Bu hareketlerin altında ne var ?

Aboww dağlara taşlara.. Bu kadar kıskançlık sevgilinizi de sizi de boğar. Yorulur ilişkiyi yıpratırsınız.

Bence de
Açıklama olarak arkadaşını söyledi bir de kız kardeşini onlar istese de vermem diyo. Sağolsun beni denk tutuyor hepsiyle herhalfe
Şifremi ben de vermem arkadaşlarımla bazen kızsal sohbetlerimiz olabiliyor ama bir şeyden şüphelenirse o zaman yanımdayken telefonumu veririm tabi o ayrı. Buluştuğunuz zaman telefonu rahatça alıyor mu eline? Yalandan bir gün telefonunu iste senden x bir sayfasına bakayım falan de verecek mi bakalım. Ay biraz test et işte kız fsdfşidsşifdsf

Valla biraz üzerine gittim şifreni vermezsen biter vs gibi. O zaman yolun açık olsun diyo Allahım ya

Sizin için de çok üzgünğm gerçekten ben de ağlıyorum şimdi bu kadar kolay işte kalp yıkmak nasıl insan bunlar ya
Kıyamam ya. Neden vermiyor işte şifreyi? Saklayacak bir şeyi olmayan verir direkt, yeter ki için rahat olsun, der. Çok çok belli etmiş kendini. Bence kurcalamayın, biz hasta oluyoruz... Sana karı kızla mutluluklar deyip her yerden engelleyin. Bakalım uğraşacak mı? Ama tabii blöf olmasın bu, çabalasa da boşverin çünkü her şey ortada

Ay valla vermiyo eş zamanlı onunla da konusuyorum ayrıl o zaman dedi şifre için

Niye kendinizi başkası için kisitliyorsunuz ? Açın hesabınızı da güzelce kullanın . Ben de eski nişanlı görüp de mesaj atmasin diye adımı kullanmıyordum hesabımda sonra banane dedim ya onun için niye kendimden ödün veriyim ki . Bosverin siz de travma oluştuysa ancak korkularinizin üstüne giderek yenebilrsiniz bunu

Kritik bir soru, insta profil fotoğrafı sizinle mi? Sevgili değilsiniz nişanlisiniz sonuçta. Her yerde ilan edebilir bir bahanesi olamaz

Gerek görmüyorum ki kullanmak için. Bir eksikliğini hissetmiyorum ama böyle konular olunca sinir oluyorum, eski günler aklıma geliyor

Valla biraz üzerine gittim şifreni vermezsen biter vs gibi. O zaman yolun açık olsun diyo Allahım ya
Ay yok artık bu da denmez ki ne bu inat vermemek için? Sen benim dediğimi yap kuzum buluştuğunuzda telefonunu kapat sarjım bitti canım telefonunu verir misin senden x şeye bakacağım(yalan uydurursun) de bakalım ne yapacak eğer vermiyorsa şüphelerinde haklısın. Fotoğraf paylaşmak istediğini de söyle tepkilerini ölç

Kimseye bunu demedim daha önce belki doğru değil ama, bence ayrılın yol yakınken. Adam nişanlısına şifre vermiyor, fotoğraf paylaşmıyor, üstüne bir de her kızın fotoğrafini beğeniyor. Bu adamla evlenmeyin lütfen. Evli ve cocukluyken aldatilmak daha zor olur. Bırakın o sizi kaybettigine yansin

1 saat kayboldu diye mi paranoya yaptınız?? Bence üç saat haber alamamaktan daha onemli önüne geçen kızların fotosuna lise atması.

1 saat kayboldu diye mi paranoya yaptınız?? Bence üç saat haber alamamaktan daha onemli önüne geçen kızların fotosuna lise atması.
valla bazen haber alamazdım ama bugün ilk kez pranoya yaptım içime doğdu sadece .. sonuç ayrılık şifresini vermemesi yüzünden

İnstaya profil koydurun beraber. Madem nisanlisiniz. Şifre vermek istemeyebilir. Benim de yorumlarım kapalı ben de şifremi vermem.kizlar özel şeyler yazıyor çünkü. Ama pp yapardım nişanlım rahatsız oluyorsa. Yapmıyorsam baya halt karıştırıyorum demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…