İkiside. Hiç farketmezPeki sizce cynosure mi iyi yoks candellami
Her yeri Killa dolu erkekler neden eveleniyo lüzumsuz çok kılları var benceBen 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
Tüm vücuda iğneli nasıl yapılır ki.Bence kıl türk erkeklerinin hassas konusu, inanilmaz takıntılı çoğu bu konuda.
Mutsuz olursunuz açık söyleyim.
Eğer paranız varsa, bir iki yıl minik çaplı bir servet harcayıp tüm vücut iğneli epilasyon yaptırın bilinen bir yere.
İzler max bir senede geçer, sonra ömür boyu pamuk gibi dolaşırsınız.
Çatlakla tüy aynı şey değil amaSen kendinde bunu kusur olarak gorursen ,karşındaki insan da bunu kusur olarak görür . Emin ol ,seni gerçekten seven bunlara dikkat etmez. Bacaklarımda çok fazla catlaklarim var. Diz kapağının arkasına kadar düşünün. 10 yıllık evliyim eşim bunun lafını dahi etmedi. Ben de ya sevmezse diye endişe ediyordum . Umru bile degil
Duzgun epilasyonla gitmeyecek tuy yoktur. Kazak gibi killi erkekler tum gogus killarini aldiriyor, sizinkisi neden olmayacak?!Ben 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
Ben 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
Ben de 8 seans buz lazer aldım.sonuc tekrar cıktı ve azalma 50 diyelim.Bpuz lazer bitirmez.ya aleksander yada iğneli epilasyonİstanbul'dayım. Kullandıkları cihaz soprano platinium buz lazer sayfasından da kontrol etmiştim orjinaldi ama cihaz kadar yapan da önemli o konuda da biraz sıkıntı çektim çoğu seansım düşük atışla yapılmıştı defalarca uyarmama rağmen.
Aynı benim durumumdasınız, bir kadın için çok üzücü bir durum gercekten. Yaşamayan sizi anlayamazBen 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
İnanın ben de çocukluğumdan beri kıllıyım. Kısa kollu giyince kollarımı kapatırdım utancımdan. Özel bölgemde bile ergenlikten önce tüy vardı. Düşünün yani. Evet çok çekinirdim ama hiçbir zaman kompleks haline getirmedim sadece çok tüylüsünüz diye neden kendinizi bu kadar her şeyden soyutladınız ki? Ben 25 yaşındayım geçen sene 8 ay lazere gittim yüzde yüz sonuç vermedi ama büyük oranda azaldı şuanda hala jilet yapıyorum ama ayda bir kez yetiyor. Eskiden 2. Günde sakal gibi sert sert çıkardı tüylerim. İyi bir yere gidin ve emin olun normal bir insanda bile tüyler yüzde yüz bitmiyor. Benim yüzümde sakal bile çıkıyor çenemde yüzümün kenarlarında. Yani inanın belki durumum sizden daha kötüdür ama bir şekilde çözüm bulmaya çalışıyorum özgüvenimi zedelemesine izin vermiyorum bu durumun. Şuanda maddi durumlardan dolayı lazere devam edemiyorum önümüzdeki sonbahar yine başlayacağım. Lütfen kendinizi bu kadar yalnızlaştıracak kadar üzmeyin bu durumunuzdan dolayı. Çözümsüz hiçbir şey yok. Bende de pcos var şifalı bitkilerden kullanıyorum reglimi düzene koymaya çalışıyorum. Yüzümdeki tüyleri 2 haftada bir kendim alıyorum. Bir şekilde işin içinden çıkıyorum yani. Umarım yazdıklarım biraz olsun yardımcı olur düşüncelerinizin şekillenmesindeBen 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?