- 11 Ağustos 2019
- 86
- 125
- 23
- 31
- Konu Sahibi Yaralibiri
-
Evet o güç gerekiyor sanki sadece bitmesi içinO evlilik ölmüş bence. Ne zaman güç bulur da cenazeyi kaldırırsınız bilemem.
Eş ailesi yüzünden çok kavga ettik hala da ediyoruz çözümsüz bir konu . Ama hemen herşey de ev işlerinde dahi kavga edebiliyoruzKavga sebepleriniz neler ? Eş ailesi mi ? Maddiyat mı ? Yani insan durup dururken kavga etmez ki
Önerdim çokça. Ama yanaşmadı. Kavga sonrasında ben trip atınca barışan çoğunlukla o olur. Ama düzeltmeye çalışsa da bı süre sonra yine aynı ölüyorBu kadar az ayrıntıya çift terapisine gitmenizi önermek dışında ne denebilir bilemedim. Eşiniz ona bile yanaşmıyorsa, ilişkinizi umursamayan, çaba göstermeye erinen adamla da daha fazla zaman harcamayın. İnsan çocuklarının elbette anne babasıyla aynı çatı altında, mutlu bir aile içinde büyümesini ister ama ortada mutlu bir aile yoksa, o ailenin de çocuklara bir faydası olmuyor.
Onun ailesini savunmasından. Gelenler geliyor. Nefret ettim artık annesinden.En çok neden rahatsız oluyorsunuz ?
Çok teklif ettim ama yanaşmadı hiçAile terapisine gitmeyi düşündünüz mü?
Yok ben o zaman öğrendim benden önce olan bı mevzu ama onu da çok Zaman unutamadım. Çokça yüzüne vurdum benden sakladığı içinEski konunuzu okudum.Eşiniz düğününüzden 2 hafta önce başka bir kızdan hoşlanmış sonra siz cesaret edemediğiniz için o an bitirememişsiniz ne desem bilmiyorum.Bu durumu unutamadınız sanırım
Eski konumda biraz bahsetmiştim. Onun ailesi yüzünden çok kavgalar ettik. Anne babasina denilmemesi gerekeni ben ona o benimkilere söyledi.bunlara rağmen düzeltmeye calissakta herşeyi halı altına supurmusuzSayginizi bitirecek hangi olaylari yasadiginizi belirtmis olsaydiniz daha uygun yanitlar alabilirdiniz.
Onun ailesini savunmasından. Gelenler geliyor. Nefret ettim artık annesinden.
Iki tarafin da caba gostermesi gerekiyor. Tartisma olacagini hissettiginiz zaman sohbeti uzatmayin
Kavga etmezsek de hiç bir şey çözüme ulaşmıyor sanki . Ben bı süre trip atıyorum.sonra normal davranıyor o . Ben trip atarken yoruluyorum. Yine çözümsüz kaliyoIki tarafin da caba gostermesi gerekiyor. Tartisma olacagini hissettiginiz zaman sohbeti uzatmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?