• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ilişkiyi devam etmeli miyim onu bile bilmiyorum :(

beren26

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
621
277
323
mrb arkadaşlar sadece size içimi dökmek istedim hemen konuyu girip uzatmak istemiyorum sevgilimle 5 aydır cıkıyoruz o ankarada ben ıstanbuldayım sureklı buraya gıdıp gelıyor fedakarlık yapıyor ama bırseyler eksıık gıbı hıssedıyorum yanı ınsan sevdıgının elını tutup öpmek ıstemez mı bunlar benım ıcımden pek de gelmıyor acıkcası ben suan 20 yasındayım sevgılım 2 yada en fazla 3 yıl sonra evlenmek ıstıyor ama bılmıyorum bana erken gelıyor oda 26 yasında yası geldıgı ıcın haklı tabı ısıde var sonucta bende okuyorum dgs kazanamazsan ne yapıcaksın ozelde çalısıcaksın o zamanda evlenmenı ıstıycek aılen dıyor bılmıyorum kafam cok karısık ne yapacagımıda bılmıyorum belkı de haklı onuda bılmıyorum :( okudugunuz ıcın tesekkur ederim

Sevdikten sonra mesafenin bir önemi yok bence sevip sevmediğinize karar verin evlilik fikrinden önce ayrıca 3 sene sonra evlilik gayet makul olabilir okul gibi bir sıkıntı olmazsa :) ben 23 yaşındayım sevdiceğim 29 yaşında 5 aydır beraberiz ve yaza evleniyoruz ( ki ben 30 yaşıma gelmeden evlenmem diyen biriydim :9: adam feleğimi şaşırttı ) bizde uzak yerlerdeyiz bunun etkisiyle bazen duygusal boşluk yaşıyorum ama yanındayken unutuyorum :) :16: önce duygularını ölçüp biçmelisin bence

Son düzenleme:
Bazı şeyleri yapmak içinden gelmiyorsa fazla zorlamanın alemi yok bence..

Ona karşı bunları hissetmedikten sonra diğer mevzuların derdini düşünmene bile gerek yok ..

Zamanla daha çok sevebilirsin dıyorlar buda ne kadar dogru sizce :44:

Ne hissediyorsun ona karşı.
Eline tutmak,öpmek istemediğine göre arkadaşça bi bağ senin ki

evlenmen icin pek bi engel kalmazsa 2 3 sene sonra evlenebılırsın bence.
flortu cok uzatmak da iyi olmuyor ve dedigin gibi adamın yası gelmis.
ayrıca sorun bu degil de senin duygularından emin olmayısın bence.
tensel cekim nasıl olmadı 5 aydır? yani ne bileyim fazla zaman geciremedigin icin olabilir ama bi durup kalbinin sesini
dinleme zamanı bence.

evlenmen icin pek bi engel kalmazsa 2 3 sene sonra evlenebılırsın bence.
flortu cok uzatmak da iyi olmuyor ve dedigin gibi adamın yası gelmis.
ayrıca sorun bu degil de senin duygularından emin olmayısın bence.
tensel cekim nasıl olmadı 5 aydır? yani ne bileyim fazla zaman geciremedigin icin olabilir ama bi durup kalbinin sesini
dinleme zamanı bence.

Evet çok fazla fırsatımız olmuyor zaman geçirmek için ondan olabilir.. :44::44:

Bu ne ya adamin yasi gelmis ne demek? Sacma sapan klise sozler evlilik yasi gelince olacak olay hadi atla bu ne? Ask lazim istek lazim izlem lazim.. birak yasi geldi sozlerini sen elini tutmak istemiyorsan gerisi hikâye. . Kendin icin bitir uzulmekle ask evlilik olmaz.. Ayrıca yas gelmesi Saçmalığı ni birakmali hayatimin ruhumun esi geldi deyince evlenmeli

Kadın erkek ilişkisi sadece sevmek değildir, sağlıklı bir ilişki olması için fiziksel birşeyler de duyuyor olmanız gerekirdi. Onu görünce içinizin kıpırdaması, yakın oturmayı, dokunmayı istemek gibi şeyler içinizden gelmiyorsa demek ki bir şeyler eksik. Bu durumda evliliği düşünmek de çok yanlış. Fiziksel çekim yoksa yoktur, zamanla oluşmaz. İkinizin de vakit kaybetmemesi için ilişkiyi sonlandırın derim. Ne kadar geciktirirseniz onun uğrayacağı yıkım da o kadar büyük olacaktır. Bol şans dilerim.

mrb arkadaşlar sadece size içimi dökmek istedim hemen konuyu girip uzatmak istemiyorum sevgilimle 5 aydır cıkıyoruz o ankarada ben ıstanbuldayım sureklı buraya gıdıp gelıyor fedakarlık yapıyor ama bırseyler eksıık gıbı hıssedıyorum yanı ınsan sevdıgının elını tutup öpmek ıstemez mı bunlar benım ıcımden pek de gelmıyor acıkcası ben suan 20 yasındayım sevgılım 2 yada en fazla 3 yıl sonra evlenmek ıstıyor ama bılmıyorum bana erken gelıyor oda 26 yasında yası geldıgı ıcın haklı tabı ısıde var sonucta bende okuyorum dgs kazanamazsan ne yapıcaksın ozelde çalısıcaksın o zamanda evlenmenı ıstıycek aılen dıyor bılmıyorum kafam cok karısık ne yapacagımıda bılmıyorum belkı de haklı onuda bılmıyorum :( okudugunuz ıcın tesekkur ederim

pes valla ... ben actım bu konnuyu sandım..:D tabı ben mutluyum:)) kokusuna bile ölüom ki oyş :38::48::48:

Son düzenleme:
Olmuyorsa uğraşmayacaksın..kendinide karşındakini de oyalama bence madem bişey hissetmiyorsun..sırf ankara dan seni görmeye geliyor diye evlenmeyeceksin heralde...

Arkadaşlar cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederim ilişkiyi sonlandırma kararı aldım hayırlısını diliyorum artık ikimiz içinde:43:

Back
X