Bu insanlar neden böyle ?

Çevremde selamı kesenler oldu. Sebebini anlayamadım ilk başta. Meğer boşandığımı öğrenmişler. Dul, boşanmış kadının eteği yerde olur derler halk arasında ya. O mantık. Bir de dert dinlememek için görüşmeyenler var. Boşver. Zamanla alışıyorsun.

Düğünüme gelen arkadaşlarım , hatta düğünden önce aramın iyi olduğu insanlar şimdi bana ucube gözüyle bakıyorlar .. Boşanma kararımı açıkladığım konuştuğum insanların bazılarıyla yüz yüze görüşmek istedim ama bana resmen hayır dediler niye böyle yapıyor biz boşanmak isteyenler ucubemiyiz
ASLINDA Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki bu tarz insanları ayırt etme imkanı vermiş.
Yol verin gitsinler...

Cahil ve dar görüşlü insanlar böyle malesef ki.
Zaten sağlıklı ilerlemeyen bir evliliği sürdürmenin mantığı olmadığını anlamadıkları için, kendileri bir ucube bence.

Cahil ve dar görüşlü insanlar böyle malesef ki.
Zaten sağlıklı ilerlemeyen bir evliliği sürdürmenin mantığı olmadığını anlamadıkları için, kendileri bir ucube bence.
ASLINDA Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki bu tarz insanları ayırt etme imkanı vermiş.
Yol verin gitsinler...
Önce mesleğimi elime almam lazım

Bosver boyle cahil insanlari yaninda iyi gun dostu olacagina birak yanliz kal onlar en kotu gununde bole yanliz birakirlar insani boyle insanlar icn uzulmeye degmez

Back
X