Bu Haldeyken Nasıl Evlenebilirim :(

Merhaba bende pcos hastasıyım bikini için araştırma içerisindeyim sizin öneriniz ilk alexandera gidip sonrasında diod lazere mi geçmek 2 yer ile de görüştüm biri alexander olmalı diyor diod buz başlıklı 850 mi ne dalga uygulanıyormuş diod sizde işe yarar diyor çok kararsız kaldım açıkcası diod alexandera göre çok daha uygun paket veriliyor alexander bayağı yüksek işe yaramazsa çekeceğim acı da cabası parasıyla beraber pcos olunca insan bitmeyecek gibi düşünüyor çünkü senelerdir yüzüm için iğneliye gidiyorum tek tük kalsa da tam bitmiyor

Sanki 28 değil de 15 yaşındaymışsınız gibisiniz.ayy ergen kıza yorum yapar gibi laf anlatamayacağım size.koskoca kadınsınız düşüncelere bakın.bence siz bu kafayla evlenmeyin zaten.daha büyüyememişsiniz.hiç güleceğim yoktu.

Merhaba, ten renginiz önemli burada . İlk mesajımda da yazdım diye hatırlıyorum Ben esmer tenli olduğum için Aleksander uygulayan doktor 3 seanstan sonra bana: size devam etmeyeceğim çünkü teniniz esmer Bundan sonra yaparsam teniniz yanar dedi. Beyaz ten ve siyah kolda Aleksander ama esmerseniz diode lazer. Ben 10 yol önce yaptırdım işlemi.Bir de Aleksander veya Diode lazeri uygulayan yerde önemli. Kimi yerler 10 dk da tüm vücut yaptık diye seanstan sayıyorlar. Benim sadece bacaklarım 1-1 buçuk saat sürüyordu işlem. Belki teknoloji gelişmiştir ama , şunu bilin 3 seansta %50 azalmayı görmezseniz gittiğiniz yer başarılı değil demek

Hormonlar ile alakalı olabilir mi tüylenme sorunu bir tanıdığımız hormon tedavisi gördü sonrasında tuylenmesi azaldı.

Teşekkür eder
Teşekkür ederim atlamışım benim tenim beyaz genital aşırı olmasa da tüylerim siyah bugün alexandirite başladım 4 seans aldım gidişata göre bakacağız açıkçası paket ödemesinden sonra aklıma makinasına bakmak geldi Alex plus system ıpl gördüm ama bilemedim de Eltim çok memnun kaldı sarılarım kaldı sadece diyor deneyip göreceğim dediğiniz gibi en kötü seansı bitiririm başka yer bakarım. Gittiğimde uyuşturucu krem kullanıp streçledim yarım saat sonra girdim aşırı bir acıma olmadı normaldi sızısı

Bana abartiyorsunuz gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…