Bu Haldeyken Nasıl Evlenebilirim :(

Eve ıpl cihazı al en azından uzun sürede çıkarır tüyleri kendin yaparsın. Artı pcos için tedavi gör kilo ver

Her yeri Killa dolu erkekler neden eveleniyo lüzumsuz çok kılları var bence seni gerçekten seven o küçücük incecik belli olmayan tüylerini behane etmez

Adam akıllı bir merkeze gitsen hem spor merkezi hem güzellik merkezi bir Dermatoloji uzmanı olan bir yer hem erken hem sonuca yönelik tedavi olmuş olursun. Kilo vermen, süt soya ürünlerinden uzak durman, tüm şampuan deterjan arman doğal ürünler kullanman gerekiyor.
İnsülin direci de oluyor. Böbrek nakli üstü bezlerde kimyasallar bazen hormonal dengesizlik oluyor.

Transeksüel olup inanılmaz tüylü iken tamamen yüz vücut tüylerinden kurtulan var. İçin rahat olsun tedavisi olan bir şey bu

En önemlisi kendini sürekli birileri ile kıyaslama

Bence kıl türk erkeklerinin hassas konusu, inanilmaz takıntılı çoğu bu konuda.
Mutsuz olursunuz açık söyleyim.

Eğer paranız varsa, bir iki yıl minik çaplı bir servet harcayıp tüm vücut iğneli epilasyon yaptırın bilinen bir yere.
İzler max bir senede geçer, sonra ömür boyu pamuk gibi dolaşırsınız.

Lazer nasıl sonuç vermez.
Abartıyor olabilir misin?
Kol bacak genital kol altı vs lazerle nerdeyse tamamen bitiyor bitmese de rahatsız etmeyecek boyuta geliyor.
İnce tüyler için sarartma yöntemi var.
Lazerle.
Onu deneyebilirsin.

Tüm vücuda iğneli nasıl yapılır ki.
İğneli küçük bölgelere oluyor yüz boyun vs .

Çatlakla tüy aynı şey değil ama
Tüy iğrenç gözüküyor yani .
Ama çözümü var .
Lazerle azalmaması mümkün değil.
Kullanılan cihaz yanlış bence

Lazer nasıl para tuzağı olur ki? 12 yıl önce yaptırdım tamamlamadım da yüzde 90’ı bitmişti. Ki beyaz tenliymişsiniz tüyler siyah, lazer epilasyonun en sevdiği şey. Ben de beyaz tenliyim bacaklarımdaki tüyler siyahtı onda acayip etkili oldu ama kollarımda ve yüzümde tüyler sarı, onları görmüyor.

Duzgun epilasyonla gitmeyecek tuy yoktur. Kazak gibi killi erkekler tum gogus killarini aldiriyor, sizinkisi neden olmayacak?!

Evliligin bununla alakası ne çözemedim. İnsan sevdiğinin tuyune takılmaz zaten. Kendiniz takıntı yapmış olabilir misuniz acaba

28 yaşına gelmiş bir kadının kıl tüyle evliliği bağdaştırmasına çok şaşırdım.

yaşım 23, bende de pkos var yüzüm biraz da olsa tüylüydü diğer bölgeleri saymıyorum bile. akne tedavisinden sonra yüzüm bildiğiniz sakala döndü ama dokunamadım lazere gidemedim ilaçtan 6 ay sonra beklemem lazımdı bir süre daha bekledim çünkü öğrenciydim param yoktu. o haldeyken hayatımın aşkıyla tanıştım ve kılımı ne tüyümü sorun etti ama dışardan bakınca sakallı gibi duruyordum???

bu sizin özgüveninizle ilgili, biraz dik durun zaten gelip de kılınıza laf edecek adam olgunlaşmamış biridir

Ben de 8 seans buz lazer aldım.sonuc tekrar cıktı ve azalma 50 diyelim.Bpuz lazer bitirmez.ya aleksander yada iğneli epilasyon

Aynı benim durumumdasınız, bir kadın için çok üzücü bir durum gercekten. Yaşamayan sizi anlayamaz

Çok boş bir sebep görüşün insanlarla tek manisi buysa gerçekten… hepimiz insanız ve insanda tüy olur. Biblo bebek değiliz

pcos bi çok kadının başına gelebilen bişey böyle düşünüp canını sıkma derim. Lazer içinde önce bi dktorunla görüş belki bi önerisi olur sana 2 sene çok uzun çünkü.

Ay lütfen yapma ya kimler kimler evleniyor. Erkeklerin kıl tüye baktığını düşünmüyorum.

Kılınız için sizden soğuyacak erkekle evlenmeniz hata olur zaten. Yarın bir gün çocuk sahibi olursunuz bu sefer değişen bedeninizden dolayı soğur. Soğuyacak insan her türlü soğur yani, böyle şeylere takılmayı bırakmalısınız emin olun seven insan vücudunuzdaki kılı bile sever.

İnanın ben de çocukluğumdan beri kıllıyım. Kısa kollu giyince kollarımı kapatırdım utancımdan. Özel bölgemde bile ergenlikten önce tüy vardı. Düşünün yani. Evet çok çekinirdim ama hiçbir zaman kompleks haline getirmedim sadece çok tüylüsünüz diye neden kendinizi bu kadar her şeyden soyutladınız ki? Ben 25 yaşındayım geçen sene 8 ay lazere gittim yüzde yüz sonuç vermedi ama büyük oranda azaldı şuanda hala jilet yapıyorum ama ayda bir kez yetiyor. Eskiden 2. Günde sakal gibi sert sert çıkardı tüylerim. İyi bir yere gidin ve emin olun normal bir insanda bile tüyler yüzde yüz bitmiyor. Benim yüzümde sakal bile çıkıyor çenemde yüzümün kenarlarında. Yani inanın belki durumum sizden daha kötüdür ama bir şekilde çözüm bulmaya çalışıyorum özgüvenimi zedelemesine izin vermiyorum bu durumun. Şuanda maddi durumlardan dolayı lazere devam edemiyorum önümüzdeki sonbahar yine başlayacağım. Lütfen kendinizi bu kadar yalnızlaştıracak kadar üzmeyin bu durumunuzdan dolayı. Çözümsüz hiçbir şey yok. Bende de pcos var şifalı bitkilerden kullanıyorum reglimi düzene koymaya çalışıyorum. Yüzümdeki tüyleri 2 haftada bir kendim alıyorum. Bir şekilde işin içinden çıkıyorum yani. Umarım yazdıklarım biraz olsun yardımcı olur düşüncelerinizin şekillenmesinde

bende pcosluyum ayrica genetik tüylüyüm ben ozellikle bacak ve özel bolge ve koltuk altinda çok guzel sonuç aldim.
%90 bitti diyebilirim yıllar oldu yaptiralı, cihaz size uygun degil olabilir mi acaba?
igneli epilasyon bazi kisilerde daha guzel sonuclar cikarabiliyor.
bacaklarinizi vs agdayla halledip gogus bolgenize vs igneli epilasyon deneyebilirsiniz.
evlenen her insan pürü pak kılsız tüysuz degilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…