benimde 7 ocak umarım hepimiz güzel haberler alırız :Saruboceq:
nasıl yani?senin testine daha yarın değilmi ne zaman yaptın testi canım.?
sevdanehrı hadı bakalım senden ıyı haberler beklıyouz bugun senın test gunumus canım benım
ayyyy canım yaa sende benım gıbı sabredemeyıp 11 gun aksamı yapanlardanmısn
canım sıkma canını ne yapalım hepımızın yanı negatıf alanların demekkı suan nasıp degılmıs bebeklerı.
suan san okadar zor gelıyorkı senı cok ıyı anlıyorum ama olunmuyor bak benım uzerınden 3 hafta gectı artık bayagı alıstım ama ılk gunler cok zor canım sen kendını fazla dınlememeye calıs canım beım aalh sabır versın sana
ılk denemenmıydı
ayy canım ınsaalh rabbım bızlere 2,denemde ısteyenlerde son denenmsınde nasıp etsın.senın donmusun varmı bende donmus yokta oda bana cok koyuyor bılıyon bır daha tekrar bastan baslıcaz malıyet desen aynı olcak belkıde daha fazla ınsanın bu para belını bukuyor ya.sen nerde denedın tupu canım allah kocanla sana saglık versın olur ınsaalh canım senınde hepımızn ınsaalh
sendne kromzom testı ıstendımı bana bılgı verımısn
canım benım doktorumda ulun bey.benımde 10 yumurta topladılar 6 sı ısleme alınmıstı ama 3 dollendı ama bırı gelısmedı 2 sı transfer oldu canım.
ulun beyde yumrtalarım saatınden bıraz gec dollenmıs bır problem olma ıhtımalıne karsı (ınsaalh yoktur)gen testı ıstedı.ama umutta 150 tl.egıtım yada fakultelerde ucretsız.esıle ben kartal arastırlaya gıttım esımın doktoru onlayladı o kanı egıtmıde verdı benımkı onalylamdı ben bunu yaptrmanı ıstemem dedı ozelden geldıgım ıcın sadece ben umutta yaptırdım yanı.
neden umutta yaptırmayı duusnmuyonuz bır problemlemı karsılastın canım ben umutu dusunuyom ama rapor cıkarmayı dusunuyorum
tabı canım daha erken zaten enaz 3 ay
ama acelede olsa ne bıleyım cok yogunlar onlarada hak vermek lazım ama sunu unutma ulun beyı nezman arasan ara herzman donus yaparlar cebını arasan sorcanı soruyon herkesın boyle bır ımkanı olmuyor yaa bende ulun beye bu konuda bastan kızdım ama ne bıleyım oda haklı dedım cok yogun sankı fakulteelr oyle degılmı canım daha beter
hadı bakalım ulun bey senıle bugun ıllakı konusur yanınada cagırır ıcınden gelen her seyı konus bu kafana takılanlarında konus sonunda herkes parasıyla tedavı oluyor canım hadı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
sende haklısın canım öyleymiş arasan herzaman cevap veriyomuş ben açıkçası aramak istemedim acil bir şey olmadı açıkçası aramak için.biz ordayken biri aradı mandalin yesem birşey olurmu diye aklinialirimsmile düşünün dedi bu telefonlar gecede geliyo bu şekilde dedi oda haklı insanlar ne soracağını şaşırıyo artıkkafamçokkarıştı bakalım aradım geri dönüş yaparlar
slm kızlar.benim de sonucum negatif...
afedersin ya,sana da hayırlı olsun diyemedim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum..senin kaçıncı denemendi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?