bu insana ne yapılır yardım ?

canım evet beni seviyor diğerlerine göre hep ona gülümsüyorum demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ama bu şımarık tavır gider mi bilmem ... teşekkürler

canım o işi o olmazsa ben sırf ona iyilik olsun diye yapıyorum ben yaparken vatandaşa hanımefendi derken o otur diyor işte güya o prenses ben de köleyim bu durumda :)
bu tavrı çok yanlış ama bu işi de herkes yapmaz çünkü bir şifreyle giriliyo ve yetkiili değiller canım..ya tamamen değişiecek yada baskasına devredecek

Hmmm boyle devam ederse zaten tepki alir peki sorumlu kisi konuşsa patron müdür boyle gitmez yoksa işinden olabilirdin gibi seyler soylese.. baksaniza siz bile durumdan sikayetcisiniz ya musteriler ne düşünüyorsundur

canım gariban insanlar yani içlerinden kötü kötü sövüyorlar en son. bir kere bir adamı aşağıya 4 kez indiirp çıkardı adam valla kurum olmasa saldırırdı sanırım okadar sinirlendi ki

O zaman cok acimasiz olacak ama yaptiginin aynisini ona yapmak belki iyi bir cozum olabilir.
Nasilsa sen ondan daha yetkiliymissin. Vatandasin yaninda malum sahsa sert uslupla birkac is buyur, emir kipiyle konus bakalim ne hissedecek.
Aglayip zirlarsa da aciklarsin bunu senin iyiligin icin yaptim, gozunu acmasaydim hakkindaki sikayelerden mudurun de haberi olacakti dersin.

canım şikayette olsa tepki de olsa müdürler amirler bu kızları idare ediyor, zaten sen de hep kızın durumunu düşün bir süre sonra sinirin bozulmamaya başlar ben ünideyken bölüm sekreterini yolacaktım nefret ediyordum hiçbir işimizi yapmıyordu kalkıp her seferinde bölüm başkanına gidiyorduk koca prof yapıyordu işimizi ve ben sonradan öğrendim bu kızın durumunu baktım koca akademisyenler bile idare ediyor dedim bu sistem böyle çünkü müh-mim fen edebiyat eğitim tüm bölümlerde en az iki memur bu şekildeydi ve herkes idare ediyordu boşuna canını sıkma o yüzden

Bu insana hiç bir şey yapılmaz bana kalırsa oturup karşına alıp konuşabileceğin tipte bir insana benzemiyor bana kalırsa :26: Allah ıslah etsin böylelerini geçmişte yaşamış olduğu sıkıntılı dönemlerini çevredeki garibanlardan çıkarıyor Allah hidayet versin

yani boşuna çabalamayın değil mi dediğin
mesela su an konuşuyorum onunla normal muhabbet benle sorunu yok ama çatınca çatar suyuna gidiyorum sevmem ki kavga ben hiç
teşekkürler canım aynı vakaymış sendeki

benim gibi yumuşak biri bunu yapamaz sanırım canım ben basbakan olsamda kızamam sanırım kimseye sert tepki ile. baska birisi yaparsa belki

canım evet beni seviyor diğerlerine göre hep ona gülümsüyorum demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ama bu şımarık tavır gider mi bilmem ... teşekkürler
Rica ederim canım Gerçekten çok zor sorunlu insanlarla uğraşmak benim etrafımda olduğundan biliyorum - artık fotokopimizi bile kendimiz çekerek kimseye minnet etmemeye çalışıyoruz ama söz konusu vatandaş olunca işler daha da hassas bir hal alıyor

İşte sorunumuz bu: idare etmek.
Tabii ki yeni gelene bilmediği için öğrenene kadar hoşgörü gösterirsin, bilmediğini öğretirsin ya da sorunu olan biri olduğunda kendine gelene kadar ılımlı davranırsın ama bir yere kadardır bu yapılanlar. Kimse kimseyi memuriyeti boyunca idare etmek zorunda değil, sonuçta memur olmak için ne aşamalardan geçmişiz bir de milletin nazını kaprisini mi çekeceğiz ben de bu konuda çok doluyum aslında

normal sohbet ediyorum hep suyuna gidiyorum fiyonkum ama kız böyle.. yani ben kavga etmem onla ama o çatmıştı bi kez ona bile bişi demedim
geldi özür diledi inanamazsın kızınca turp gbi oluyor bende allah hidayet versin diyebilirim sanırım.ama bu olay canımı pek sıktı

amann buna fotokopi çektirmek mi buna öyle brişey sorma haddinde bulunmaz kimse öyle fena ..hatta bir gün arkadaşımız demişti acil su işi yaparmısın

dediki gelirse iş yaparım kendim alamam
şok olmuştuk..

Hah işte klasik cevaplar ne yapılabilir ki idare et
Sert kayaya çarpacak ki aklı başına gelsin.

E o sert kaya bir türlü çarpmak bilmezse ne olacak? Çekecek misiniz böyle, insanlara göz göre göre haksızlık etmesine seyirci mi kalacaksınız? Kızacaksınız bana belki biraz sert konuşuyor olabilirim ama cidden çileden çıkıyorum. Ya alacaksınız karşınıza adam akıllı konuşacaksınız (saç saça baş başa kavga edin değil kesinlikle-ciddi ciddi uyarmaktan bahsediyorum) ya da öööyle oturup insanları azarlamasını izleyeceksiniz, bu duruma seyirci olacaksınız. Bu durumu çoğu kişi kendine yedirir, yorumlardan da anladığımız üzere. Dedim ya bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye. Ama ben yapamazdım arkadaş yaa!

benim gibi yumuşak biri bunu yapamaz sanırım canım ben basbakan olsamda kızamam sanırım kimseye sert tepki ile. baska birisi yaparsa belki

Ben kafam attı mı hiç alttan alamam kimse kusura bakmasın, herkes haddini bilmeli - statü değil sorun insanlık

tatlım toplumumuz böyle bu kızlara üzülüyoruz ve zaten kadersiz doğmuş çekmiş acılarla büyümüş deniyor idare ediliyor yani yapıcak bir şey yok derin psikolojik yaralar var onun sonucu oluşan davranış bozuklukları var yani bunu kimse düzeltemez . devlet bunu bilmiyor mu sanıyorsunuz devlette bu kızları devlet memuru yapıyor ömür boyu garanti altına alıyor yaşamlarını öyle işten atılma vs de kolay değil devlette diyor biz bu kızları idare edeceğiz diyor net!! şimdi sen ben sinirlensek çabalasak bu sistem değişir mi değişmezz. bence kendi içinde de mantıklı sayılabilecek bir sistem.

yooo ben sizin dediklerinize harfiyen katılıuyorm kanıma dokunmasa zaten böyle içimi yemezdi.kaç kez anneme bile anlattım edepsiz işte dedi napsın kompleksli demek dedi...ben de yapamam sanırım ama bağıramam o kesin uslubum değil . ama baska seyler yapabilirim

Değişir arkadaşım değişir. Hele ki çabalayalım. Çabalamıyoruz diye değişmiyor zaten. Herkes çabalasa neden değişmesin? Değişiiiiirrrr

eğer bu kız bir sert kayaya çarpsın düzelmeyi aklından bile geçirme sen ben 2 saat ağlar unuturuz bu kızlar sinir krizi geçirir 1 ay yoğun bakımda kalır. normal değerlendirmeyin bu durumu bakın arkadaşta yazmış HEM ÇOK KORKAK HEM ÇOK KABA!!

Ben kafam attı mı hiç alttan alamam kimse kusura bakmasın, herkes haddini bilmeli - statü değil sorun insanlık

bende öyle yükselik havası hiç olmadı. temizlikçide benle aynı müdür de aynı değerde hatta o daha iyise daha da üst değerde tavrımda aynı müdüre selam vermesem ona veririm insan olsun yeter değil mi
ama tavrum değil bağırınca bende kızarırım komik olurum yaslar gelir gözümden lanet ki böyleyim

Son düzenleme:

evet gerçekten hem korkak hem kaba hemde aşırı fevri...

Değişir arkadaşım değişir. Hele ki çabalayalım. Çabalamıyoruz diye değişmiyor zaten. Herkes çabalasa neden değişmesin? Değişiiiiirrrr

tatlım ben senin verdiğin bu tepkiyi 10 sene önce verdim hem de çoook. baktım herkes idare ediyor zaten devlet idare edin diye gönderiyor kimsenin ciddi bir iş beklentisi de yok. ben allahın günü şikayete giderdim 60 yaşında proflar sorun olunca bize gelin diyordu yani '' aaa öyle mi nasıl işini yapmaz'' kimse demiyor ayrıca asistanlar rencide ediliyor azarlanıyor ne laflar duyuyorlardı ama bu kızlara yok ne hataları olursa olsun yani sistem bu şekilde. bu gerçekten bir sistem ve gerçekten kendi için de mantıklı bu kızcağızlar bir işe yerleştirilmese toplum içinde tutunmaları çok zor çünkü o agresif tavırlarının en büyük sebebi ' herhangi bir insandan bir kötülük görme korkusu'''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…