O zaman edin. Bu böyle olmaz. Yazık değil mi o insanlara..
Bize böyle bir şey yapılsa bizde aynı tepkiye verirdik emin ol..
Birde havalarda sıcak evrakların hepsini bir istemek varken ne diye uğraştıyor insanları bu sıcakta..
canım aynen katılıyorum zulum hakkı değil...
yapılcak şey belli
işlerini eksik yaptığı yada ters davrandığı bir iki kişi yi gaza getirip şikayet etmelerini sağlayın
bence onun içinde iyi olacaktır
ne oldum delisine dönmüş anlaşılan
biraz sürtmeli burnu
O kendi istemedi kişiliğinin öyle olmasını. Biraz şartlardan dolayı oluştu genler gibi aynen bu kişilik mevzusu.
Mutlu çocuklar mutlu ailelerde büyür. Kötü alışkanlıkları olan insanlara bakın ailesel bozuklukları vardır.
Bence onun suçu değildi esirgeme kurumunda olmak. Etkisi mutlaka var bu şekilde.
Ben iş arkadaşını şikayet eden birini çok itici bulurum şahsen ve asla güvenmem bir daha.
evet canım memure... evet sınavsız
açıkcası çok ters tepecek bi durum olur ..örneklerini gördüm.....
Oooooh valla ne ala memleket. Az önce de farklı bir konu vardı konuşulan, birisi komşusundan rahatsızmış konu sahibi haklıydı bence ama sesini çıkarmaması konusunda uyarıyormuş ev sahibi falan. Neden? Çünkü kadın cazgır, kimse sözünü geçiremiyor. Nefret ediyorum böyle haksızlıklardan.
Tamam sizin bu bahsettiğiniz kadının da özel bir durumu varmış o sebeple sınavsız alınmış işe, KPSS yolunda harap olan binlerce gencimizi, nasıl yapacaksak artık, es geçelim diyelim ki insanız birbirimize yardımcı olmamız lazım. İyi her şey güzel ama işe alınmışsın gül gibi işin var ne bu afra tafra? İşinin hakkını vereceksin arkadaş! Belki de ondan daha çok ihtiyacı olan birisi KPSSye girdi ve onun yüzünden bu işe alınamadı?
Daha da sinir bozucu olan şeyse herkes her şeyi görüyor ama kimse ses çıkaramıyor. Neden? Çünkü biz bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla büyümüş insanlarız. Reva mı bu?
Sinirlerim zıpladı gene
emin ol bende etmedim hiç..düşün bana haddini aşarak niye işi yapmadın diy6ecek kadar hadsiz hemde ben den alt görevde..
ben bişi demedim.
sonra özür diledi affettim.
ama sen olsan down sendromlu bebekli kocası olmayan bir annesin sana böle tavır olsa suratına bakmasa böle kaba olsa napardın
bu yöndende düşün ?
eminim siz hemen bağırırdınız
kim olsa yapar
Sanirim psikolojisi normal degil.
Ne zamandir birlikte calisiyorsunuz?
İs arkadaslarindan ya da varsa ustunuzden kimse sen bugunlerde iyi degilsin sanirim, neyin var diye yaklasmadi mi?
Ya da mudurunuz isini eksik yapiyorsun, kendini topla diyemedi mi?
Ruh sagligi raporu gerekliyse bir sekilde aldirmanin yollarini arayin bence.
Bir seninki eksikmis dosyanda, olmayanlardan istiyor kurumun buyukleri vs diyerek.
devletin sağladığı imkanlar saymakla bitmez...bir çoğu açıkta kalmıyor..bazısı liseden sonra direk atanıyorOooooh valla ne ala memleket. Az önce de farklı bir konu vardı konuşulan, birisi komşusundan rahatsızmış konu sahibi haklıydı bence ama sesini çıkarmaması konusunda uyarıyormuş ev sahibi falan. Neden? Çünkü kadın cazgır, kimse sözünü geçiremiyor. Nefret ediyorum böyle haksızlıklardan.
Tamam sizin bu bahsettiğiniz kadının da özel bir durumu varmış o sebeple sınavsız alınmış işe, KPSS yolunda harap olan binlerce gencimizi, nasıl yapacaksak artık, es geçelim diyelim ki insanız birbirimize yardımcı olmamız lazım. İyi her şey güzel ama işe alınmışsın gül gibi işin var ne bu afra tafra? İşinin hakkını vereceksin arkadaş! Belki de ondan daha çok ihtiyacı olan birisi KPSSye girdi ve onun yüzünden bu işe alınamadı?
Daha da sinir bozucu olan şeyse herkes her şeyi görüyor ama kimse ses çıkaramıyor. Neden? Çünkü biz bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla büyümüş insanlarız. Reva mı bu?
Sinirlerim zıpladı gene
bende bazen bunu düşünüyorum ne temiz kalpli insanlar sürünüyor böyle tavırlı biri burda hemde hiç olamaması gereken bir iş yapıyor.bu iş kibarlık insanlık gerektirir fazlasıyla...
evet herkes aman ben ne uğrascam havasında ..ama ya insanlara ne olcak?
birisine demedim dedikodu olmasın diye foruma yazdım ama bu kızın muhabbeti çok dönüyo kabalıkları illlalah ettiriyor.
Elbette bağırırım insanların ruh durumlarını ya da sorunlarını bilmiyoruz onlarla konuşurken ya da bizi enterese etmiyor. Ancak iş arkadaşı olarak bence sen ve orada olan diğer insanlar olarak bu kişiden insaniyet namına sorumlusunuz..
En azından bir adım atın, olmadı bir tane daha.. zor olanı başarmak kadar güzel bir şey var hayatta?? Herkesin mutlaka ve mutlaka yumuşak bir tarafı var.
Eğer hayat tarzı size ters değilse zaman geçirmeye çalışın. Yardımcı olun ona. Onun yapısında var agrasif olmak çünkü.
canım kötü bir muamele görmemiş ki en güzel imkanda kalmış hatta bizim yapamadığımız tatilleri gezmeleri yapmış
gariban hasta yaslı insana böyle yapıyor..birşey diyesim geliyor bazen ama tutuyorum çünkü biri espri yapsa bile bağırıyor sonra ağlıyor ve çok ağır konuşuyor
miskim yapmadım öyle bişi bide en çıok beni sveiyo en ii benim ona karşı
yani anla nasıl kanatlı meleğim bu kıza bile kızmadım bana bağırdığı halde
napmak lazım bilemedim
kaç kez yemeğe falan gittim canım benle sorunu yok ki insanlara tavrı kaba çok kaba yani..kendim umrumda değilim zaten..muhabbe bile ediyorum üstün pek yakışmış falan tarzı ama bu baskasına tavrı olayı hala aynı
devletin sağladığı imkanlar saymakla bitmez...bir çoğu açıkta kalmıyor..bazısı liseden sonra direk atanıyor
buraya konu açmak aklıma yeni geldi aslında baya düşündüm arkadaşlar ama ne yapacağımı bilemedim.
bizim işyerinde bir bayan var bu kişinin tavırlarını yani vatandaşa halka olan tavrından hiç hoşlanmıyorum. odaya bir insan giriyor onunla işi olduğunu bildiği halde kafasını kaldırıp bakmıyor. biz hep yönlendiriyoruz .sonra vatandaş basına kadar gitse bile hala pc ye bakıyor. sonra kaba bir sesle oturun diyor. insanlara yapabileceği işi de sırf zora koşmak için saçma sapan belgeler istiyor .kaç kişiye yaptığı işin yarım olduğunu söylemediğinden dönüp dönüp geri geldiler o kadar uzak yere teslim edip sonra hatayı farkedince tabi.
hem korkak biri hem de kaba.
bu gelen insanlar hem yoksul hem gariban zaten
yani ne yapılır bu kişiye bilmem ki
bu kişi kendide zamanında cocuk esirgeme kurumunda kalmış ama anne babası var su an yanlarında sadece bir süre kalmış.zaten onun için burda çalışıyor yoksa sınav falan kazanmadı yani okduuğu bölümde düşük bir bölüm.ama insan bu verilen seyin kıymetini bilir en azından
bilmiyorum kafam çok karışık.
Ona yanlışlarını anlat. Dışarıdan nasıl göründüğünü.. aslında çok tatlı biri olabileceğini..
Farklı alanlara yönelebilir. Huzur bulması lazım içindeki huzursuzluğu temizlemesi lazım. Ancak o zaman durulur.
ayy bütün üniversitelerde bölüm sekreterleri bu şeklide alınıyor, çocuk esirgeme kurumundan kızlar devlette işe yerleştiriliyor. ve bizim bölüm sekreteri aynı senin anlattığın gibiydi bölüm başkanı iş yaptırmak işin lütfen lütfen diye diye iş yaptırırdı. bu tarz büyüyen insanlar diğer insanlardan nefret ediyor geçmişin intikamını alıyorlar çok yanlış ama durum bu ne yapılabilir ki?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?