Aboww dağlara taşlara.. Bu kadar kıskançlık sevgilinizi de sizi de boğar. Yorulur ilişkiyi yıpratırsınız.merhaba arkadaşlar kuruntu mu yapıyorum? Neden böyle asla içinden çıkamadım size sormak istedim.
Nişanlımla şimdiye kadar güvensizlikle alakalı bir sorunumuz olmadı. Ama bu gün içine bir his doğdu. Her şeyi kurcalamaya basladım instagrama gün aşırı 2 kez fotoğraf atmış son attıgının yorumlarını kapatmış. Neden oldugunu sordum aktabalar yorum yapsın istemedim diyo. Bu arada fotoğrafına yorum yapan akrabası yok? Ben söyledikten sonra yorumları açtı ama bilemedim .
Bugün akşama doğru kendisinden 1 saat hber alamadım. Napıyosun dediğimde ev sahibiyle konusuyorum diyo. Screenshotı nı istedimhaber alamadıgım saatten 1 saat önce yani sonrasında zaten konuşmuşuz. Bu saatte ev sahibiyle ne konuşuyorsun diyorum bi şeyler zırvalıyo baktım gerçekten ev sahibiymiş. O 1 saat ne yaptıgı meçhul. Hala kanıtı yok.
Hiç huyum değildir o his yüzünden biraz kurcalayım dedim her şey havada kaldı.
En nefret ettiğim şeyi de instagramda takip ettiği bütün kızların fotografını es vermeden beğenmiş. Sorunca da önüme çıktı beğendim diyor.
Bugün yaptıklarını hiçbir şekilde anlam veremedim evet biraz paranoyakça oldu belki ama ilk kez yaptım böyle bir şey hiç cevap da alamadım.. sizce ??
Şifremi ben de vermem arkadaşlarımla bazen kızsal sohbetlerimiz olabiliyor ama bir şeyden şüphelenirse o zaman yanımdayken telefonumu veririm tabi o ayrı. Buluştuğunuz zaman telefonu rahatça alıyor mu eline? Yalandan bir gün telefonunu iste senden x bir sayfasına bakayım falan de verecek mi bakalım. Ay biraz test et işte kız fsdfşidsşifdsfBence de
Açıklama olarak arkadaşını söyledi bir de kız kardeşini onlar istese de vermem diyo. Sağolsun beni denk tutuyor hepsiyle herhalfe
Valla biraz üzerine gittim şifreni vermezsen biter vs gibi. O zaman yolun açık olsun diyo Allahım yaŞifremi ben de vermem arkadaşlarımla bazen kızsal sohbetlerimiz olabiliyor ama bir şeyden şüphelenirse o zaman yanımdayken telefonumu veririm tabi o ayrı. Buluştuğunuz zaman telefonu rahatça alıyor mu eline? Yalandan bir gün telefonunu iste senden x bir sayfasına bakayım falan de verecek mi bakalım. Ay biraz test et işte kız fsdfşidsşifdsf
Kıyamam ya. Neden vermiyor işte şifreyi? Saklayacak bir şeyi olmayan verir direkt, yeter ki için rahat olsun, der. Çok çok belli etmiş kendini. Bence kurcalamayın, biz hasta oluyoruz... Sana karı kızla mutluluklar deyip her yerden engelleyin. Bakalım uğraşacak mı? Ama tabii blöf olmasın bu, çabalasa da boşverin çünkü her şey ortadaSizin için de çok üzgünğm gerçekten ben de ağlıyorum şimdibu kadar kolay işte kalp yıkmak nasıl insan bunlar ya
Ay valla vermiyo eş zamanlı onunla da konusuyorum ayrıl o zaman dedi şifre içinKıyamam ya. Neden vermiyor işte şifreyi? Saklayacak bir şeyi olmayan verir direkt, yeter ki için rahat olsun, der. Çok çok belli etmiş kendini. Bence kurcalamayın, biz hasta oluyoruz... Sana karı kızla mutluluklar deyip her yerden engelleyin. Bakalım uğraşacak mı? Ama tabii blöf olmasın bu, çabalasa da boşverin çünkü her şey ortada
Niye kendinizi başkası için kisitliyorsunuz ? Açın hesabınızı da güzelce kullanın . Ben de eski nişanlı görüp de mesaj atmasin diye adımı kullanmıyordum hesabımda sonra banane dedim ya onun için niye kendimden ödün veriyim ki . Bosverin siz de travma oluştuysa ancak korkularinizin üstüne giderek yenebilrsiniz bunuŞu an ağladım, çünkü travmam olmuş resmen. Instagrama, sosyal medyaya lanet olsun. Tanımadıkları karı kız takip edince, foto beğenince noluyor ya! 4 yıl önce bu yüzden kavga etmiştim, reelde de buluşup aldatmış, terk etti sonra beni. O gün bugündür hesabım yok. Neredeyse 1 yıldır görüştüğüm kişi de, benim yok diye rahat takılmaya başladı, önüne gelene yürümüşBen de 1 günde içime doğup başkasından baktım, hesabını açıp, bana hiç haber vermeden gezdiği yerlerde çektiği havalı pozları koymuş. Kim çekmiş bilmiyorum artık. Hemen kavga etti, bitirdi, 3 aydır konuşmuyoruz Neyse, konumuz sizindi ama velhasılkelam, hissediyoruz ve kesinlikle bir şey çıkıyor altından. Üzgünüm...
Değil malesefKritik bir soru, insta profil fotoğrafı sizinle mi? Sevgili değilsiniz nişanlisiniz sonuçta. Her yerde ilan edebilir bir bahanesi olamaz
Sizinle paylaştığı fotoğraf var mı peki hiçDeğil malesef
Gerek görmüyorum ki kullanmak için. Bir eksikliğini hissetmiyorum ama böyle konular olunca sinir oluyorum, eski günler aklıma geliyorNiye kendinizi başkası için kisitliyorsunuz ? Açın hesabınızı da güzelce kullanın . Ben de eski nişanlı görüp de mesaj atmasin diye adımı kullanmıyordum hesabımda sonra banane dedim ya onun için niye kendimden ödün veriyim ki . Bosverin siz de travma oluştuysa ancak korkularinizin üstüne giderek yenebilrsiniz bunu
Gerçekten bitirsene o yolun açık olsun diyen adam nasıl kapında k*pek oluyoValla biraz üzerine gittim şifreni vermezsen biter vs gibi. O zaman yolun açık olsun diyo Allahım ya
E tamam, ayrılın o zaman. Evlenince de saklar bu. O zaman da vermemiştim, kabul etmiştin derAy valla vermiyo eş zamanlı onunla da konusuyorum ayrıl o zaman dedi şifre için
E tamam, ayrılın o zaman. Evlenince de saklar bu. O zaman da vermemiştim, kabul etmiştin der
Aynen öyle evli olsak da vermem benim özelim diyo.. hey Allah ım yaGerçekten bitirsene o yolun açık olsun diyen adam nasıl kapında k*pek oluyo
Çıldırıyorum bunlara yaa
Ay yok artık bu da denmez ki ne bu inat vermemek için? Sen benim dediğimi yap kuzum buluştuğunuzda telefonunu kapat sarjım bitti canım telefonunu verir misin senden x şeye bakacağım(yalan uydurursun) de bakalım ne yapacak eğer vermiyorsa şüphelerinde haklısın. Fotoğraf paylaşmak istediğini de söyle tepkilerini ölçValla biraz üzerine gittim şifreni vermezsen biter vs gibi. O zaman yolun açık olsun diyo Allahım ya
Kimseye bunu demedim daha önce belki doğru değil ama, bence ayrılın yol yakınken. Adam nişanlısına şifre vermiyor, fotoğraf paylaşmıyor, üstüne bir de her kızın fotoğrafini beğeniyor. Bu adamla evlenmeyin lütfen. Evli ve cocukluyken aldatilmak daha zor olur. Bırakın o sizi kaybettigine yansinYok o da
1 saat kayboldu diye mi paranoya yaptınız?? Bence üç saat haber alamamaktan daha onemli önüne geçen kızların fotosuna lise atması.merhaba arkadaşlar kuruntu mu yapıyorum? Neden böyle asla içinden çıkamadım size sormak istedim.
Nişanlımla şimdiye kadar güvensizlikle alakalı bir sorunumuz olmadı. Ama bu gün içine bir his doğdu. Her şeyi kurcalamaya basladım instagrama gün aşırı 2 kez fotoğraf atmış son attıgının yorumlarını kapatmış. Neden oldugunu sordum aktabalar yorum yapsın istemedim diyo. Bu arada fotoğrafına yorum yapan akrabası yok? Ben söyledikten sonra yorumları açtı ama bilemedim .
Bugün akşama doğru kendisinden 1 saat hber alamadım. Napıyosun dediğimde ev sahibiyle konusuyorum diyo. Screenshotı nı istedimhaber alamadıgım saatten 1 saat önce yani sonrasında zaten konuşmuşuz. Bu saatte ev sahibiyle ne konuşuyorsun diyorum bi şeyler zırvalıyo baktım gerçekten ev sahibiymiş. O 1 saat ne yaptıgı meçhul. Hala kanıtı yok.
Hiç huyum değildir o his yüzünden biraz kurcalayım dedim her şey havada kaldı.
En nefret ettiğim şeyi de instagramda takip ettiği bütün kızların fotografını es vermeden beğenmiş. Sorunca da önüme çıktı beğendim diyor.
Bugün yaptıklarını hiçbir şekilde anlam veremedim evet biraz paranoyakça oldu belki ama ilk kez yaptım böyle bir şey hiç cevap da alamadım.. sizce ??
valla bazen haber alamazdım ama bugün ilk kez pranoya yaptım içime doğdu sadece .. sonuç ayrılık şifresini vermemesi yüzünden1 saat kayboldu diye mi paranoya yaptınız?? Bence üç saat haber alamamaktan daha onemli önüne geçen kızların fotosuna lise atması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?