Bu güzel günde sevgilisiyle kavga edenler kulubü :(

evlilik için zamanımız var deyip beni üzüyor tepki vermediğim halde trip çekiyorum kötü davranıyor ama ilgisizde değil ,yarın için görüşmeye çalışıyor ama kötü davranıyor

bugün bizede cok ugursuz geldi sabahtan beri kavga edip duruyoruz
agladim ya su güzel günde
biz güzel gün diyoruz ama onlar icin pek bir önemi yok cok sinirliyim suan ya!!!

aynen bende cok sinirlendim bugün tamam vaz geçtim hediye falan beklediğim yoktu ama işten çok kötü geldi yttı uyudu yüzüme bile bakmadı nerdeyse kavga edicektik surat astım ama anlayan kimm bişey yokmuş gibi off yaa şu erkekkler biz neler düşünüyoruz onlar için onların yaptığına bakın deli olcammm

Bugün akşam 5 sularında telefonla konuşurken diyor ki: "Aşkım bugün sevgililer günüymüş, elemanım söyledi özür dilerim hiç bilmiyordum söz telafi edeceğim" :))) Gerçi bugün buluşacaktık ama normal gün gibi, hasta oldu falan derken görüşemedik.. Kırgınım ona, bi yandan da mutluyum sırf sevgililer günü diye buluşmak bana çok ters.. Hem biz sevgili değiliz ki nişanlıyız ( kendimi iyi kandırıyorum :)))) )
Üzgün değilim, bu kadar takmıyorum çünkü bana her günümü güzel yaşatıyor çok şükür, sadece buluşmadığımız için çok kırgınım o kadar... Siz de çok önemsemeyin bence kızlar, her gününüz özel olsun

her zaman gelemiyorum deyip gelen insan bu kez gelemedi...

20 gun boyunca arkadaslarinin yanina sehir sehir dolasip gezen insan 1 saatlik yolu gelemedi...

o kadar sinirliyim ki suan...

gelmemeyisi yetmiyo gibi konustugumuz zamaz da bi telafi sözü dahi yok

"sevildigini bil" dedi sadece butun konusma boyunca...

bu kadar duygusuzluk olur mu?

evelinezarbienus;
erkek arkadasiniz hem yasinin gectigini cocuk sahibi olmak istedigini soyleyip hemde evlilik icin daha zaman var demesini mantiksiz buldum acikcasi.

madem evlilige yanasmiyor cocukta istemesin.

biraz geri durmanizi tavsiye ederim size...
hem kendinize zaman verin hem ona...
bi süre evlilikten hic bahsetmeyin.
eger ki yine konu acilir cocugum olsun diyorsa o zaman acik acik konusun.
sorun hem evlenmeye uzak durmasinin sebebini bu sekilde nasi cocuk istedigini...
niyeti neyse ona gore hareket edin bence...
sonuc ne olursa olsun hayirlisi olsun...

ev içinde sorunlar yaşıyorum ama büyük değil sadece evden ayrılmak istediğimi biliyor bunu yalnış anlıyor belki de , sağlık dedi çok önemli evliliği yürütmek için dedi benim düşünmediğimimi sanıyorsun bunu dedi doktora gidiyoruz beraber sorunumuz var mı diye niye önemsiyorum bunu sanıyorsun dedi özellikle kendim için dedi bir rahatsızlığım varsa ne sorunlar yasarız evlilikte dedi ben gözetliyorum dedi bizim zamanımız var dedi en çok ben istiyorum dedi. haklı buldum sustum cevap vermedim ona iihtiyacım oldugunu söyledim benimde var dedi uzerıne gıtmedim ama bana tavırlı davranıyor bu konusmadan sonra soğuk konuşuyor.buna üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…