Bu hareketlerin altında ne var ?

yani şöyle 22.00 da sormuşum napıyosun diye bana 22.40 da döndü ev sahibimle konusuyorum dedi
Attıgı screenshotta ev sahibiyle 21.30da konuşmuş biz 22.00a kadar zaten konuşmuşuz.
Ya cidden bunları ki hesap ettiniz? Size yazmadığı 40 dakika için sözüne guvenmediniz de konuşma ss'i mi istediniz?
Adam da bunu normal bulup attı mı?
Cok saçma bir ilişki yaşayış biçimi. Ne denir ki.
İstersem beş saat yazmayayım, söylediğim şeye inanmayıp bir de benden kanıt için ekran kaydı isteyecek kişiye nişanlım demezdim, kendim de bu küçük düşürücü davranışı nikahlı kocama bile yapmazdım.
Şüpheleniyorsaniz bir kazın,ne varmis ne yokmuş diye ama bunu bu sekilde yapmayın,çok saçma .
Adam da bence aldatıyor, çünkü 1) kadın böyle durumlarda hisseder , 2) hiç gizli iş çevirmeyen biri olsa sizin isteginize sinirlenirdi, kuzu kuzu yollamazdi

Aynen öyle evli olsak da vermem benim özelim diyo.. hey Allah ım ya
Son ana kadar fikirler verdim test et dedim emin olmak için ama bunu diyorsa evliliğe taşımanın anlamı yok. Kıytırık bi instagram için şifre vermem ayrılırsan yolun açık olsun diyor hem de fotoğraf paylaşmıyor birde üstüne ona buna like. Hadi gitsin oradan ya amaaann sevdiği kadını bi instagram için huzursuz edip şüpheye düşüren biri ve seni rahatlatmak için hiçbir çabası da yok

Ben bazen 5 saat ortadan kayboluyorum diziydi kitaptı yemek vs derken, yani 1 saat yazmadı diye ne oluyor anlamadım, hatta ben şu ilk iki sayfa boyunca yorumlarda aşırı kıskançlık ve kısıtlanma içeren, kadın hisseder, kesin aldatma var temalı hiçbir şeyi anlamadım galiba ne yaşanıyor burda tam olarak

Blöf yaptım vermezsen ayrılalım diye olur dedi konuşmuyoruz şimdi de
Konuşacak bir şey yok ki. Tamam, deyip silin hayatınızdan. O da rahatlıkla takip etsin karı kız. Yoksa siz hep kimi ekledi, kimi beğendi, niye 1 sa yazmadı vs. takılacaksınız. Yazık bence. Hayırlısı olsun hakkınızda

Şifremi ben de vermem arkadaşlarımla bazen kızsal sohbetlerimiz olabiliyor ama bir şeyden şüphelenirse o zaman yanımdayken telefonumu veririm tabi o ayrı.
Ya bu cidden normal mi?
Nişanlın 'ben bazı şeylerden şüpheleniyorum, bence sen Mustafa'yla özelden de konuşuyorsun, flört ediyorsun. Ver telefonunu bakayim' dese cidden 'suphelendiysen al bak,için rahatlasın' der misiniz?
Benim için doğru cevap 'eger bana bunu yakıştırıyorsan neden hala berabersin' olurdu. Adam arkadasim dediğin kişiyle onu aldattığını düşünecek ,bunu bana yakistiracak. Ben de içini rahatlatacagim,kendimi aklatacağim. Ne bileyim, hiç mantığım almıyor.

Unutmayin asıl sinav şimdi basliyor. Ayrılmayi öne surdunuz eğer bu lafın arkasında durmayıp o size gelmeden siz onun peşinden kosarsaniz, geçmiş olsun. Bir daha hiçbir ayrılık lafiniza aldırmaz, nasıl olsa geri gelecek daha önce olduğu gibi der ve her şeyi rahat rahat yapar

Aynen öyle bu sabahki his..
Sizin böyle aile.arasinda falan nisan mi? Yoksa kendi aranızda mi?
aile arasında malesef

Valla şok içindeyim ya bitirdi gitti kıytırık instagram şifresi yüzünden

'eger bana bunu yakıştırıyorsan neden hala berabersin' olurdu.
Tabi mantıken doğru söylüyorsunuz evet ama aslında verdiğim örnek şöyle instagramda tanıdığım tanımadığım her erkeği takip ediyorsam ve erkek arkadaşımın içine bir anlık kuşku düştüyse söylerdim huzursuz olmaması adına ama bu sürekli olan bir şeyse alışkanlık yaptıysa tepkimi koyardım hayırdır diye

Müthiş derecede kıskançsın bu ilişkide Eğer bu kıskançlık ve sürekli kontrol etme ihtiyacı bu kişi ile başladıysa altı boş değildir. Mantıksal olarak bazı şeyleri fark etmiyor olsan bile bilinçaltın olumsuz sinyalleri yakalıyor demektir.

Evlenme bu çocukla, güvenilir değil.

Valla şok içindeyim ya bitirdi gitti kıytırık instagram şifresi yüzünden
Kız nisan öyle sifre ver yoksa biter tamam vermiyorum bitsin diye biter mi? Yani yüzük iade olur aileler girer işin işine. Yani adama yüzükleri.gondericem dedin mi? Ailelere haber verildi mi?

Kız nisan öyle sifre ver yoksa biter tamam vermiyorum bitsin diye biter mi? Yani yüzük iade olur aileler girer işin işine. Yani adama yüzükleri.gondericem dedin mi? Ailelere haber verildi mi?
Daha verilmedi ama asla barışmıyor da barışmak isteyen de yok annemlere sebebini söyleyince ne diyecekler acaba of ya

Daha verilmedi ama asla barışmıyor da barışmak isteyen de yok annemlere sebebini söyleyince ne diyecekler acaba of ya
Bu saatten sonra barışmak için adım atmayın bence. Son sözü söylemiş zaten. Ailenize söyleyin, onlar haberleşir. Adama bak ya!..

Bir de duygu sömürüsü yapıyor. Ailen beni istemedi sen bahane arıyosun diye e ver şifeni o zaman? Yok ama.
Güzel manipüle bahanesi Madem kestirip attı, siz de atın. Şu an, kıskandığınız için iyice kalktı bir tarafları. Çok kıskançtı diyecek ya da işte ailenizi ortaya atacak. Kendinden hiç bahsetmeyecek. Salın işte, rahat rahat takılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…