginliği...

Her şey üst üste geldi. Eve geldim ağlamaktan içim çıktı. Üzerinden 3 saat geçti daha yeni yeni düzeliyoruz ama olan günümüze oldu...

Ne zorluklarla buluşmuştuk...

biz de ettik, ben napim şimdi içimden akşam için hiçbişey yapmak gelmiyor
yemek hazırlıcaktım sözde, balonlar şişircektim, kek yapıcaktım
ama şimdi hiçbişey yapasım yok.. kavganın sebebi de annemin yanında bana sürekli laf sokmasıydı, bi çenesini tutamadı al sonu bu işte

Bizde kavgalıyız. Üstelik 3 gün sonra nikahımız var. Üstünde durulacak bir konu degil ama beni sinir etmeye yetti birazdan işten çıksın arayıp ifadesini almayı planlıyorum.

Bizde kavgalıyız. Üstelik 3 gün sonra nikahımız var. Üstünde durulacak bir konu degil ama beni sinir etmeye yetti birazdan işten çıksın arayıp ifadesini almayı planlıyorum.

sizin nikahiniza 3 gun kalmis arayin konusun ifadesini guzelce alin bence de..

bende aramamayi dusunuyorum ararsam bu gazla savas cikacak :)

yoksa arasam kavga mi etsem ? Bilemedim :) üfff cok sinirliyim

evlilik konusu açtım bu ilk tanıştığımız sene konuşuluyordu ve nikah için başvuru bile yapmıştık ama bozulmuştu aramız ve iki sene kadar konuşulmadı evlilik konusu , şimdi üçüncü senemiz ve ben artık kendi evim ile ilgilenmek istiyorum birşeyler yapmak istiyorum somut belli kesin şeyler olsun istiyorum aramızda. ona bunu söyledim evlilik düşünüp düşünmediğini sordum ve bana korktuğunu söyledi ailenle anlaşamıyorsun benimle anlaşabilecek misin o evden cıkmak istiyorsun bizim evimizden ayrılmak istersen ! kendini iyi hissetmiyorsun sağlıklı düşünmüyorsun dedi sustum anlamadığım benim üzülmem trip atmam surat asmam gerekirken şimdi o bana tavır yapıyor sinirli konuşuyor bugun ise bir felaket
bezdim sesini bile duymadim bugün sabah mesajla kızdı bana nette ne yapmışım sabah sabah kimle konuşuyormuşum.

Bende bugün kavga edenlerdenim.
Pek önemli bir konu değildi ama sinirden ağlattı beni sonra gelip özür dileyip öptü.Hediyemide almış ama halen sinirim geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…