devletin sağladığı imkanlar saymakla bitmez...bir çoğu açıkta kalmıyor..bazısı liseden sonra direk atanıyor
vakti zamanında aynen bu şekilde birileri milletin içinde annemi ağlatmışlarsinirden kahroldum.ben uzaktaydım bir şey yapamadım,git şikayet et dedim uğraşmak istemedi
o insanların yerinde olsam orayı başına yıkardım
Hak ediyorsa atansın, bir çok zorluk çekmiş bari o sınav stresini yaşamasın tamam ama en azından bir mülakat yap sonrasında da durumunu bir gözlemle. Bu insanlar vatandaşa hizmet etmekle görevli değil mi ben mi yanlış biliyorum. E madem çok iyilikseversin bağla böylelerini maaşa, o pozisyonu da hak edene var arkadaş çok mu zor?
Ay nasıl dolmuşum yaa haksızlığa gelemiyorumGerçi kim gelir ki zaten değil mi :44:
yaklaştık canım çokk konuşmuyor gidip bağırıyor hemen sonra da ağlıyor ama ağlarken hiç masum gelmio bana sinirden sadece.müdür bir kez bir tavrınıdan dolayı neden yaptınız falan dedi ama kibaca basladı car car konuşmaya yeminle adam bile şaştı
pek bişi diyemedi müdür çok yumuşak ya gereksiz yere.
ayy bütün üniversitelerde bölüm sekreterleri bu şeklide alınıyor, çocuk esirgeme kurumundan kızlar devlette işe yerleştiriliyor. ve bizim bölüm sekreteri aynı senin anlattığın gibiydi bölüm başkanı iş yaptırmak işin lütfen lütfen diye diye iş yaptırırdı. bu tarz büyüyen insanlar diğer insanlardan nefret ediyor geçmişin intikamını alıyorlar çok yanlış ama durum bu ne yapılabilir ki?*
yapsaydın keske !! bende memurum ama ben bu işi yaparken bana teşekkür ederim sağolun allah razı olsun derlerken ona söverek gidiolar içlerinden
haksız değiller..
valla insan da EMPATİ denen şeyden bir gram olmalı
ya aslında senin elinden pek bişey gelmez ama en azından arkadaş olarak doğru şeyler için ona örnek olabilirsin... sohpetlerinizde ufak ufak bahsedersin...
evet bulamadım çareyi ... sevgi ile yaklaşıyorum olmuyo
ablasıda memur ama o böle değil hiç böyle anladığım kadarıyla telde bir konu için görüşmüştüm ve kendide anlatıodu ablam her işi yapar die
O koltuğu haketnedigi aşikar emek vermeden cok cabuk oturdugu için kiymetini bilmiyo ya deger vermiyor yada yaptığı işin ciddiyetinin farkinda değil uyarsaniz duzelir mi acababuraya konu açmak aklıma yeni geldi aslında baya düşündüm arkadaşlar ama ne yapacağımı bilemedim.
bizim işyerinde bir bayan var bu kişinin tavırlarını yani vatandaşa halka olan tavrından hiç hoşlanmıyorum. odaya bir insan giriyor onunla işi olduğunu bildiği halde kafasını kaldırıp bakmıyor. biz hep yönlendiriyoruz .sonra vatandaş basına kadar gitse bile hala pc ye bakıyor. sonra kaba bir sesle oturun diyor. insanlara yapabileceği işi de sırf zora koşmak için saçma sapan belgeler istiyor .kaç kişiye yaptığı işin yarım olduğunu söylemediğinden dönüp dönüp geri geldiler o kadar uzak yere teslim edip sonra hatayı farkedince tabi.
hem korkak biri hem de kaba.
bu gelen insanlar hem yoksul hem gariban zaten
yani ne yapılır bu kişiye bilmem ki
bu kişi kendide zamanında cocuk esirgeme kurumunda kalmış ama anne babası var su an yanlarında sadece bir süre kalmış.zaten onun için burda çalışıyor yoksa sınav falan kazanmadı yani okduuğu bölümde düşük bir bölüm.ama insan bu verilen seyin kıymetini bilir en azından
bilmiyorum kafam çok karışık.
benim gördüklerim hep böyle hiç tamamen daha doğrusu sosyal olarak tamamen sorunsuz olan görmedim ama insanlar hep bu şekilde kabul ediyorlar sonra olanı söyleyim bu kızlar hiiiiç bir iş yapmıyor çünkü işler düğümlenince aman sen elleme deniliyor:) yani siz de kabul edin kızcağızı değiştiremezsiniz
Hak ediyorsa atansın, bir çok zorluk çekmiş bari o sınav stresini yaşamasın tamam ama en azından bir mülakat yap sonrasında da durumunu bir gözlemle. Bu insanlar vatandaşa hizmet etmekle görevli değil mi ben mi yanlış biliyorum. E madem çok iyilikseversin bağla böylelerini maaşa, o pozisyonu da hak edene var arkadaş çok mu zor?
Ay nasıl dolmuşum yaa haksızlığa gelemiyorumGerçi kim gelir ki zaten değil mi :44:
Evet işte tam dediğin gibi ama onun elinde değil böyle davranmak.
Küçükken bir ailesi olmamış, yurtlarda hep itilmiş, kakılmış belki tacize uğramış.. neler yaşıyorlar bilemeyiz..en basitinden kendi çocuklarımız için nasıl içimiz gidiyor demi ama onların sarılacağı aileleri olmamış. Dolmaz bir boşluğun acısı..
Her kurumda var topluma kazandırmak için sınav bile yapmadan alınıyor
biri şikayet ederse belki işe yarayabilir
O koltuğu haketnedigi aşikar emek vermeden cok cabuk oturdugu için kiymetini bilmiyo ya deger vermiyor yada yaptığı işin ciddiyetinin farkinda değil uyarsaniz duzelir mi acaba
Onca kotu davranisa nasil daha sikayet olmamis ilginc.
Henuz sert kayaya carpmamis galiba sizinki :)
Bunlarin birde hastanede olanlari var ki akillara zarar..
Caninin derdine dusmen yetmez gibi bir de alt tarafi ekrana kimlik nosunu girip barkod verecek insanin tribine, tahrigine maruz kaliyorsun.
Doktorda yok boyle hava arkadas. Sanirsin hastaneyi ona zimmetlemisler de biz de cok gizli sirlari soruyoruz agzini acip cevap vermeye korkuyor leydi..
Ben de fena dolmusum oh iyi oldu :)
benim kabullenmem değil ki olay canım benle derdi yok
mağdur insanlara göz mü yumayım
kanıma dokunuyo
canım sanmıyorum ama biri yapsa vatandaş belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?