Nisanlindan mi ayrıldın şu an? Kız konuyu ne zaman açtın ne ara ayrildin?valla bazen haber alamazdım ama bugün ilk kez pranoya yaptım içime doğdu sadece .. sonuç ayrılık şifresini vermemesi yüzünden
Ya cidden bunları ki hesap ettiniz? Size yazmadığı 40 dakika için sözüne guvenmediniz de konuşma ss'i mi istediniz?yani şöyle 22.00 da sormuşum napıyosun diye bana 22.40 da döndü ev sahibimle konusuyorum dedi
Attıgı screenshotta ev sahibiyle 21.30da konuşmuş biz 22.00a kadar zaten konuşmuşuz.
Blöf yaptım vermezsen ayrılalım diye olur dedi konuşmuyoruz şimdi deNisanlindan mi ayrıldın şu an? Kız konuyu ne zaman açtın ne ara ayrildin?
Son ana kadar fikirler verdim test et dedim emin olmak için ama bunu diyorsa evliliğe taşımanın anlamı yok. Kıytırık bi instagram için şifre vermem ayrılırsan yolun açık olsun diyor hem de fotoğraf paylaşmıyor birde üstüne ona buna like. Hadi gitsin oradan ya amaaann sevdiği kadını bi instagram için huzursuz edip şüpheye düşüren biri ve seni rahatlatmak için hiçbir çabası da yokAynen öyle evli olsak da vermem benim özelim diyo.. hey Allah ım ya
Konuşacak bir şey yok ki. Tamam, deyip silin hayatınızdan. O da rahatlıkla takip etsin karı kız. Yoksa siz hep kimi ekledi, kimi beğendi, niye 1 sa yazmadı vs. takılacaksınız. Yazık bence. Hayırlısı olsun hakkınızdaBlöf yaptım vermezsen ayrılalım diye olur dedi konuşmuyoruz şimdi de
Sizin böyle aile.arasinda falan nisan mi? Yoksa kendi aranızda mi?Blöf yaptım vermezsen ayrılalım diye olur dedi konuşmuyoruz şimdi de
Ya bu cidden normal mi?Şifremi ben de vermem arkadaşlarımla bazen kızsal sohbetlerimiz olabiliyor ama bir şeyden şüphelenirse o zaman yanımdayken telefonumu veririm tabi o ayrı.
Aynen öyle bu sabahki his..Son ana kadar fikirler verdim test et dedim emin olmak için ama bunu diyorsa evliliğe taşımanın anlamı yok. Kıytırık bi instagram için şifre vermem ayrılırsan yolun açık olsun diyor hem de fotoğraf paylaşmıyor birde üstüne ona buna like. Hadi gitsin oradan ya amaaann sevdiği kadını bi instagram için huzursuz edip şüpheye düşüren biri ve seni rahatlatmak için hiçbir çabası da yok
aile arasında malesefSizin böyle aile.arasinda falan nisan mi? Yoksa kendi aranızda mi?
Valla şok içindeyim ya bitirdi gitti kıytırık instagram şifresi yüzündenUnutmayin asıl sinav şimdi basliyor. Ayrılmayi öne surdunuz eğer bu lafın arkasında durmayıp o size gelmeden siz onun peşinden kosarsaniz, geçmiş olsun. Bir daha hiçbir ayrılık lafiniza aldırmaz, nasıl olsa geri gelecek daha önce olduğu gibi der ve her şeyi rahat rahat yapar
Allahin sevdiği kuluymussunuz demek ki. Evliyken bunlari yasamaktan iyidirValla şok içindeyim ya bitirdi gitti kıytırık instagram şifresi yüzünden
Tabi mantıken doğru söylüyorsunuz evet ama aslında verdiğim örnek şöyle instagramda tanıdığım tanımadığım her erkeği takip ediyorsam ve erkek arkadaşımın içine bir anlık kuşku düştüyse söylerdim huzursuz olmaması adına ama bu sürekli olan bir şeyse alışkanlık yaptıysa tepkimi koyardım hayırdır diye'eger bana bunu yakıştırıyorsan neden hala berabersin' olurdu.
Kız nisan öyle sifre ver yoksa biter tamam vermiyorum bitsin diye biter mi? Yani yüzük iade olur aileler girer işin işine. Yani adama yüzükleri.gondericem dedin mi? Ailelere haber verildi mi?Valla şok içindeyim ya bitirdi gitti kıytırık instagram şifresi yüzünden
Daha verilmedi ama asla barışmıyor da barışmak isteyen de yok annemlere sebebini söyleyince ne diyecekler acaba of yaKız nisan öyle sifre ver yoksa biter tamam vermiyorum bitsin diye biter mi? Yani yüzük iade olur aileler girer işin işine. Yani adama yüzükleri.gondericem dedin mi? Ailelere haber verildi mi?
Bu saatten sonra barışmak için adım atmayın bence. Son sözü söylemiş zaten. Ailenize söyleyin, onlar haberleşir. Adama bak ya!..Daha verilmedi ama asla barışmıyor da barışmak isteyen de yok annemlere sebebini söyleyince ne diyecekler acaba of ya
Bir de duygu sömürüsü yapıyor. Ailen beni istemedi sen bahane arıyosun diye e ver şifeni o zaman? Yok ama.Bu saatten sonra barışmak için adım atmayın bence. Son sözü söylemiş zaten. Ailenize söyleyin, onlar haberleşir. Adama bak ya!..
Güzel manipüle bahanesiBir de duygu sömürüsü yapıyor. Ailen beni istemedi sen bahane arıyosun diye e ver şifeni o zaman? Yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?