bu insana ne yapılır yardım ?

devletin sağladığı imkanlar saymakla bitmez...bir çoğu açıkta kalmıyor..bazısı liseden sonra direk atanıyor

Hak ediyorsa atansın, bir çok zorluk çekmiş bari o sınav stresini yaşamasın tamam ama en azından bir mülakat yap sonrasında da durumunu bir gözlemle. Bu insanlar vatandaşa hizmet etmekle görevli değil mi ben mi yanlış biliyorum. E madem çok iyilikseversin bağla böylelerini maaşa, o pozisyonu da hak edene var arkadaş çok mu zor?

Ay nasıl dolmuşum yaa haksızlığa gelemiyorum Gerçi kim gelir ki zaten değil mi :44:

yapsaydın keske !! bende memurum ama ben bu işi yaparken bana teşekkür ederim sağolun allah razı olsun derlerken ona söverek gidiolar içlerinden
haksız değiller..
valla insan da EMPATİ denen şeyden bir gram olmalı

bende gelemedim canım arkadaş 2 yıl oluyor sanırım bizimle... ama yeni açtım konuyu

Bence bazi insanlari kazanamayiz.
Zira psikoloji bozuklugu cok baska seydir "edepsizlik" cok baska.
Bir akrabami hatirlatti bana.
O kadar gereksiz seylere bagiriyor, buyuk-kucuk ayirt etmiyor vs vs.
Sebep gecmiste yasadigi "basit" seyler ki kendisi bile diyordu basit diye.
Ama boyle birini azarlamis, biriyle kavga etmis olursa hemen onun arkasina siginirdi ya da sigindirtirdi.
Ya anlatamadim ama akil almaz seyler.

Hayir bazi insanlar kazanilmaz bence.
Zira kimseden korkusu yok.
Edepsizlikle herkesi susturabildigi icin mutlu ve ozguveni yuksek kendince.
Hayir, derdi olmakla "edepsizlik" cok ayri.

evet bulamadım çareyi ... sevgi ile yaklaşıyorum olmuyo
ablasıda memur ama o böle değil hiç böyle anladığım kadarıyla telde bir konu için görüşmüştüm ve kendide anlatıodu ablam her işi yapar die

maalesef ben şehir dışındaydım gidemedim,orada olsam fazlasını yapardım

ya aslında senin elinden pek bişey gelmez ama en azından arkadaş olarak doğru şeyler için ona örnek olabilirsin... sohpetlerinizde ufak ufak bahsedersin...

geçen arkadaşım şaka yolu ile dedi
kız diyorki adam bana yüzüne bakmadın diye bağırdı ayy çay kahve mi sölücektimm dedi
arkadaşım da dediki sende suratsız memursun biraz anladımı bilmem

benim gördüklerim hep böyle hiç tamamen daha doğrusu sosyal olarak tamamen sorunsuz olan görmedim ama insanlar hep bu şekilde kabul ediyorlar sonra olanı söyleyim bu kızlar hiiiiç bir iş yapmıyor çünkü işler düğümlenince aman sen elleme deniliyor:) yani siz de kabul edin kızcağızı değiştiremezsiniz

Her kurumda var topluma kazandırmak için sınav bile yapmadan alınıyor
biri şikayet ederse belki işe yarayabilir

O koltuğu haketnedigi aşikar emek vermeden cok cabuk oturdugu için kiymetini bilmiyo ya deger vermiyor yada yaptığı işin ciddiyetinin farkinda değil uyarsaniz duzelir mi acaba

benim kabullenmem değil ki olay canım benle derdi yok
mağdur insanlara göz mü yumayım
kanıma dokunuyo

şartlar zorsa amenna....bari ekmeğini yediğin devletinin işine sahip çık....elden saygıyı bırakma....haa sinirliysen yaşama karşı git annene ve bababa sinirlen..bu hıncını vatandaştan çıkarma....
saygılı ve hoş görülü arkadaşlarımda oldu...
genelleme yapmak ne kadar doğru olur bilemedim

Onca kotu davranisa nasil daha sikayet olmamis ilginc.
Henuz sert kayaya carpmamis galiba sizinki :)
Bunlarin birde hastanede olanlari var ki akillara zarar..
Caninin derdine dusmen yetmez gibi bir de alt tarafi ekrana kimlik nosunu girip barkod verecek insanin tribine, tahrigine maruz kaliyorsun.
Doktorda yok boyle hava arkadas. Sanirsin hastaneyi ona zimmetlemisler de biz de cok gizli sirlari soruyoruz agzini acip cevap vermeye korkuyor leydi..
Ben de fena dolmusum oh iyi oldu :)

benim anneannem hep şunu der' kötü kaynanası olan kötü kaynana olur!' espri tabii ama genelde böyle gerçekten çeken çektirmeye çalışıyor insan psikolojisi :)

O koltuğu haketnedigi aşikar emek vermeden cok cabuk oturdugu için kiymetini bilmiyo ya deger vermiyor yada yaptığı işin ciddiyetinin farkinda değil uyarsaniz duzelir mi acaba

canım sanmıyorum ama biri yapsa vatandaş belki

Maalesef insanlar emek vermeden sahip olduklarında kıymetini bilemiyorlar bazı şeylerin, benim de var etrafımda böyle sınavsız kontenjandan gelen ve hiçbir iş yapmadığı halde burnundan kıl aldırmayan tipler (çocuk esirgemeden değil) gerçekten bu tür sorumsuz insanlarla uğraşmak zor
Senin yazdıklarına bakıyorum da aslında bahsettiğin memure arkadaşın psikolojisi iyi değil. Her ne kadar ailesi olsa da yuvaya verildiği için sevgi ve güvende eksiklikleri var gibi zira tanımadığı insanlara bile kabaca davranmayı yanlış bulmuyor. Film izlerken gülmesi de aslında içindeki o sevgi boşluğunu doldurma ihtiyacı gibime geldi psikolog değilim ve teşhis koyamam ama yazdıklarından edindiğim izlenim bu yönde. Madem seni seviyor, yanlışlarını ona anlayacağı dilden tatlı tatlı anlatmaya çalışabilirsin. Üç yanlışı varsa en hafifinden başlayarak aşama aşama ilerleyebilirsiniz, onunla konuşmayı, dertlerine ortak olmayı deneyebilirsin (tabii istiyorsan içinden geliyorsa)
İnsanız ve diğer insanlardan beklentimiz sevilmek, takdir görmek, beğenilmektir. Belli ki bu yönü eksik kalmış o yüzden de öfkeyle karşılık veriyor.
Allah yardımcın olsun

canım olduysa da bize duyurmadı müdür belki .. ama çok bağıran oldu yüzümüze bile bakmıyorsun diye
geçen bir kadına dedi dilekçe yazıcaksın
kadın da dedi nereye
bu da diyor ki kağıda hahahahaha diye güldü
güya kadınla alay ediyor
kadında kzıdı yaaa dedi gülmek ne alaka ayıp dedi ben kağıda değil nereye diye sordum kızdı gitti.şimdi gelin bana akıl verin

benim kabullenmem değil ki olay canım benle derdi yok
mağdur insanlara göz mü yumayım
kanıma dokunuyo

tatlım bu kız değişmez , siz diğer çalışanlar ile olaya müdahale edin onun işini bölüşün kısaca idare edin hem millete eziyet etmez fırsatı olmaz hem de yarım iş azalır belki bir süre sonra kız da iş yapmıyorum gibi gücüne giderse düzelir yoksa aynen devam...

canım sanmıyorum ama biri yapsa vatandaş belki

Hmmm boyle devam ederse zaten tepki alir peki sorumlu kisi konuşsa patron müdür boyle gitmez yoksa işinden olabilirdin gibi seyler soylese.. baksaniza siz bile durumdan sikayetcisiniz ya musteriler ne düşünüyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…