Bu Haldeyken Nasıl Evlenebilirim :(

laal7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
7
-5
1
31
Ben 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum

Birini etkilediginde kılına tuyune çok takacagini düşünmüyorum.
Hatta hoşuna bile gidiyor bazılarının.
Kişisel bakım evet ancak bu durumu fazla buyutuyorsun sanki..
Daha önce birliktelik yasamadiysan onun evhami bence bu..

Bazı erkekleri kıl yumağı halleriyle beğenip koca alıyoruz ama hep güzellik endüstrisi ve kadını metalastiran zihniyetin bilinçaltımıza ilmek ilmek dokuduğu sıkıntılar. Gerçekten seven kişi kıla tüye kiloya falan bakmaz. Moralinizi bozmayın. An geliyor uzun süre tüy alamıyoruz. Hastalığı var gebeliği var her daim cillop gibi olamayız ki.

2 yıldır epilasyon ise yaramadıysa yanlış bir yere gidiyor olma olasiliginiz var hasthane klinik tarzı bir yerde doktor gozetiminde yaptirmaniz mantıklı olur
kliniğe gidiyorum ama hem genetik hem pcos olunca daha geç sonuç alabilceğimi söylediler.

Görüşmek isteyen erkeklerinde bir kusuru mutlaka var sen en azından çözmeye çalışıyorsun. Belki karşındaki kendi sorununu çözmekten bile aciz olacak o yüzden kıl tüy muhabbetleri ne kismetinizi kapatmayın derim ben. Benimde hastalığım var alnım geniş kilo problem var ki bunlar bile evlenmeme mani olmadı sizinde olmasın lütfen

Gittiğin yer iyi olmayabilir mi benimde tüy problemim var pcosluyum ve 3 seansta acayip azaldı doktora gidiyorum çokta memnunum

Gittiğin yer iyi olmayabilir mi benimde tüy problemim var pcosluyum ve 3 seansta acayip azaldı doktora gidiyorum çokta memnunum
nereye gittiğinizi öğrenebilir miyim? Bir de hala devam ediyor musunuz çünkü devam ettiğimde bende çok iyi gittiğini düşünüyordum ama 8. seanstan sonra 3-4 ay ara verince en fazla %50 azalma olduğunu fark ettim. Bu arada buz lazerdi ve akadaşımla gitmiştim onunki tek pakette bitti çünkü herhangi sağlık sorunu yoktu.

kliniğe gidiyorum ama hem genetik hem pcos olunca daha geç sonuç alabilceğimi söylediler.
Genetik olarak da kıllıyım, pcosum da var yine de bitti kıllarım lazer ile. Şuan hamilelikten dolayı progestan kullandığım için biraz çıktı. Bence de yanlış bir yere gidiyorsunuz.

Doktor kontrolünde lazer epilasyon yapan bir yere giderseniz doğru yöntemle etkili sonuc alabilirsiniz.Diyelim ki bitmedi azalmadi.Sizden daha önemli degil.Allah caresiz dert vermesin.Sizi siz olduğunuz icin seven isteyen biri bunlari önemsemez zaten.Belki psikolojik destek alıp özgüveninizi güçlendirebilirsiniz.
Allah doğru zamanda doğru kişiyi çıkarsın karşınızaYoksa evlenmis.olmak için evlenmenin kimseye bir faydasi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…